A-Plague-Tale-Requiem

PAN Vision Finlandin jakelema ja Focus Entertainmentin julkaisema A Plague Tale: Requiem suoriutuu nyt entistäkin näyttävämpänä eri pelialustoilla.

Arvostelijoiden ylistämä, hahmovetoinen seikkailupeli A Plague Tale: Requiem kertoo tunteikkaan tarinansa häikäisevän grafiikan, upean äänimaailman ja kiehtovien pelihahmojensa avulla. Pelin uuden päivityksen myötä kokemus näyttäytyy entistäkin vaikuttavammin, kun peli suoriutuu PlayStation 5- ja Xbox Series X -pelikonsoleilla sekä pc-tietokoneilla niin sanotussa tehokkuustilassa.

Tietokoneille tämä suorituskykypäivitys tuo graafisia kohennuksia ja pelikonsoleille 60 kuvan päivitysnopeuden sekunnissa. Tämä sujuvoittaa pelaamista näyttävällä tavalla ja tekee tarinan seuraamisesta entistäkin palkitsevampaa.

Keskiaikainen Ranska sotilaineen, rottalaumoineen ja ruton runtelemine kaupunkeineen ovat karulla tavalla kaunista seurattavaa. Yksityiskohdat, olentojen liike ja väriloisto tekevät pelin ympäristöistä huikeaa katsottavaa.

Tehokkuustilan sijaan pelaaja voi valita tarkkuustilan, joka korostaa pelin tarkkaa grafiikkaa ruudunpäivityksen kustannuksella. Tehokkuustilassa päivitysnopeus nousee, mutta tarkkuutta lasketaan sujuvuuden takaamiseksi.

Graafisten päivitysten ohella pelipäivitys korjaa ohjelmointivirheitä eli bugeja, mikä osaltaan takaa aiempaa miellyttävämmän pelattavuuden.

Palkitun pelin esittelyvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/zoEwC2TxiMA.

A Plague Tale: Requiem on jatkoa A Plague Tale: Innocence -pelille, joka julkaistiin vuonna 2019. Se esitteli pelaajille kulkutaudista ja rottalaumoista kärsivän Ranskan maaseutuineen, linnoineen ja raunioineen.  Pelin keskiössä ei kuitenkaan ollut musta rutto tai kuvankauniit maisemat, vaan inkvisition vainoa pakeneva sisarkaksikko. Nyt pieni Hugo-poika ja tätä suojeleva isosisko Amicia ovat matkanneet eteenpäin. Itsenäisen pelitarinan kertova A Plague Tale: Requiem on uuden sukupolven pelikonsoleille sekä pc-tietokoneille tehty toimintaseikkailu, jossa pelaaja pääsee kokemaan sydäntä riipaisevan tarinan täynnä jännitystä, tunnelmaa ja yliluonnollisia voimia.

A Plague Tale: Requiem on nyt saatavilla sekä PlayStation 5-, Xbox Series X/S- ja Nintendo Switch -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Lisätietoja

www.aplaguetale.com
https://www.panvision.com/pelit-ja-tarvikkeet
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_viIJRV3MKRupWNsL3Hg?e=nuIdJU (kuvia)

PAN Vision

PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.