Buffalo Technology (www.buffalotech.com) julkaisi ulkoisen JustStore Desktop -kiintolevyn. Se on täydellinen ratkaisu käyttäjille, jotka haluavat säilyttää tärkeät tietonsa yksinkertaisella ja edullisella tavalla kuitenkaan tinkimättä laadusta ja toimintavarmuudesta. JustStore on riisuttu malli isoveljestään DriveStationista, mutta on ulkomuodoltaan samanlainen.

drivestation

JustStore-kiintolevyn käyttöönotto on erittäin helppoa, koska sen nykyaikainen SATA-kiintolevy on valmiiksi alustettu ja asennus on täysin automatisoitu. Laitteen virransäästötoiminnot ja ilman tuuletinta toimiva jäähdytys mahdollistavat luontoa säästävän, edullisen ja hiljaisen käytön. Laite käynnistyy ja sammuu automaattisesti yhdessä tietokoneen kanssa.

USB-liitäntäinen laite on yhteensopiva minkä tahansa PC- tai Mac-tietokoneen ja jopa Windows Server 2003 -palvelinkäyttöjärjestelmän kanssa, jolloin pienet ja keskisuuret yrityksetkin voivat helposti ja edullisesti laajentaa käytössä olevia tallennusratkaisujansa. JustStore-kiintolevyllä on helppo säilyttää ja kuljettaa massiivisia musiikki-, video- ja kuvatiedostoja sekä tiedostoja, jotka ovat USB-muistitikuille liian suuria. Laitteen saa joko 500 gigatavun tai 1 teratavun kapasiteeteilla. JustStore-kiintolevy tarjoaa edullisesti ja toimintavarmasti kaiken tarvittavan perustallennuksen tarpeisiin.

Saatavuus ja hinnoittelu
Buffalo JustStore Desktop tulee saataville helmikuun lopussa ja sen kuluttajahinnat 500 gigatavun (HD-E500U2-EU) ja 1 teratavun (HD-E1.0TU2-EU) kapasiteeteilla ovat 99 ja 139 euroa (sis. ALV 22 %).

Viralliset tukkurit
Dacco Corporation Oy, 02-274 0000, www.dacco.fi
Ingram Micro Oy, 09-502 7400, www.ingrammicro.fi
PAN Vision Finland Oy, 02-273 4000, www.panvision.com

Buffalo Technology
Buffalo on maailmanlaajuinen innovatiivisten kodin ja pienyritysten langattomien verkkotuotteiden sekä tallennus- ja multimediaratkaisujen valmistaja. Yhtiö on Japanin suurin kaikkien PC-lisälaitteiden valmistaja ja maailmanlaajuisesti suurin NAS-kuluttajatuotteiden valmistaja vuosina 2005, 2006 ja 2007 (In-Stat).

Buffalon tuotevalikoimaan kuuluu palkintoja voittaneet AirStation™-sarjan helppokäyttöiset ja tehokkaat langattoman verkon tuotteet. Markkinoiden kehittynein AOSS™ (AirStation One-Touch Secure System) -teknologia auttaa käyttäjiä rakentamaan langattomat verkkonsa helposti ja turvallisesti nappia painamalla.

Yhtiön tallennusratkaisut vastaavat sekä yksittäisen käyttäjän että yritysten tarpeisiin monipuolisella USB-muistitikkujen, ulkoisten massamuistien ja edullisten NAS-verkkotallennuslaitteiden tuotevalikoimalla. Lisäksi Buffalo tarjoaa multimediatuotteita, joten se on ainutlaatuisessa asemassa tarjoten integroituja WLAN-, tallennus- ja multimediaratkaisuja digitaaliseen kotiin.

Buffalon maailmanlaajuiset yhteistyökumppanit, kuten Intel, Broadcom™, Nintendo ja Microsoft, ovat mahdollistaneet uusien teknologioiden kehittämisen käytännöllisiksi kodin ja yritysten työkaluiksi.

Buffalo Technologyn pääkonttori on Japanissa ja sillä on konttoreita Englannissa, Irlannissa, Saksassa, Yhdysvalloissa ja Taiwanissa. Lisätietoja: www.buffalotech.com.