Maailman myydyimpien kannettavien tietokoneiden laukkujen ja lisätarvikkeiden valmistaja, Targus (www.targus.com) tuo joulumarkkinoille valikoiman tyylikkäitä suojuksia iPad mini -tablettilaitteille ja iPhone 5 -älypuhelimille.

targusiphone5ipadmini

Kovassa matkakäytössä olevat laitteet tarvitsevat suojaa naarmuuntumista ja kolhiintumista vastaan. Targus tarjoaa ratkaisuksi valikoiman tyylikkäitä ja kestäviä suojuksia.

Versavu iPad mini
Tyylikäs, käytännöllinen ja erittäin suosittu Versavu-suojakansio on saatavilla nyt myös iPad minille. Sen takakannessa on 360 astetta kääntyvä mekanismi, jonka ansiosta iPad miniä voidaan käyttää pysty- ja vaaka-asennossa. Etukannen sisäpuolella olevien silikoniurien ansiosta iPad mini voidaan helposti asettaa haluttuun katselukulmaan. iPad mini Versavu on saatavilla mustana ja punaisena. Tuotteen kuluttajahinta on 45,90 euroa.

Vuscape iPad mini
Kestävä Vuscape-suojakansio sopii erityisesti paljon liikkuvalle iPad mini -käyttäjälle. Etukannen sisäpuolella olevat silikoniurat mahdollistavat iPad minin käytön useassa eri katselukulmassa. Ohut, mutta vahva pinta suojaa laitetta kolhuilta ja naarmuilta tyylistä tinkimättä. iPad mini Vuscape on saatavilla mustana, sinisenä ja punaisena. Tuotteen kuluttajahinta on 39,90 euroa.

Kickstand iPad mini
Tyylikkään kirjamaisen suojakannen avulla iPad Miniä suojaava Kickstand on ohut, mutta kestävä suojakansio tablettilaitteelle. Avattuna Kickstand toimii myös iPad minin tukena, jossa laitetta voidaan käyttää vaaka-asennossa. Joustava nauhasuljin pitää kannen suljettuna, kun iPad mini halutaan suojata naarmuilta ja kolhuilta. iPad mini Kickstand on saatavana mustana ja punaisena. Tuotteen kuluttajahinta on 29,90 euroa.

Wallet Case iPhone 5
Wallet Case on tyylikäs iPhone 5:lle muotoiltu kestävä suojakotelo, jossa on tilaa myös luottokortille ja henkilöllisyystodistukselle. Keinonahkaisessa suojakannessa on suljin, joka huolehtii korttien tallessa pysymisestä. Suojakotelo on valmistettu vahvasta polykarbonaatista ja se on muotoiltu iPhone-liittimet ja -painikkeet huomioiden. Wallet Case on saatavilla mustana, sinisenä ja punaisena. Tuotteen kuluttajahinta on 24,90 euroa.

Slider Case iPhone 5
Vahvasta polykarbonaatista ja TPU-muovista valmistettu Slider Case on iskua kestävä suojakotelo, joka istuu tiukasti iPhone 5:n ympärille. Compression Fit -teknologian ansiosta iPhone 5 on suojattu kolhuilta vaikka se sattuisi putoamaan. Suojakotelon sisäinen pehmuste vaimentaa iskuja tehokkaasti. Yläosan taipuvuuden ansiosta puhelin voidaan halutessa helposti irrottaa suojakotelosta, jotta puhelimen lisälaitteet ja telakat olisivat helpommin käytettävissä. Slider Case on saatavilla mustana, sinisenä ja punaisena. Tuotteen kuluttajahinta on 19,90 euroa.

Slim Fit Case iPhone 5
Slim Fit Case on iPhone 5:lle suunniteltu yksinkertaisen tyylikäs ja vahva suojakotelo, joka ei juuri lisää puhelimen kokoa. Slim Fit Case on muotoiltu iPhone-liittimet ja -painikkeet huomioiden. Suojakotelon pinnoite myös takaa pitävämmän otteen. Slim Fit Case on saatavana kuutena tyylikkäänä värivaihtoehtona. Tuotteen kuluttajahinta on 14,90 euroa.

Erikoispaketit joulumyyntiin
iPad mini- ja iPhone 5 -suojakoteloiden lisäksi Targus tuo jouluksi myös edullisia erikoispaketteja, jotka sisältävät iPad-suojakansion, stylus-kynän ja puhdistustyynyn uudelle iPadille. Näiden erikoispakettien kuluttajahinnat ovat 45,90 – 49,90 euroa.

Kaikki hinnat sisältävät 23 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
www.targus.com/uk/
www.facebook.com/targusfinland

Suomalaiset jälleenmyyjät
www.targus.com/global/reseller.asp?countryid=47

Suomalaiset tukkujakelijat
ALSO Finland Oy, puh: 03 213 6100, www.also.fi
Techdata Finland Oy, puh: 0201 553 636, www.techdata.fi
PAN Vision Oy, puh: 010 843 8400, www.panvision.com

Targus
Targus kehitti maailman ensimmäisen laukun kannettaville tietokoneille yli 25 vuotta sitten. Kehitämme yhteistyössä pc-valmistajien, yritysasiakkaiden ja jälleenmyyjien kanssa laukkujamme jatkuvasti paremmiksi, jotta ne täyttäisivät kaikki asiakkaidemme tarpeet. Siksi voit olla varma Targuksen laukkujen huippulaadusta, monipuolisista ominaisuuksista ja tietokoneesi varmasta suojasta. Kaikilla Targuksen laukuilla on maailmanlaajuinen elinikäinen takuu. Targus tarjoaa lisäksi täydellisen tuoteperheen kannettavien tietokoneiden tarvikkeita. Tuoteperheeseen kuuluu hiiriä, keskittimiä, porttireplikaattoreita, lukkoja, virtalähteitä, jne. Tuotteilla on yhteinen nimittäjä: Ne ovat huippulaadukkaita, innovatiivisilla ominaisuuksilla varustettuja sekä kooltaan kompakteja ja kevyitä, jotta ne sopisivat täydellisesti tämän päivän mobiilikäyttäjille! Targus Group Internationalilla on toimistoja ympäri maailman ja se myy tuotteitaan 145 maassa.