Targus (www.targus.com/uk), maailman myydyimpien kannettavien laukkujen ja lisätarvikkeiden valmistaja, tuo markkinoille uudet monitoimiset Power4All-virtalähteensä. Uudet virtalähteet vähentävät mukana kuljetettavien virtalähteiden määrän yhteen. Ne myös mahdollistavat useiden erilaisten laitteiden, kuten kannettavien tietokoneiden, matkapuhelimien, mp3-soittimien, digikameroiden ja muiden laitteiden samanaikaisen käytön ja lataamisen. Lisäksi ne mukautuvat kunkin laitteen virrantarpeeseen ja monipuoliset liittimet takaavat erittäin laajan yhteensopivuuden.

power4all

Useimmat meistä käyttävät mitä erilaisimpia akkukäyttöisiä ja mukana kuljetettavia laitteita. Tilanne, joissa akun lataus on loppumassa ja tärkeät asiat on keskeytettävä, on varmasti kaikille tuttu. Kaikkien tarpeellisten laitteiden mukana on kuljetettava myös niiden omaa virtalähdettä. Lisäksi ne ovat useimmiten juuri siellä, missä käyttäjä itse ei ole. Useiden virtalähteiden mukana kuljettaminen on myös rasittavaa, tilaa vievää ja hankalaa.

Näiden epäkohtien innoittamana Targus on tuomassa asiaan muutoksen uusilla Power4All-virtalähteillään. Power4All on kätevä ja kaiken tarvittavan sisältävä monitoiminen virtalähde kannettavalle tietokoneelle. Sen sisältämän Accessory Powering System -järjestelmän (APS) avulla voidaan myös mutkattomasti ladata esimerkiksi kämmenmikro, matkapuhelin, digikamera tai mp3-soitin. Sillä voidaan myös ladata ja käyttää useita eri laitteita samanaikaisesti. Enää ei tarvitse kuljettaa mukana kuin yhtä, erilaiset lataustarpeet kattavaa ja varmatoimista virtalähdettä. Lisäksi se on kevyt ja helposti mukana kulkeva. Uudet virtalähteet sopivat käytettäväksi yhtä hyvin kotona, toimistossa ja matkustettaessa.

Virtalähteen mukana toimitettavien kymmenen erilaisen liittimen ja kunkin laitteen virrantarpeeseen mukautuvan virransyötön ansiosta sillä voidaan käyttää ja ladata yli 9500 erilaista kannettavaa tietokonetta. Se on yhteensopiva muun muassa HP:n, Compaqin, Dellin, Gatewayn, IBM:n, Lenovon, Sonyn, Toshiban, Panasonicin ja Fujitsun kannettavien tietokoneiden kanssa. Jos käyttäjä uusii jonkin kannettavista laitteistaan, niin uutta laitetta voidaan käyttää aiemman tavoin vaihtamalla virtalähteeseen oikeanlainen liitin. Virtalähteissä on myös oikosulun esto, joten sen käyttö on turvallista ja antaa käyttäjälleen pysyvän mielenrauhan.

Tuotesarjaan kuuluu kaksi erilaista tuotetta. Targus Power4All APA6502EU on tarkoitettu niille, jota käyttävät säännöllisesti kannettavaa tietokonettaan kotona tai toimistossa. Sen kuluttajahinta on 99 euroa. Targus Power4All APM6702EU sopii niille, jotka tarvitsevat virtalähdettä myös matkustaessaan lentokoneessa, veneessä tai autossa. Sen kuluttajahinta on 139 euroa.

Lisätietoja
http://www.targus.com/uk/power4all/

Painokelpoisia tuotekuvia
http://imagedirectory.targus.com
User ID: TIGEUROPE
Password: PHOTO

Suomalaiset jälleenmyyjät
http://www.targus.com/global/reseller.asp?countryid=47

Suomalaiset tukkujakelijat
GNT Finland Oy, puh: 03-2136100, http://www.gnt.fi
Techdata Finland Oy, puh: 0201-553636, www.techdata.fi
Ingram Micro Oy, puh: 09-5027400, www.ingrammicro.fi
PAN Vision Oy, puh: 02-2734000, http://www.panvision.com

Lehdistökontaktit
Visionist / Jiri Koivuniemi
Puh: 040-8378097
Email: jiri@visionist.fi

Targus Finland / Jari Kokkila
Puh: 040-5420244
Email: jkokkila@targus.com

Targus
Targus kehitti maailman ensimmäisen laukun kannettaville tietokoneille yli 20 vuotta sitten. Kehitämme yhteistyössä pc-valmistajien, yritysasiakkaiden ja jälleenmyyjien kanssa laukkujamme jatkuvasti paremmiksi, jotta ne täyttäisivät kaikki asiakkaidemme tarpeet. Siksi voit olla varma Targuksen laukkujen huippulaadusta, monipuolisista ominaisuuksista ja tietokoneesi varmasta suojasta. Kaikilla Targuksen laukuilla on maailmanlaajuinen elinikäinen takuu.

Targus tarjoaa lisäksi täydellisen tuoteperheen kannettavien tietokoneiden tarvikkeita. Tuoteperheeseen kuuluu hiiriä, keskittimiä, porttireplikaattoreita, lukkoja, virtalähteitä, jne. Tuotteilla on yhteinen nimittäjä: Ne ovat huippulaadukkaita, innovatiivisilla ominaisuuksilla varustettuja sekä kooltaan kompakteja ja kevyitä, jotta ne sopisivat täydellisesti tämän päivän mobiilikäyttäjille!

Targus Group Internationalilla on toimistoja ympäri maailman ja se myy tuotteitaan 145 maassa.