Targus (www.targus.com/uk), maailman myydyimpien kannettavien laukkujen ja lisätarvikkeiden valmistaja, julkaisi ensimmäisen luontoystävällisten EcoSmart-tietokonelaukkujen sarjan. Ne on valmistettu sataprosenttisesti kierrätettävästä PET-kestomuovista (Polyeteenitereftalaatti), jota käytetään yleisesti materiaalina pakkauksissa ja pulloissa. Lisäksi kaikki laukkujen metalliosat ovat nikkelittömiä ja siten kokonaan kierrätettäviä. Targuksen tavoitteena on sisällyttää myös yrityskulttuuriinsa ympäristöystävällisyys niin suunnittelussa, hankinnoissa, tuotannossa kuin muussakin toiminnassaan.

EcoSmart-laukkujen valikoimasta löytyy sopivat laukut sekä yritysten että kuluttajien tarpeisiin. EcoSmart Business Casual Messenger -laukku (TBM014EU) on kevyin uusista laukuista ja on siten erityisen helppo kuljettaa. Muotoilultaan ryhdikäs ja perinteisempää laukkutyyliä edustava EcoSmart Business Casual Top Load (TBT043EU) luo hyvän turvan tietokoneelle, koska sen olemus ei anna mielikuvaa kannettavan tietokoneen laukusta. EcoSmart Backpack -selkäreppu (TEB010EU) sopii monipuoliseen ja erityisen liikkuvaan käyttöön. EcoSmart Clamshell Case -laukku (TCC017EU) edustaa samalla sekä perinteistä että modernia tyyliä. Kiireisen työntekijän Top Loading Case -laukun (TET021EU) suunnittelussa on pyritty erityisesti helppokäyttöisyyteen.

EcoSmart-laukuissa on riittävästi tilaa 15,4-tuumaiselle kannettavalle tietokoneelle ja muille mukana kuljetettaville tarvikkeille. Lisäksi niissä on erikoissuunnitellut ja käytännölliset taskut pienemmille esineille. Clamshell- ja Top Loading -laukuissa on matkustusmukavuutta lisäävä mahdollisuus kiinnittää ne vetolaukkuun. Niissä on myös laukun sisämittoihin hyvin asettuva ja tietokoneelle lisäsuojaa antava suojapussi. EcoSmart-repussa on hikoilua vähentävä ja ilmankiertoa parantava selkäpäällyste sekä tietokoneelle lisäsuojaa antava suojapussi. Kaikkien laukkujen olkahihnat on suunniteltu ergonomiset näkökohdat huomioiden.

Targus EcoSmart -laukuilla on rajoitettu elinikäinen takuu ja ne tulevat saataville marraskuun 2008 aikana.

TBM014EU
Väri: hiilenharmaa
Mitat: 47 x 11 x 34,3 cm
Paino: 1,1 kg
Kuluttajahinta: 79 €

TBT043EU
Väri: hiilenharmaa
Mitat: 46 x 11 x 36,5 cm
Paino: 1,38 kg
Kuluttajahinta: 89 €

TEB010EU
Väri: hiilenharmaa
Mitat: 36 x 12,7 x 44 cm
Paino: 1,28 kg
Kuluttajahinta: 79 €

TCC017EU
Väri: hiilenharmaa
Mitat: 42,5 x 11 x 35,6 cm
Paino: 1,52 kg
Kuluttajahinta: 99 €

TET021EU
Väri: hiilenharmaa
Mitat: 42,5 x 11,4 x 35,6 cm
Paino: 1,54 kg
Kuluttajahinta: 99 €

Painokelpoisia tuotekuvia
http://imagedirectory.targus.com
User ID: TIGEUROPE
Password: PHOTO

Lisätietoja EcoSmart-ohjelmasta
http://www.targus.com/ecosmart/ (Yhdysvalloissa Euroopasta poikkeavia tuotteita)

Suomalaiset jälleenmyyjät
http://www.targus.com/global/reseller.asp?countryid=47

Suomalaiset tukkujakelijat
GNT Finland Oy, puh: 03-2136100, http://www.gnt.fi
Techdata Finland Oy, puh: 0201-553636, www.techdata.fi
Ingram Micro Oy, puh: 09-5027400, www.ingrammicro.fi
PAN Vision Finland Oy, puh: 02-2734000, http://www.panvision.com/fi

Lehdistökontaktit
Visionist / Jiri Koivuniemi
Puh: 040-8378097
Email: jiri@visionist.fi

Targus Finland / Jari Kokkila
Puh: 040-5420244
Email: jkokkila@targus.com

Targus
Targus kehitti maailman ensimmäisen laukun kannettaville tietokoneille 25 vuotta sitten. Kehitämme yhteistyössä pc-valmistajien, yritysasiakkaiden ja jälleenmyyjien kanssa laukkujamme jatkuvasti paremmiksi, jotta ne täyttäisivät kaikki asiakkaidemme tarpeet. Siksi voit olla varma Targuksen laukkujen huippulaadusta, monipuolisista ominaisuuksista ja tietokoneesi varmasta suojasta. Kaikilla Targuksen laukuilla on maailmanlaajuinen elinikäinen takuu.

Targus tarjoaa lisäksi täydellisen tuoteperheen kannettavien tietokoneiden tarvikkeita. Tuoteperheeseen kuuluu hiiriä, keskittimiä, porttireplikaattoreita, lukkoja, virtalähteitä, jne. Tuotteilla on yhteinen nimittäjä: Ne ovat huippulaadukkaita, innovatiivisilla ominaisuuksilla varustettuja sekä kooltaan kompakteja ja kevyitä, jotta ne sopisivat täydellisesti tämän päivän mobiilikäyttäjille!

Targus Group Internationalilla on toimistoja ympäri maailman ja se myy tuotteitaan 145 maassa.