Tietokoneisiin ja internetiin liitettävien digitaalisten viihdetuotteiden maailmanlaajuinen markkinajohtaja, Creative Labs (www.creative.com) julkaisi huippulaadukkaan Live! Cam Socialize HD 1080 -webbikameran.

livecamsocializehd1080

Live! Cam Socialize HD 1080 tallentaa huippulaadukkaita Full HD 1080p -teräväpiirtovideoita ja 12 megapikselin ohjelmistolla parannettuja valokuvia. Ne on puolestaan helppo jakaa ystäville mukana tulevan monipuolisen Live! Central 3 -ohjelmiston avulla, joka tukee kuvamateriaalin siirtoa suoraan esimerkiksi YouTubeen ja Facebookiin.

Live! Cam Socialize HD 1080 on myös täydellinen kumppani videopuheluihin mm. Skype- ja Live Messenger -sovellusten kanssa. Videopuheluissa webbikamera kykenee laadukkaaseen 720p -tason videokuvaan ja sisäiset Adaptive Array -mikrofonit pitävät huolen kristallinkirkkaasta puheäänestä.

Webbikameran tekniikka on omaa luokkaansa. Automaattitarkennuksella, lasilinssillä ja laajakuvaobjektiivilla varustettu kamera hämmästyttää 1920×1080 pisteen tarkkuudellaan. Kaksi sisäistä häiriöääniä poistavaa Adaptive Array -mikrofonia puolestaan muodostavat käyttäjän säädettävissä olevan kiilamaisen 20-80 asteen kuuntelukulman, joka häivyttää kaiken taustahälinän.

Live! Central 3 -ohjelmistolla kaikenlaisen kuvamateriaalin hallinta ja muokkaaminen on helppoa. Live! Scan -toiminnolla ja mukana toimitettavalla käyntikorttitelineellä voi lisäksi skannata käyntikorteissa olevat tiedot tekstimuotoon ja siirtää tiedot mm. Outlook- tai vCard-muotoon. Live! Centralissa on myös monikosketustuki Windows 7 -pohjaisille kosketusnäyttölaitteille.

Creative tuo markkinoille myös hieman edullisemman Live! Cam Socialize HD AF -webbikameran, jonka videokuvan tallennus rajoittuu HD 720p -laatuun ja valokuvien tallennus on 10 megapikseliä ohjelmistolla parannettuna. Webbikamerassa on yksi häiriöääniä poistava mikrofoni.

Hinta ja saatavuus
Live! Cam Socialize HD 1080 ja Live! Cam Socialize HD AF tulevat myyntiin maaliskuun alussa 89 ja 79 euron kuluttajahinnoilla. Hinnat sisältävät 23 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja osoitteista:
http://fi.creative.com/products/feature.asp?category=218
http://www.mylivecam.com

Creative Labsin tukkurit
ALSO Finland Oy, www.also.fi
PAN Vision Finland Oy, www.panvision.com

Creative Labs
Creative Labs on PC-käyttäjien digitaalisten viihdetuotteiden maailmanlaajuinen markkinajohtaja. Yhtiö on erityisen tunnettu Sound Blaster® -äänikorteistaan sekä multimediavallankumouksen aloittamisesta. Nykyisin Creative vie eteenpäin digitaalista PC-pohjaista viihdettä palkituilla tuotteilla, kuten ZEN MP3-soittimet. Creativen innovatiiviset laitteet, omat teknologiat, sovellukset sekä palvelut hyödyntävät Internetiä ja antavat kuluttajille mahdollisuuden kokea korkealaatuista digitaalista viihdettä milloin ja missä tahansa. www.creative.com