TDK Life on Record julkaisi sarjan elämää piristäviä ja laadukkaita kuulokkeita. Uusi kuulokevalikoima tarjoaa useita kohtuuhintaisia vaihtoehtoja erilaisten ihmisten rytmikkäälle elämälle. Uudet kuulokkeet keventävät juoksijan askeleita tai poistavat taustamelun omaa rauhaa kaipaavan kuuntelijan ympäriltä.

SP200
Sporttisille oman lenkkipolkunsa kulkijoille TDK SP200 -niskakuulokkeet ovat kevyt, tyylikäs ja varma vaihtoehto. Kuulokkeet on suunniteltu kuntoilijoille, jotka haluavat treenata upean musiikkikokemuksen siivittäminä. Kuluttajahinta on 12,90 euroa.

EB200
TDK EB200 -nappikuulokkeet soveltuvat parhaiten kuntoilijoille, jotka käyttävät mieluiten korvan sisäisiä kuulokeratkaisuja. Niiden valmistusmateriaalina on käytetty kestävää kumia ja ne tarjoavat laadukkaan musiikkikokemuksen hiestä riippumatta. Kuluttajahinta on 9,90 euroa.

MP200
TDK MP200 -hifikuulokkeet tarjoavat voimakkaan ja kokonaisvaltaisen ääninautinnon ammattimaiselle tiskijukalle tai muuten rytmissä elävälle kuuntelijalle, jolle musiikki on koko elämänkokoinen kokemus. Kuulokkeiden 50 millimetrin Neodyymi-elementit mahdollistavat korkean äänenlaadun sekä syvän bassotoiston. Kuulokekupit ovat kääntyviä ja pehmusteet mahdollistavat tuntien miellyttävän käytön. Kuulokkeet soveltuvat erinomaisesti myös kotistereoiden kanssa käytettäväksi muiden kuuntelusta häiriintymättä. Kuluttajahinta on 31,90 euroa.

HP200
Perinteiset, mutta silti tyylikkäät pään yli menevät TDK HP200 -sankakuulokkeet ovat kevyt ja mukava vaihtoehto kaikkeen kuunteluun. Kuulokkeet sopivat keveytensä ansiosta erinomaisesti satunnaiselle matkailijalle tai muotitietoiselle työmatkaajalle. Kuluttajahinta on 13,90 euroa.

EP200
Pienikokoiset ja autuaallisen kuuntelukokemuksen tarjoavat TDK EP200 -tulppakuulokkeet ovat erityisen kevyet ja mukavasti korvan sisään istuvat. Niissä on 9 millimetrin elementit, jotka luovat laadukkaan äänimaailman jykevällä bassolla. Mukana toimitetaan kolmet erikokoiset kumitulpat, jotka tekevät kuulokkeista sopivat kaikkiin korviin. Kuluttajahinta on 8,90 euroa.

MMP200
Kaksitoimiset TDK MMP200 -niskakuulokkeet on mahdollista liittää niin matkapuhelimeen kuin musiikkisoittimeenkin. Niissä on irrotettava mikrofoni, joka pitää käyttäjänsä mukana hetkessä ja kuumimmissa keskusteluissa paikasta riippumatta. Mikrofoni sulkee taustamelun tehokkaasti ja takaa selkeän äänenlaadun. Kuluttajahinta on 17,90 euroa.

Uudet kuulokkeet ovat saatavana välittömästi ja niiden kuluttajahinnat sisältävät ALV22%.

Lisätietoja: http://www.tdk-media.eu
Tuotekuvia kuulokkeista: http://www.tdk-media.eu/press/picture_pool.php

TDK Life on Record
TDK Life on Record on TDK Corporationin omistama tuotemerkki, joka on lisensoitu yksinoikeudella Imation Corporationille. Imation Corp. on maailman ainoa yritys, joka on keskittynyt kehittämään, tuottamaan ja toimittamaan siirrettäviä tiedontallennustuotteita nojaamalla neljään tukipilariin eli magneettiseen ja optiseen tallentamiseen sekä siirrettäviin flash- ja kiintolevyasemiin. Imation on ollut tiedontallennuksen markkinajohtaja 50 vuoden ajan maailman ensimmäisen tietokonenauhan kehittämisestä lähtien. Vuonna 2006 Imationille tuli täyteen 10 vuotta riippumattomana yrityksenä. Lisätietoja Imationista osoitteessa www.imation.eu. Imation Corp. osti TDK Corporationin tallennusmedioiden liiketoiminnan vuonna 2007. Lisätietoja TDK Life on Recordista osoitteessa www.tdk-media.eu.