Targus (www.targus.com), maailman myydyimpien kannettavien tietokoneiden laukkujen ja lisätarvikkeiden valmistaja, laajentaa iPad- ja Android-tablettilaitteiden lisätarvikevalikoimaansa.

laplounge

Targus tuo markkinoille iPad- ja Android-tablettilaitteiden lisätarvikkeita, jotka laajentavat ja helpottavat tablettilaitteiden käyttöä. Valikoimassa on niin viihde- kuin hyötykäyttöönkin sopivia varusteita.

Targus iPad Bluetooth Keyboard (AKB32NO)
Targus iPad Bluetooth Keyboard on iPad-tablettilaitteille tarkoitettu langaton näppäimistö. Bluetooth-tekniikalla toimiva näppäimistö on kevytrakenteinen ja muotoilultaan elegantin matalaprofiilinen. Sen ergonominen käyttökulma tekee siitä miellyttävän käyttää. Näppäimistön virrankulutus on pieni ja se toimiikin jopa 7 kuukautta samoilla paristoilla. Näppäimistössä on myös Applen erikoispainikkeita. Tuotteen kuluttajahinta on 59,90 euroa ja se on saatavana välittömästi.

Targus Gaming Controller for iPad (AMM08EU)
Targus Gaming Controller tuo paremman ohjaustuntuman tablettilaitteella pelattaville peleille. Imukupeilla näyttöön kiinnitettävä peukalo-ohjain on helppo kiinnittää ja irrottaa. Targus Gaming Controller toimii useimpien pelien kanssa, joita ohjataan näytön suuntaohjausta käyttämällä. Targus Gaming Controller on valmistettu kestävästä ja kevyestä muovista. Se sopii parhaiten tablettilaitteisiin, joiden näyttökoko on vähintään 9,7 tuumaa. Tuotteen kuluttajahinta on 19,90 euroa ja se on saatavana välittömästi.

Targus Bluetooth iPad Media Remote (AMR04EU-50)
Targus Bluetooth iPad Media Remote on langatonta Bluetooth-tekniikkaa hyödyntävä kaukosäädin elokuvien, videoiden ja musiikin hallintaan. Kaukosäätimellä voidaan ohjata mm. iTunes- ja YouTube-mediasisältöä. Pienikokoisessa kaukosäätimessä on kaikki perustoiminnot, kuten toisto, pysäytys, pikakatselu eteen- ja taaksepäin sekä äänenvoimakkuus. Kaukosäädin on yhteensopiva myös muiden Apple-laitteiden kanssa (esim. Macbook Air, iPod ja iPhone). Tuotteen kuluttajahinta on 49,90 euroa ja se on saatavana välittömästi.

Targus Lap Lounge for iPad 2 (AWE70EU-50)
Targus Lap Lounge for iPad 2 on sylikäyttöön luotu iPad 2 -alusta, jolla tablettilaite pysyy sylissä mukavuudesta tinkimättä. Hernepussia muistuttava alusta mukautuu käytettävän alustan mukaan ja pysyy siinä tukevasti paikallaan. Laitetta voidaan käyttää siinä sekä pysty- että vaakatasossa ja katselukulmaa voidaan säätää 0-90 asteen välillä. Alustassa oleva kanava vahvistaa äänentoistoa ilman erillistä kaiutinta. Lisäksi alustan sisätaskuun mahtuvat niin kuulokkeet, osoitinkynä kuin muutkin pienikokoiset tarvikkeet. Tuotteen kuluttajahinta on 44,90 euroa ja se on saatavana välittömästi.

Targus 2-in-1 Tablet Stylus (AMM02EU)
Targus Laser Pen Stylus (AMM04EU-50)
Targus 2-in-1 Tablet Stylus yhdistää tablettilaitteen osoitinkynän ja perinteisen mustekynän yhdeksi tuotteeksi. Targus Laser Pen Stylus lisää 2-in-1 -kynän toiminnallisuutta vielä laserosoittimella. Kynien kumikärjellä kirjoittaminen ja piirtäminen ovat huomattavasti sormea tarkempaa. Osoitinkynät ovat yhteensopivia kaikkien kosketusnäytöllä toimivien laitteiden kanssa. Perinteiseen kirjoittamiseen käytetään Parker-kynien laadukkaita täyttöpakkauksia. Tuotteiden kuluttajahinnat ovat 24,90 ja 39,90 euroa ja ne ovat saatavana välittömästi.

Targus Tablet AC Charger (APA1601EU)
Targus Tablet AC Charger on ihanteellinen ratkaisu tablettilaitteiden varalaturiksi. Laturin lisäksi tarvitaan ainoastaan tablettilaitteen oma usb-kaapeli. Sen jälkeen kokonaisuus on valmis käytettäväksi kaikkien usb-ladattavien tablettilaitteiden kanssa. Laturin mukana tulee sovitinkappaleet, joiden avulla sitä voidaan käyttää niin Euroopan eri maissa kuin Iso-Britanniassa ja Yhdysvalloissakin. Laturissa on merkkivalo, joka ilmaisee latauksen tilan. Tuotteen kuluttajahinta on 24,90 euroa ja se on saatavana välittömästi.

Kaikki hinnat sisältävät 23 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
www.targus.com/uk/accessories_tablet.asp

Suomalaiset jälleenmyyjät
www.targus.com/global/reseller.asp?countryid=47

Suomalaiset tukkujakelijat
ALSO Finland, puh: 03 213 6100, www.also.fi
Techdata Finland, puh: 0201 553 636, www.techdata.fi
PAN Vision Finland, puh: 010 843 8400, www.panvision.com

Lehdistökontaktit

Visionist / Jiri Koivuniemi
Puh: 040 837 8097
Email: jiri@visionist.fi

Targus Finland / Jari Kokkila
Puh: 040 542 0244
Email: jkokkila@targus.com

Targus
Targus kehitti maailman ensimmäisen laukun kannettaville tietokoneille yli 25 vuotta sitten. Kehitämme yhteistyössä pc-valmistajien, yritysasiakkaiden ja jälleenmyyjien kanssa laukkujamme jatkuvasti paremmiksi, jotta ne täyttäisivät kaikki asiakkaidemme tarpeet. Siksi voit olla varma Targuksen laukkujen huippulaadusta, monipuolisista ominaisuuksista ja tietokoneesi varmasta suojasta. Kaikilla Targuksen laukuilla on maailmanlaajuinen elinikäinen takuu. Targus tarjoaa lisäksi täydellisen tuoteperheen kannettavien tietokoneiden tarvikkeita. Tuoteperheeseen kuuluu hiiriä, keskittimiä, porttireplikaattoreita, lukkoja, virtalähteitä, jne. Tuotteilla on yhteinen nimittäjä: Ne ovat huippulaadukkaita, innovatiivisilla ominaisuuksilla varustettuja sekä kooltaan kompakteja ja kevyitä, jotta ne sopisivat täydellisesti tämän päivän mobiilikäyttäjille! Targus Group Internationalilla on toimistoja ympäri maailman ja se myy tuotteitaan 145 maassa.