Maailman johtava tietotekniikkatukkuri, Tech Data (www.techdata.com) on solminut jakelusopimuksen maailman johtavan avoimen lähdekoodin ratkaisujen toimittajan, Red Hatin (www.europe.redhat.com) kanssa. Sopimus kattaa kaikki Pohjoismaat mukaan lukien Suomen.

tdrhlogo

Jakelusopimus on osa Red Hatin laajentumissuunnitelmaa Pohjoismaissa. Tech Data tulee jakelemaan Red Hatin kattavan tuote- ja palveluvalikoiman jälleenmyyjille ja integraattoreille kaikkialla Suomessa. Sopimus tulee pitämään sisällään aktiviteetteja, markkinointikampanjoita, koulutusta ja tukea jälleenmyyjien myyntiponnisteluihin.

”Red Hat on kasvanut viime vuosina nopeasti. Jakelusopimus Tech Datan kanssa on strateginen päätös, jolla Red Hat pystyy täyttämään kaikenlaisten yritysten kasvavan kysynnän. Tech Datan avulla voimme palvella vahvoja kanavakumppaneitamme, jotta he voivat täyttää kaikki loppuasiakkaiden tarpeet”, sanoi Red Hatin Pohjoismaiden myyntijohtaja Magnus Svensson.

”Red Hat täydentää hienosti TD Azlanin tuotevalikoimaa Suomessa. Pystymme tarjoamaan lisäarvoa tarjoaville jälleenmyyjillemme, integraattoreille sekä sovelluskehittäjille kokonaisratkaisun, joka kattaa laitteiston, käyttöjärjestelmät ja Middleware-ohjelmistot. Red Hatin edustus ja Azlanin partneriverkosto tarjoavat myös muille jälleenmyyntikumppaneillemme hyvät mahdollisuudet lisäkauppaan ja uusien asiakkuuksien hankintaan”, sanoi Tech Data Finland Oy:n Enterprise Director Jari Nykänen.

Lisätietoja:
Red Hat / Nordic Manager Magnus Svensson
Sähköposti: svensson@redhat.com

TD Azlan Finland / Enterprise Director Jari Nykänen
Sähköposti: jari.nykanen@techdata.fi

Red Hat
Red Hat on maailman johtava avoimen lähdekoodin ratkaisujen toimittaja. Yhtiön pääkonttori on Raleighissa Yhdysvalloissa ja sillä on 65 sivukonttoria ympäri maailman. Yhtiö toimittaa huippuluokan ohjelmistoteknologiaa tuotteissaan, kuten Red Hat Enterprise Linux ja JBoss Enterprise Middleware. Red Hat tarjoaa myös tukea, koulutusta ja apua asiakkailleen ympäri maailman. www.redhat.com.

TD Azlan
Azlan, Tech Datan Enterprise Divisioona on Euroopan johtava lisäarvotukkuri sekä verkko-, kommunikaatio-, ohjelmisto-, palvelin- ja tallennusrakaisuiden toimittaja. Tarjoamme nopean ja kustannustehokkaan Euroopanlaajuisen jakelukanavan johtavien päämiesten tuotteille ja ratkaisuille. Yhteistyökumppaneitamme ovat mm. Cisco, IBM, HP ja Oracle. Azlan tarjoaa valikoiman lisäarvoa tuottavia palveluita myynnin ja kanavan kehittämisestä, markkinoinnista aina myynnin tukeen ja koulutukseen. Myös erilaiset esiasennuspalvelut ja rahoitusratkaisut ovat käytössä niin pienissä kuin suurissa myyntiprojekteissa.

Tech Data Corp. (NASDAQ GS: TECD) on yksi suurimmista informaatiotekniikan laite- ja ohjelmistotuotteiden jakelijoista maailmassa. Se palvelee yli 125 000 IT-ratkaisujen tarjoajaa yli sadassa maassa. Tech Data tarjoaa tukeaan kaikille jälleenmyyjille niin pieni- ja suurikokoisten yritysten kuin valtion virastojenkin teknologisten tarpeiden täyttämisessä. Tech Datan maailmanlaajuinen liikevaihto viime vuonna oli 24,1 miljardia dollaria. Tech Data Finland Oy on osa maailmanlaajuista Tech Data Corporationia.