TDK Life on Record julkaisi sarjan TRANS-IT USB-muistitikkuja. Ne tarjoavat käyttäjälleen poikkeuksellisen korkean tietoturvan tason ja helppokäyttöisyyden. Oli sitten kyseessä huippusalaiset tiedostot tai punastumaan saavat henkilökohtaiset kuvat, niin on tärkeää, että tiedostot ovat tallessa ja tallennuslaite tarjoaa parhaan mahdollisen turvan.

TDK TRANS-IT USB-muistitikkujen ainutlaatuinen Flash Lock -suojaus Windowsille ja Linuxille tarjoaa tiedoille niiden vaatiman suojan ulkopuolisilta. Käyttäjä voi luoda henkilökohtaisen salasanan, jolla estetään asiaankuulumattomien henkilöiden pääsy tietoihin. Suojaustekniikka lukitsee muistitikun automaattisesti jos salasana syötetään väärin liian monta kertaa. Muistitikun omistaja välttyy harmailta hiuksilta unohtaessaan salasanansa, sillä lukitusominaisuuden vihje-toiminto auttaa muistamaan salasanan.

TRANS-IT-muistitikkujen laaja tallennuskapasiteettien valikoima tekee tuotesarjasta sopivan sekä vaativaan että kevyeen käyttöön. Pienemmät tallennuskapasiteetit sopivat käyttäjille, jotka haluavat tallentaa tekstitiedostoja ja peruslaatuisia kuvia. Suuri, jopa 16 gigatavun tallennuskapasiteetti sopii käyttäjille, jotka haluavat tallentaa muistitikulle lähes koko elämänsä, kuten vaikka mpeg- ja mp3-tiedostonsa.

Uusien TRANS-IT-muistitikkujen 14 kieltä käsittävä monikielisyyden tuki tekee niistä erittäin käyttäjäystävällisiä. Muistitikku tunnistaa kulloisenkin käyttöjärjestelmän kieliasetukset ja mukautuu niiden mukaan.

Muistitikuista on saatavana myös TDK TRANS-IT Slider -malli. Siinä on kätevä Slider-toiminto, jonka avulla muistitikun liitinosa vedetään kätevästi kuljetuksen ajaksi sisään. Slider-mallit hyödyntävät myös järjestelmän suorituskykyä parantavia Windows ReadyBoost-ominaisuuksia ja ne mahdollistavat käyttöjärjestelmän käynnistämisen suoraan muistitikulta.

TDK TRANS-IT USB-muistitikut ovat saatavana välittömästi ja niiden kuluttajahinnat 2, 4, 8 ja 16 gigatavun tallennuskapasiteeteilla ovat 6.95, 10.95, 23.95 ja 48.95 euroa (sis. ALV22%).

Lisätietoja: http://www.tdk-media.eu

Tuotekuvia: http://www.tdk-media.eu/press/picture_pool.php

TDK Life on Record
TDK Life on Record on TDK Corporationin omistama tuotemerkki, joka on lisensoitu yksinoikeudella Imation Corporationille. Imation Corp. on maailman ainoa yritys, joka on keskittynyt kehittämään, tuottamaan ja toimittamaan siirrettäviä tiedontallennustuotteita nojaamalla neljään tukipilariin eli magneettiseen ja optiseen tallentamiseen sekä siirrettäviin flash- ja kiintolevyasemiin. Imation on ollut tiedontallennuksen markkinajohtaja 50 vuoden ajan maailman ensimmäisen tietokonenauhan kehittämisestä lähtien. Vuonna 2006 Imationille tuli täyteen 10 vuotta riippumattomana yrityksenä. Lisätietoja Imationista osoitteessa www.imation.eu. Imation Corp. osti TDK Corporationin tallennusmedioiden liiketoiminnan vuonna 2007. Lisätietoja TDK Life on Recordista osoitteessa www.tdk-media.eu.