PAN Vision (www.panvision.com) on solminut pohjoismaisia julkaisusopimuksia, jotka sisältävät kiehtovia pelejä City Interactivelta, Focus Home Interactivelta ja dtp Entertainmentilta.

omatpelit

PAN Vision julkaisee ja jakelee tulevan talvikauden aikana pelejä kolmelta eurooppalaiselta, kovassa nosteessa olevalta pelistudiolta. Näistä ensimmäinen on puolalainen City Interactive, joka on erikoistunut toiminta- ja räiskintäpeleihin. Se tunnetaan parhaiten Sniper: Ghost Warrior -pelisarjastaan. Ranskalainen Focus Home Interactive on puolestaan monipuolinen kustantaja, jonka tunnetuimpiin peleihin kuuluu Cities XL -strategiapelit. Seikkailu- ja toimintapeleihin keskittyvän saksalaisen dtp Entertainmentin tarjonnasta löytyy niin käsikonsolipelejä kuin näyttäviä tietokoneroolipelejäkin.

Alla on lyhyt esittely loppuvuoden tärkeimmistä pelijulkaisuista. Jokaisesta pelistä julkaistaan oma yksityiskohtaisempi tiedote pelijulkaisun lähestyessä.

A Game of Thrones: Genesis
Suosittuun televisio- ja fantasiakirjasarjaan perustuva peli esittelee maailman, jossa poliittinen neuvokkuus on yhtä tärkeää kuin strategiset sotataidot. Kiehtova pelimaailma ja monipuoliset tavat käydä sotaa muodostavat jännittävän strategiakokonaisuuden. PC:lle ilmestyvä peli julkaistaan 30.9.2011 ja sen alaikäsuositus on 12 vuotta. Lisätietoja osoitteessa www.agot-genesis.com.

Summer Challenge
Summer Challenge tarjoaa reipastempoista viihdettä urheiluhulluille pelaajille, mutta sopii yhtäältä vaikka koko perheen huviksi. Mukana on yli kaksikymmentä eri lajia, joita voi pelata sekä yksin että moninpelissä. PC:lle, Xbox 360:lle ja PlayStation 3:lle ilmestyvä peli julkaistaan 30.9.2011. Pelin alaikäsuositus on 3 vuotta. Lisätietoja osoitteessa www.summerchallenge-game.com.

The Cursed Crusade
Historiaan sijoittuva toimintaseikkailun ja roolipelin yhdistelmä vie pelaajan pimeän keskiajan jännittäviin tapahtumiin. Yli sata veristä lopetusliikettä ja reilut 130 erilaista asetta tuovat taisteluun ennenäkemätöntä vaihtelua ja intensiivistä toimintaa. PC:lle, Xbox 360:lle ja PlayStation 3:lle ilmestyvä peli julkaistaan 7.10.2011. Pelin alaikäraja on 18 vuotta. Lisätietoja osoitteessa www.thecursedcrusade.com.

Cities XL 2012
Cities XL 2012 on kaupunkisuunnittelupeli, jossa pelaajan on kehitettävä ja hallinnoitava kaupunkinsa taloutta, energiapolitiikkaa, julkisia kulkuvälineitä, kiinteistöjä, sosiaalipalveluja ja viihdetarjontaa. Sisältöä on runsaasti, sillä pelissä on yli tuhat erilaista käytettävää rakennelmaa. Peli ilmestyy PC:lle 21.10.2011. Pelin alaikäsuositus on 3 vuotta. Lisätietoja osoitteessa www.citiesxl.com.

Wargame: European Escalation
Kuvitteelliseen kylmän sodan jälkeiseen aikaan sijoittuva Wargame: European Escalation on reaaliaikainen strategiapeli, jossa NATOn joukot kohtaavat Varsovan liiton armeijan. Sadat eri yksikkötyypit, näyttävä grafiikka ja monipuolinen pelattavuus tarjoavat koettavaa niin yksin kuin monissa moninpelissäkin. Peli ilmestyy PC:lle 30.11.2011. Pelin alaikäsuositus on 16 vuotta. Lisätietoja osoitteessa www.wargame-ee.com.

Trine 2
Suomalaisen Frozenbyte-pelistudion luoma Trine 2 on häikäisevän kaunis ja satumainen toimintaseikkailu. Luvassa on kuolettavia ansoja, hurjia hirviöitä sekä fysiikkapainotteisia pulmia ja haasteita. Peli ilmestyy PC:lle ja Macille 7.12.2011. Pelin ikäsuositusta ei ole vielä vahvistettu. Lisätietoja osoitteessa www.trine2.com.

Lisätietoja internetissä
www.panvision.com

Lisätietoja ja testikappaleet
Visionist/Jerry Kurunen, 050 569 8320, jerry@visionist.fi
PAN Vision/Niklas Von Schoneman, 010 843 8492, niklas.vonschoneman@panvision.com

PAN Vision on johtava pohjoismainen interaktiivisen viihteen julkaisija ja jakelija. Päätoimialana ovat pelit, filmit sekä IT-oheislaitteet ja edustamme useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön vuosittainen liikevaihto on noin 150 miljoonaa euroa.