TTIOM3a

PAN Vision Finlandin jakelema ja NACONin julkaisema TT Isle of Man: Ride on the Edge 3 -moottoripyöräsimulaatio on julkaistu pelikonsoleille ja pc-tietokoneille.

Jopa 300 kilometrin tuntinopeudella pyyhältävät moottoripyörät ovat hurja näky. Vielä hurjemmaksi kokemus muuttuu englantilaisella maaseudulla keskellä vehreää saarta, jonka maantiet tarjoavat kilometrikaupalla kapeita reittejä vanhojen kiviaitojen välissä. Mansaarten TT-ajot tunnetaankin maailman hurjimpana moottoripyöräkisana ja vain kuljettajista rohkeimmat uskaltavat ottaa mittaa tehokkaista metallipedoista näillä kisaetapeilla.

TT Isle of Man: Ride on the Edge 3 -moottoripyöräsimulaatio on toteutettu uskomattomalla tarkkuudella ja aitoutta kunnioittavalla tavalla. Pelaajalle tämä välittyy yksityiskohtaisella tyylillä, sillä moottoripyörät ja kuljettajat ovat tarkasti mallinnettuja. Myös saariympäristön radat ovat tarkasti toteutettuja ja mahdollistavat monipuolisen kisaamisen sekä vapaan ajamisen.

Ratoja on ajettavissa noin 200 kilometrin edestä, joten vaihtelua ja etappeja riittää koettavaksi hurjat määrät. Virallisen Tourist Trophy -kisan lisäksi mukana on vaihtoehtoisia kisareittejä moneen eri makuun. Tällainen monipuolisuus tarjoaa pelaajalle kattavan mahdollisuuden harjoitella kisa-ajamista niin yksin kuin kavereidenkin kanssa. Yksinpelin lisäksi tarjolla on kutkuttava eri pelialustojen välillä toimiva moninpelipuoli.

Säädettävän vaikeustason myötä peli sopii niin uusille kuljettajille kuin kaiken nähneille veteraanikisaajillekin. Erilaiset ajoavustukset mahdollistavat vaikeustasosta toiseen siirtymisen pienin askelein.

Virallisesti lisensoituja kisakuljettajia mukana on 25 ja erilaisia moottoripyöriä valikoimassa on 39 vaihtoehtoa kahdesta eri luokasta. Peräti 32 ratavaihtoehtoa ja 11 toisistaan poikkeavaa aktiviteettia tarjoavat koettavaa pitkäksi aikaa.

Pelin julkaisuvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/xFCuydFzUd4.

TT Isle of Man: Ride on the Edge 3 on nyt saatavana sekä PlayStation 5-, Xbox Series X/S-, PlayStation 4-, Xbox One- ja Nintendo Switch -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 3.

Lisätietoja

https://iomttthegame.com
www.panvision.com
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_viOJxSA6QkKT0PNg8og?e=8C56SY  (kuvia)

PAN Vision

PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.