Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja, Jimm’s PC-Store (www.jimms.fi) osallistuu ensi viikonloppuna suomalaisen YouTube-yhteisön TUBECON-livetapahtumaan.

Jimms_Gamer

TUBECON 2016 on suurin koskaan Pohjoismaissa järjestetty YouTube-yhteisön livetapahtuma, jota on vaikea asettaa mihinkään tiettyyn muottiin. Se on konsertti, festarit, messut, torimiitit, kaikki yhtä aikaa ja yhden katon alla. Se on tubettajien puuhamaa, jonka ohjelmassa on mm. räjähtävä liveshow, meet&greettejä, eri genrejen paneeleita, kilpailuja, livepelaamista, hulluja haasteita sekä aikuisparkki, johon voi jättää aikuiset turvallisesti tapahtuman ajaksi.

TUBECON järjestetään tänä vuonna kaksipäiväisenä, koska tapahtuma on aiemmin ollut loppuunmyyty. Tapahtuma järjestetään Helsingin Hartwall Arenalla perjantaina ja lauantaina 12.-13.8.2015.

Kotimainen tietokonevalmistaja Jimm’s on rakentanut yhteistyössä Microsoftin kanssa TUBECONiin suuren pelialueen. Niemi Centerin toisessa kerroksessa on Jimm’sin pelitietokoneilla mahdollisuus pelata Overwatch- ja Counter-Strike: Global Offensive -verkkotoimintapelejä ja haastaa vaikka kaveriporukka mukaan.

Pelialueella on testattavana myös virtuaalimaailmassa toimivia pelejä ja demoja HTC Vive -virtuaalilasien kera. Löytyypä alueelta myös TUBECON-vieraiden oma Minecraft-rakennusmaailma.

Jimm’sin menossa on mukana myös RCTIC-pelitiimi, joka järjestää pelialueella mm. meet&greettejä ja pelisessioita.

Lisätietoja
www.tubecon.fi
www.jimms.fi

Jimm’s PC-Store / Antti Järvinen, puh: 029 70 70707, antti.jarvinen@jimms.fi
Visionist / Jiri Koivuniemi, puh: 040 837 8097, jiri@visionist.fi

Jimm’s PC-Store
Jimm’s PC-Store Oy on sekä Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja että asiantunteva tietotekniikan, komponenttien ja viihde-elektroniikan verkkokauppa, jolla on uutuudet ensimmäisenä. Vuoden 2015 liikevaihto oli noin 33,5 miljoonaa euroa ja henkilökuntaa on 43 henkilöä. Toimipaikkamme sijaitsee Turussa. Lisätietoja osoitteessa www.jimms.fi.