Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.fi) esitteli uusia äänilaitteita tablettilaitteille ja älypuhelimille.

boombox

Tablettilaitteiden ja älypuhelinten yleistymisen myötä myös niiden äänentoistotarpeet ovat nousseet uudelle tasolle. Logitech vastaa tähän kysyntään kahdella uudella äänentoistoratkaisulla.

”Kannettavat oheislaitteemme keskittyvät kuluttajien tarpeisiin. Tablettilaitteet ja älypuhelimet ovat yhä suositumpia ja niiden käyttö lisääntyy koko ajan”, kommentoi Logitechin Suomen maajohtaja Iikka Buss. ”Ihmiset haluavat nauttia niiden tarjoamista viihde-elämyksistä, olipa se sitten musiikkia, videoita tai äänikirjoja. Tähän Logitech tarjoaa uusia, laadukkaita ratkaisuja.”

Logitech Wireless Boombox
Logitech Wireless Boombox on oivallinen matkakaiutin tablettilaitteiden ja älypuhelinten äänentoistoon. Logitech Wireless Boomboxia voidaan käyttää langattomasti jopa kymmenen metrin etäisyydeltä ohjaten mediatoistoa suoraan tablettilaitteen tai puhelimen kosketusnäytöltä.

Logitech Wireless Boomboxin ladattavat akut kestävät jopa kuuden tunnin yhtäjaksoista soittamista olosuhteista ja käytöstä riippuen. Kahdeksan erillistä kaiutinelementtiä takaavat kirkkaan ja selkeän äänentoiston.

wirelessheadset

Logitech Wireless Headset
Logitech Wireless Headset on Bluetooth-tekniikkaa käyttävä langaton kuulokemikrofoni, joka sopii käytettäväksi niin pelien, videoiden kuin musiikinkin kanssa. Mikrofonin ansiosta se on myös oivallinen ratkaisu ääni- ja videopuheluihin.

Kuuloke-elementtien tuottama stereoääni on rikkaan yksityiskohtainen ja selkeä. Meluvaimennuksen ansiosta esimerkiksi iPadin FaceTime-puhelut sujuvat kirkkaasti ja häiriöttä. Kuulokkeiden ladattavat akut kestävät jopa kuusi tuntia yhtäjaksoista käyttöä.

Saatavuus ja hinnoittelu
Logitech Wireless Boombox ja Logitech Wireless Headset tulevat myyntiin lokakuussa 149 ja 59 euron kuluttajahinnoin. Hinnat sisältävät 23 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja Internetissä
www.logitech.com/en-roeu/tablet-accessories

Lisätietoja
Visionist / Jiri Koivuniemi, puh: 040-837 8097, jiri@visionist.fi
Logitech Finland / Iikka Buss, puh: 040-7231102, iikka_buss@eu.logitech.com

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03-213 6100, www.also.fi
PAN Vision Finland, puh: 010 843 8400, www.panvision.com
Tech Data Finland, puh: 0201 553636, www.techdata.fi

Logitech
Logitech on maailman johtava tietokoneiden ja kodin viihdelaitteiden oheislaitteiden valmistaja. Sen valikoimaan kuuluvat tietokoneiden näppäimistöt ja hiiret, Internet-kommunikointiin sopivat laitteet, digitaaliset musiikkituotteet, ohjelmoitavat kaukosäätimet, peliohjaimet ja langattomat tuotteet. Logitech International on perustettu Sveitsissä vuonna 1981. www.logitech.com