Euroopan johtava pelikonsolitarvikkeiden valmistaja ja pelijulkaisija, Bigben Interactive (www.bigben.eu) tuo markkinoille omalla vartalolla ohjattavan kuntoilupelin Xbox 360 -pelikonsolille ja tarjoaa oheen myös ruokavaliovinkkejä.

mbc3

Säännöllinen liikunta on tärkeä osa terveellistä elämää. Kiireinen elämänrytmi, työ, perhe ja monet muut asiat tekevät kuitenkin kodin ulkopuolella tapahtuvan liikunnan monelle hankalaksi, jopa lähes mahdottomaksi. Bigbenin suosittu My Body Coach -kuntoilupelien sarja on kuin luotu juuri tällaiseen tarpeeseen, sillä se sopii helposti kotiharjoitteluun.

Uusin My Body Coach 3 yhdistää hauskanpidon ja pelaamisen tehokkaaseen kuntoliikuntaan. Peli neuvoo erilaiset liikkeet havainnollistavin esityksin ja antaa toistetuista liikkeistä sekä kirjallista että suullista palautetta. Mukana on jopa 140 erilaista kuntoiluliikettä sekä huikeat 90 erilaista Pilates-, hengitys- ja venyttelyharjoitusta.

Erilaisia liikkeitä voidaan ketjuttaa omiksi liikekokonaisuuksiksi ja peli myös tarjoaa valmiita ohjelmia erilaisiin harjoitushetkiin. My Body Coach 3:ssa voidaan esimerkiksi keskittyä rasvaa polttavaan jumppaan tai vaihtoehtoisesti tehdä kevyempiä rentoutumisharjoituksia. Pelin antamien ohjeiden ja palautteen avulla erilaiset liikekokonaisuudet ja harjoitukset on helppo oppia ja sisäistää.

Erilaisten liike- ja harjoitusohjelmien lisäksi mukana on peräti 170 yksityiskohtaista ruokavinkkiä, joiden avulla voidaan pudottaa painoa ja jotka soveltuvat liikunnallisen elämän vaatimuksiin erinomaisella tavalla.

My Body Coach 3 on suunniteltu yhdessä valmennuskuuluisuus Valérie Orsonin kanssa. Valérie Orsoni myös opastaa ja neuvoo pelaajaa pelin aikana, jossa apuna on henkilökohtainen valmennusohjelma. Ohjelman tarkoituksena on auttaa pelaajaa kohti tavoitteitaan, olipa kyseessä sitten painonpudotus, parempi kunto tai muutoin terveellisemmät elämäntavat.

Pelin aikana voidaan myös kuunnella itse valittua musiikkia suoraan pelikonsolilta. Näin harjoittelusta saadaan entistä mukavampaa ja motivoivampaa.

My Body Coach 3 vaatii toimiakseen Xbox 360 -pelikonsolin ja liikeohjaukseen tarvittavan Kinect-lisälaitteen. Laitekokonaisuus seuraa aiempaa tarkemmin koko kehon liikkeitä ja kuntoilupelin palaute onkin aidompaa kuin koskaan ennen.

Saatavuus ja hinnoittelu
My Body Coach 3 julkaistaan 7. joulukuuta Xbox 360 -pelikonsolille 39,90 euron kuluttajahintaan. Hinta sisältää 23 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja internetissä
www.panvision.com/pelit
www.mybodycoach3.com
http://youtu.be/VXKP7bLZhzo (esittelyvideo)

Lisätietoja
Visionist/Jiri Koivuniemi, 040 837 8097, jiri@visionist.fi

Bigben Interactive
Ranskalainen Bigben International on Euroopan johtavia pelikonsolitarvikkeiden valmistajia. Miltei 30 vuotta alalla toiminut yritys myy tuotteitaan yli 25 eri maahan. Tuotevalikoima kattaa kaikki merkittävät pelikonsolimerkit ja kaikenlaiset pelikonsolien lisätarvikkeet. Yhtiö on myös menestyksekkäästi solminut yhteistyö- ja lisensointisopimuksia merkittävien tuotemerkkien kanssa. www.bigben.eu