Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.com) julkaisi CREATE-näppäimistökannen 9,7 tuuman näytöllä varustetulle iPad Pro -tablettilaitteelle.

Create97

Logitech CREATE Backlit Keyboard Case on täydellinen kumppani iPad Prolle, koska se toimii samanaikaisesti suojakantena, taustavalaistuna näppäimistönä ja Apple Pencil -piirtokynän kiinnikkeenä. CREATE-näppäimistökansi mahdollistaa kaikenlaisen luovuuden missä tahansa.

“CREATE on kuin näppäimistökansien linkkuveitsi”, kommentoi Logitechin tablettitarvikkeiden johtaja Michele Hermann. “Se tuo kaiken tarvittavan sormiesi ulottuville ja näppäimistö toimii Smart Connector -liitännän kautta. Näin se on heti valmis käyttöön, kun iPad Pro asetetaan paikalleen. Kirjoituskokemus on aivan uudella tasolla.”

Logitech CREATE Backlit Keyboard Case hyödyntää saumattomasti Applen uutta Smart Connector -liitäntää, joka tekee näppäimistökannen käytöstä sulavaa ja nopeaa. Se on aina käyttövalmiina, sillä erillistä Bluetooth-paritusta ei enää tarvita. Koska taustavalaistu näppäimistö saa virtansa suoraan iPad Prosta, näppäimistöä ei tarvitse ladata.

Säädettävällä taustavalolla varusteltu näppäimistö on täydellinen valinta kirjoittamiseen. Näppäimistö sisältää myös iOS-käyttöjärjestelmän kätevät pikakomennot sekä pikavalinnat muun muassa hakutoiminnolle ja mediatoistolle. Myös Apple Pencil -piirtokynälle löytyy integroitu kiinnike, joten kynä on aina ulottuvilla sitä tarvittaessa.

CREATE-näppäimistökansi tarjoaa kokonaisvaltaista suojaa tyylikkäässä muodossa. Sen kaarevat muodot, tukeva rakenne ja tyylikäs kudottu pintamateriaali suojaavat iPad Prota kolhuilta, naarmuilta ja roiskeilta.

Saatavuus ja hinnoittelu
Logitech CREATE Backlit Keyboard Case 9,7 tuuman iPad Prolle tulee saataville elokuussa 149 euron suositushintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja Internetissä
http://www.logitech.com/fi-fi/product/create-ipad-pro-keyboard-case-apple-pencil-holder
http://bit.ly/2af3WXi (tuotekuvia)
https://youtu.be/gmkMa0pJDas (esittelyvideo)

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03 213 6100, www.also.fi
Despec Finland, puh: 09 827 53 00, www.despec.fi
Tech Data Finland, puh: 0201 55 3636, www.techdata.fi

Logitech
Logitechin suunnittelemat tuotteet ovat läsnä ihmisten päivittäisessä elämässä. Ne liittävät käyttäjänsä moniin merkittäviin digitaalisiin kokemuksiin. Logitech aloitti yli 30 vuotta sitten ihmisten tuomisen lähemmäs toisiaan tietokoneiden avulla. Nyt Logitech tekee sen musiikin, pelaamisen, videoiden ja tietotekniikan keinoin. Logitech International on perustettu Sveitsissä vuonna 1981. Logitech on pörssilistattu SIX Swiss Exchangessa (LOGN) ja Nasdaq Global Select Marketissa (LOGI).
# # #
Logitech, Logitech-logo ja muut Logitech-tuotemerkit ovat rekisteröityjä Sveitsissä ja muissa maissa. Kaikki muut tavaramerkit kuuluvat vastaaville omistajilleen. Lisätietoa Logitechista ja Logitechin tuotteista löydät yhtiön verkkosivustolta osoitteesta www.logitech.com.