Tietokoneiden äänilaitteiden ja pelien äänentoiston pioneeri, Creative Labs (www.creative.com) tuo joulumarkkinoille langattomat ja laadukkaat kuulokkeet raivoisaan PC-pelaamiseen.

sbrage

Sound Blaster Tactic3D Rage Wireless on langaton pelikäyttöön suunniteltu kuulokemikrofoni, jonka SBX Pro Studio -ääniteknologia on omaa luokkaansa pelien tärkeissä 3D-tilaäänissä ja nettikeskusteluissa. Pelikuulokkeet liitetään tietokoneeseen USB-vastaanottimella ja 2,4 gigahertsin langaton yhteys takaa viiveettömän ja virheettömän äänentoiston molempiin suuntiin.

Kuulokkeiden 50 millimetrin FullSpectrum-elementit toistavat huippuluokan äänet erityisesti peleissä, mutta ne sopivat myös elokuvien ja musiikin kuunteluun. Kuulokkeiden pääsangassa on vahva, mutta kevyt SpringSteel-teräsrakenne. Isot nahkapäällysteiset korvakupit tuntuvat päässä mukavilta pitkissäkin pelisessioissa. Pelikuulokkeiden akunkesto on yhtäjaksoisessa käytössä jopa 16 tuntia. Kuulokkeissa on myös yhdysrakenteinen äänenvoimakkuuden säädin sekä mykistyspainike. Kuulokkeiden varrellinen mikrofoni on tarpeen mukaan irrotettavissa.

Kuulokkeiden ominaisuuksia voi säätää tarkasti TacticProfile-käyttöliittymällä PC- ja Mac-tietokoneilla. Omia asetuksia ja määrityksiä voidaan helposti jakaa myös muiden käyttäjien kanssa.

Sound Blaster Tactic3D Rage -pelikuulokkeissa käytetään SB Prism -valaistustekniikkaa, jonka käyttämä RGB LED -teknologia mahdollistaa halutun värivalaistuksen jopa 16 miljoonan värisävyn valikoimasta. Myös valaistuksen syke- ja voimakkuustasoa voidaan säätää eri määrityksin.

Kuulokkeiden SBX Pro Studio -teknologia tuo paremmin esiin sekä matalat että korkeat taajuudet, jotka helposti kärsivät äänenpakkauksesta. Lisäksi SBX Pro Studio -teknologia luo paremman vaikutelman ympäröivästä äänimaailmasta. SBX Pro Studion eri äänitekniikat hallitsevat sekä älykkään äänenvoimakkuuden tasauksen että nostavat pelien ja videoiden puheääntä paremmin esille muista äänistä.

Langattomien kuulokkeiden lisäksi saatavilla on myös samaa teknologiaa käyttävä Sound Blaster Tactic3D Rage, joka on USB-liitäntään kytkettävä johdollinen malli.

Hinta ja saatavuus
Sound Blaster Tactic3D Rage Wireless ja Sound Blaster Tactic3D Rage tulevat myyntiin joulukuussa 99 ja 79 euron kuluttajahinnoin. Hinnat sisältävät 23 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
fi.creative.com
http://youtu.be/a5k8biBrRx0 (videoesittely)

Creative Labsin tukkurit
ALSO Finland Oy, www.also.fi
PAN Vision Finland Oy, www.panvision.com

Creative Labs
Creative Labs on PC-käyttäjien digitaalisten viihdetuotteiden maailmanlaajuinen markkinajohtaja. Yhtiö on erityisen tunnettu Sound Blaster® -äänikorteistaan sekä multimediavallankumouksen aloittamisesta. Nykyisin Creative vie eteenpäin digitaalista PC-pohjaista viihdettä palkituilla tuotteilla, kuten ZEN MP3-soittimet. Creativen innovatiiviset laitteet, omat teknologiat, sovellukset sekä palvelut hyödyntävät Internetiä ja antavat kuluttajille mahdollisuuden kokea korkealaatuista digitaalista viihdettä milloin ja missä tahansa. www.creative.com