Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja, Jimm’s PC-Store (www.jimms.fi) valmistautuu parhaillaan ensi viikolla alkavaan Assembly Summer -demotapahtumaan jo kymmenentenä vuotena peräkkäin.

Jimms_Gamer

Kotimainen tietokonevalmistaja Jimm’s panostaa Assembly-demotapahtumaan vahvalla pelaamiseen liittyvällä tuotevalikoimallaan. Jimm’s toimittaa tapahtumaan parisataa tietokonetta ja näyttöä. Jimm’s-tietokoneita on käytössä tapahtuman peliturnauksissa ja videoeditoinnissa. Lisäksi tietokoneita käytetään Tube-pisteissä, joissa tapahtumaan osallistujat voivat itse tubettaa ja jakaa mitä haluavat.

Assemblyssä käytössä olevat Jimm’s Gamer -pelitietokoneet on varustettu uusilla NVIDIA GTX 1070 -tehonäytönohjaimilla. Niiden ansiosta tietokoneet ovat iskukykyisiä kaikkien nykyisten ja lähitulevaisuuden hittipelien kanssa. Ne soveltuvat erinomaisesti myös virtuaalitodellisuuden hyödyntämiseen erikseen hankittavien virtuaalilasien kanssa. Mahdollisimman aito ja sujuva virtuaalitodellisuus vaatii laitteistolta paljon suorituskykyä ja Jimm’s-pelitietokoneet ovat siihen valmiita!

”Jimm’sin osasto kasvaa vuosi vuodelta. Kun kymmenen vuotta sitten osallistuimme Assemblyyn ensimmäisen kerran, vajaan 40 neliömetrin osastolla oli vain kaksi henkilökunnan edustajaa”, muistelee Jimm’s PC-Storen toimitusjohtaja Antti Järvinen. ”Nyt osastolla on kokoa peräti 240 neliömetriä ja paikalla on reilusti yli 20 henkilökunnan ja päämiesten edustajaa.”

Jimm’sin osastolla järjestetään jälleen monipuolisesti erilaisia Assembly-kävijöitä viihdyttäjiä ja hyödyttäviä aktiviteetteja. Tällä kertaa testattavana on myös virtuaalimaailmassa toimivia pelejä ja demoja HTC Vive -virtuaalilasien kera. Koska virtuaalikokemus kestää noin 15-20 minuuttia per testaaja, osastolla kannattaakin käydä etukäteen varaamassa demoaika itselleen.

Jimm’sin osastolla esitellään sekä Jimm’sin omia että tärkeimpien päämiesten tietokoneita ja lisätarvikkeita tarjoushinnoin. Osastolla toimii myös ilmainen tietokonehuolto tapahtuman kävijöille. (Mahdolliset varaosat veloitetaan erikseen.)

Lisätietoja
http://www.jimms.fi/assembly
http://www.assembly.org

Jimm’s PC-Store / Antti Järvinen, puh: 029 70 70707, antti.jarvinen@jimms.fi
Visionist / Jiri Koivuniemi, puh: 040 837 8097, jiri@visionist.fi

Jimm’s PC-Store
Jimm’s PC-Store Oy on sekä Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja että asiantunteva tietotekniikan, komponenttien ja viihde-elektroniikan verkkokauppa, jolla on uutuudet ensimmäisenä. Vuoden 2015 liikevaihto oli noin 33,5 miljoonaa euroa ja henkilökuntaa on 43 henkilöä. Toimipaikkamme sijaitsee Turussa. Lisätietoja osoitteessa www.jimms.fi.