TDK Life on Record julkaisi uuden Trans-IT Edge USB-muistitikun. Se sisältää useita hienoja ominaisuuksia, kuten laitteen reunusta ympäröivän ja tiedonsiirron tilaa osoittavan merkkivalon sekä kuljetettaessa laitteen sisään työnnettävän USB-liittimen. Uudet tuotteet suojaavat erinomaisesti käyttäjän tärkeitä tietoja.

tdkedge

Muistitikun saa 4, 8 ja 16 gigatavun tallennuskapasiteeteilla. Se on muotoilultaan suoraviivainen ja siinä on tyylikkään metallinen viimeistely, joka kuvastaa käyttäjänsä tyylitietoista makua. Trans-IT Edge USB-muistitikku on ihanteellinen luottamuksellisten tietojen ja henkilökohtaisten muistojen suojaamiseen sekä kuljettamiseen.

”Tämän päivän kuluttajat eivät halua koskaan olla kaukana tärkeistä musiikkikappaleistaan, valokuvistaan ja dokumenteistaan. Näin he ymmärtävät, että oikeanlainen muistitikku on tärkeä valinta, jonka täytyy sopia myös heidän elämäntyyliinsä”, sanoo TDK Life on Recordin Euroopan tuotepäällikkö Anna Sobieska. ”Yksinkertaisella Plug and Play -teknologialla varustettu, varmatoiminen ja tyylikäs Trans-IT Edge -muistitikku antaa kuluttajille sen mitä he tarvitsevat.”

Saatavuus ja hinnoittelu
Trans-IT Edge -muistitikku tulee saataville marraskuun 2008 aikana ja sen kuluttajahinnat 4, 8 ja 16 gigatavun tallennuskapasiteeteilla ovat 15, 25 ja 45 euroa (sis. ALV22%).

Lisätietoja: http://www.tdk-media.eu
Tuotekuvia: http://www.tdk-media.eu/press/picture_pool.php

TDK Life on Record
TDK Life on Record on TDK Corporationin omistama tuotemerkki, joka on lisensoitu yksinoikeudella Imation Corporationille. Imation Corp. on maailman ainoa yritys, joka on keskittynyt kehittämään, tuottamaan ja toimittamaan siirrettäviä tiedontallennustuotteita nojaamalla neljään tukipilariin eli magneettiseen ja optiseen tallentamiseen sekä siirrettäviin flash- ja kiintolevyasemiin. Imation on ollut tiedontallennuksen markkinajohtaja 50 vuoden ajan maailman ensimmäisen tietokonenauhan kehittämisestä lähtien. Vuonna 2006 Imationille tuli täyteen 10 vuotta riippumattomana yrityksenä. Lisätietoja Imationista osoitteessa www.imation.eu. Imation Corp. osti TDK Corporationin tallennusmedioiden liiketoiminnan vuonna 2007. Lisätietoja TDK Life on Recordista osoitteessa www.tdk-media.eu.