Targus (www.targus.com), maailman myydyimpien kannettavien tietokoneiden laukkujen ja lisätarvikkeiden valmistaja, on uudistanut yritysilmeensä ja päivittänyt tuoteperhettään peräti 28 uudella tuotteella. Uudistuksella Targus haluaa osoittaa olevansa entistä kuluttajasuuntautuneempi.

uusitargus

Kannettavista tietokoneista ja minikannettavista on tulossa tärkeimpiä laitteita ihmisten väliseen kanssakäymiseen verkossa. Targus haluaa tukea tätä muutosta esittelemällä kokonaisen tuoteperheen, joka auttaa kuluttajia selviytymään paremmin nykypäivän oppimisen, työskentelyn, jakamisen ja viihteen sekaisessa viidakossa. Targuksen uusi ilme korostaa muutosta pelkästään yritysasiakkaita palvelevasta yrityksestä yhä enemmän kuluttajia huomioivaan, sekä miehiä että naisia kiinnostavaan oman tyylinsä parantamiseen.

Targus on päivittänyt myös tuoteperheensä ja tuotteidensa paketoinnin selvästi enemmän kuluttajaystävälliseen suuntaan. Tuotepaketit on suunniteltu siten, että kuluttaja pääsee näkemään tuotteen myymälässä helposti ja useammasta kulmasta. Lisäksi tuotteita on mahdollisuus pidellä ilman niiden poistamista myyntipakkauksesta. Intuitiivinen ja minimalistinen paketointi on aiempaa ekologisempi ja kuluttajaa enemmän aktivoiva.

Kannettavien tietokoneiden laukut
Targuksen uudet laukut on kehitetty kattavien kuluttaja- ja trenditutkimusten pohjalta, jotka ovat osoittaneet käyttäjien arvostavan yhä enemmän tyylin, käytännöllisyyden ja kestävyyden yhdistelmää. Lisäksi jokaisella erilaisella käyttäjäryhmällä on omat tarpeensa ja mieltymyksensä. Vaikka arvostetulla yritysjohtajalla ja hänen teini-ikäisellä tyttärellään on yhteinen tarve kannettavan tietokoneen laukulle, niin on aivan varmaa, etteivät he päädy samanlaiseen vaihtoehtoon.

Targuksen uudet laukut on suunniteltu tarkasti eri tarkoituksiin ja niissä käytetään sopivia materiaaleja, suojauksia, ergonomista suunnittelua ja värityksiä, jotka sopivat kunkin käyttäjän tarpeisiin oli sitten kyseessä työ, matkailu tai vapaa-aika. Uudet laukut on jaettu kolmeen eri käyttötarkoitukseen: Hughes yrityskäyttöön, A7 aktiiviseen elämäntapaan ja Crave/Phobos muodikkaille trendikäyttäjille.

Targus Hughes -mallisto on suunniteltu klassiselle, urbaanille yrityskäyttäjälle. Tyylikkäässä mustassa laukkumallistossa on päältä täytettävä tavallinen (TET029EU) ja rullattava laukku (TER013EU) sekä kevyet suojalaukut enintään 15,6 tuuman kannettavalle tietokoneelle (TES004EU) ja enintään 10,2 tuuman minikannettavalle (TES003EU).

Targus A7 -mallisto on kehitetty seikkailumielisille aktiivisille käyttäjille. Kaikissa malleissa käytetään Targuksen kehittämää Tri-Cell-suojausta ja päällysmateriaalina vettä hylkivää suojapeitekangasta. Mallistoon kuuluu yksi Messenger-laukku enintään 12,1 tuuman minikannettavalle (TSM101EU), kevyt suojalaukku enintään 16 tuuman kannettavalle tietokoneelle (TSS127EU) ja kevyt suojalaukku enintään 10,2 tuuman minikannettavalle (TSS109EU).

Targus Crave- ja Phobos-mallistot ovat hauskasti suunniteltuja ja käytännöllisiä nuorisomalleja. Crave-laukkujen päällysmateriaali muistuttaa kiiltäväpintaista untuvatakkia, kun taas Phobos-laukun pinta on hieman rypytetty. Crave-mallistosta löytyy yksi reppu enintään 16 tuuman kannettavalle tietokoneelle (TSB158EU), kantolaukku 10,2 tuuman minikannettavalle (TSS112EU), kevyt suojalaukku enintään 10,2 tuuman minikannettavalle (TSS131EU) ja kevyt suojalaukku enintään 15,6 tuuman kannettavalle tietokoneelle (TSS113EU). Phobos-kantolaukku (TSS114EU) on puolestaan monipuolinen kantolaukku enintään 10,2 tuuman minikannettaville.

Lisätarvikkeet
Targuksen uuteen lisälaitevalikoimaan kuuluu viisi hiirtä, kolme esitysohjainta, kaksi usb-keskitintä, kaksi numeronäppäimistöä ja yksi viilennysalusta kannettaville tietokoneille. Käyttömukavuus, täydellinen toimivuus ja ergonominen muotoilu ovat olleet jokaisen tuotteen kehityksen avainasioita. Uudet tuotteet ovat innovatiivisia ja luonnollisen minimalistisesti muotoiltuja. Tuotteiden kiiltävän musta pinta täydentää tyylikkään muotoilun.

Targuksen uusi hiirivalikoima kattaa niin langattomat kuin langallisetkin mallit ja huippumallissa käytetään myös Bluetooth- ja lasertekniikkaa. Kaikissa hiirissä on yksinkertainen näppäinasettelu, ergonomiset sivutartuntapinnat ja molemmille käsille sopiva muotoilu. Ne ovat yhteensopivia PC- ja Mac-tietokoneiden sekä minikannettavien kanssa. Langattomien tuotteiden mukana toimitetaan huippulaatuiset Energizer MAX -paristot.

Targuksen viilennysalustat tekevät kannettavan tietokoneen käytön mukavammaksi ja ergonomisemmaksi. Uusi Chill Mat (AWE55US) sisältää kaksi usb-liitännästä virran saavaa tuuletinta, jotka jäähdyttävät tietokonetta. Alusta on myös oikeassa kulmassa, jolloin työskentelyasento paranee.

Lisätietoja
Kaikista tässä tiedotteessa mainituista ja muista lisätarvikkeista löytyy parhaiten lisätietoja tästä suomenkielisestä pdf-dokumentista: http://www.visionist.fi/targus2009.pdf

Suomalaiset jälleenmyyjät
http://www.targus.com/global/reseller.asp?countryid=47

Suomalaiset tukkujakelijat
GNT Finland Oy, puh: 03-2136100, www.gnt.fi
Techdata Finland Oy, puh: 0201-553636, www.techdata.fi
PAN Vision Oy, puh: 02-2734000, www.panvision.com

Lehdistökontaktit

Visionist / Jiri Koivuniemi
Puh: 040-8378097
Email: jiri@visionist.fi
Targus Finland / Jari Kokkila
Puh: 040-5420244
Email: jkokkila@targus.com

Targus
Targus kehitti maailman ensimmäisen laukun kannettaville tietokoneille yli 25 vuotta sitten. Kehitämme yhteistyössä pc-valmistajien, yritysasiakkaiden ja jälleenmyyjien kanssa laukkujamme jatkuvasti paremmiksi, jotta ne täyttäisivät kaikki asiakkaidemme tarpeet. Siksi voit olla varma Targuksen laukkujen huippulaadusta, monipuolisista ominaisuuksista ja tietokoneesi varmasta suojasta. Kaikilla Targuksen laukuilla on maailmanlaajuinen elinikäinen takuu. Targus tarjoaa lisäksi täydellisen tuoteperheen kannettavien tietokoneiden tarvikkeita. Tuoteperheeseen kuuluu hiiriä, keskittimiä, porttireplikaattoreita, lukkoja, virtalähteitä, jne. Tuotteilla on yhteinen nimittäjä: Ne ovat huippulaadukkaita, innovatiivisilla ominaisuuksilla varustettuja sekä kooltaan kompakteja ja kevyitä, jotta ne sopisivat täydellisesti tämän päivän mobiilikäyttäjille! Targus Group Internationalilla on toimistoja ympäri maailman ja se myy tuotteitaan 145 maassa.