FS22_ArenaMode

PAN Vision Finlandin jakelema ja GIANTS Softwaren julkaisema Farming Simulator 22 -maatilasimulaatio tulee osaksi Farming Simulator League -kilpapelaamista.

Farming Simulator -pelisarja on ollut osa kilpapelaamista vuodesta 2019 alkaen, jolloin sai alkunsa pelille omistettu Farming Simulator League. Nyt tämä kisaliiga aloittaa viidennen kautensa ja tällä kertaa sarjassa otetaan taidoista mittaa Farming Simulator 22 -pelin parissa.

Peli saa oman esports-osionsa pelin päävalikossa kesäkuussa julkaistavan ilmaisen pelipäivityksen myötä. Tämä mahdollistaa kilpapelaamiseen osallistumisen kaikille pelin omistajille niin pelikonsolilla kuin pc-versiollakin. Tämä onkin suuri uudistus, sillä aiemmin Farming Simulator Leaguen peleihin pystyi osallistumaan vain pc-tietokoneilla.

Farming Simulator League- eli FSL-kisasarjan viides kausi alkaa FarmCon-tapahtumassa 1. heinäkuuta. Tätä ennen kilpasarjasta kiinnostuneet pelaajat voivat kuitenkin harjoitella peliliigan parissa areenapelitilassa heti päivityksen saavuttua. Taitotasoaan esiteltyään heillä on mahdollisuus liittyä ammattimaisiin FSL-tiimeihin, jotka kisaavat liigassa palkinnoista.

Viidennen kisakauden pääsponsorina toimii HELM AG. Tämän pitkäikäisen saksalaisen perheyrityksen maanviljelytuotteita myydään yli 30 eri maassa. Yhtiön ensimmäiset tuotteet Farming Simulator -pelisarjassa nähtiin vuonna 2022, kun yhtiön valmistamat lannoitus- ja kasvinsuojelutuotteet esiteltiin osana pelin kattavaa valikoimaa.

Liigan viidennen kisakauden pääpotti on peräti 200 000 euroa, joka taatusti rohkaisee sekä uusia että vanhoja tiimejä ottamaan osaa pelin turnauksiin. Areenatilan pelejä kisataan niin paikallistapahtumissa kuin verkkopeleinäkin. Parhaiten pärjänneet tiimit ottavat lopulta osaa kauden päättävään maailmanmestaruustapahtumaan.

Uuden kisakauden lisäksi pc-pelaajille tarjoutuu mahdollisuus osallistua kisakauden beetatestiin jo ennen kesäkuista julkaisua. Testivaiheessa on mukana kaksi kuuden pelaajan moninpelitilaa, joissa testataan pelaajien osaamista kahden kolmihenkisen joukkueen voimin.

Areenatilan esittelyvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/SwEq6zE1bYw.

Kaikkien aikojen monipuolisin maanviljelysimulaatio sisältää uusina viljelykasveina viinirypäleet, oliivit ja durran. Nämä vaativat erikoishuomiota ja näitä varten on ostettavissa myös omia työkoneita. Farming Simulator 22 sisältää myös uudenlaiset pelikartat täynnä tekemistä. Peruspeli sisältää kaksi uutta pelialuetta sekä uusitun Erlengratin vuoristoalueen. Yhdysvaltojen keskilännestä innoituksensa saanut Elmcreek on täynnä avaria peltoja ja aukeita, joihin pelaaja voi perustaa oman maatilansa. Virtuaalimaanviljelijät voivat suunnitella ja määrittää monenlaisia ja eri kokoisia peltoja alueelleen aitoon keskilännen tyyliin.

Farming Simulator 22 Platinum Edition ja Farming Simulator 22 Platinum ovat saatavilla sekä PlayStation 5-, Xbox Series X|S-, PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc- ja Mac-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 3.

Lisätietoja

www.farming-simulator.com
www.panvision.com/pelit-ja-tarvikkeet
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_viO0VKEz3cJK6lih3gQ?e=tDH0Lh (kuvia)

PAN Vision

PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.