Targus (www.targus.com), maailman myydyimpien kannettavien tietokoneiden laukkujen ja lisätarvikkeiden valmistaja, tuo markkinoille kaksi kätevää akkulaturia kannettaville tietokoneille ja tablettilaitteille.

apa042eu

Kannettavat tietokoneet, tablettikoneet ja älypuhelimet ovat yleistyneet valtavasti. Monelle ne ovat iso osa jokapäiväistä elämää, niin töissä kuin vapaa-ajallakin. Laitteiden lataamisen pitää myös olla vaivatonta ja helppoa sekä kotona että matkalla.

Eri laitevalmistajien erilaiset akkulaturit tuovat kuitenkin mukaan oman vaivalloisuutensa. Tässä apuun tulevat Targuksen valmistamat kaksoislaturit, jotka sopivat yhtäaikaisesti sekä usb-yhteensopivan laitteen että kannettavan tietokoneen lataamiseen. Molempien latureiden usb-liitäntä on lisäksi poikkeuksellisen tehokas (2.1 A), joten esimerkiksi iPad latautuu oikealla nopeudellaan toisin kuin monien muiden laturien kanssa.

Targus Compact Charger for Laptop & USB Tablet (APA042EU)
Kätevä ja pienikokoinen Targus Compact Charger for Laptop & USB Tablet on 90 watin kaksoislaturi normaaliin seinäpistokkeeseen. Sillä voidaan helposti ladata yhtä aikaa sekä kannettava tietokone että usb-liitännän kautta ladattava tablettilaite, puhelin tai mp3-soitin.

Compact Charger on kooltaan jopa 25 prosenttia tavanomaista kannettavien tietokoneiden laturia pienempi ja sopii näin erinomaisesti myös matkakäyttöön. Laturissa on myös suojaus virtapiikkien varalta.

Laturin mukana tulee yhteensä seitsemän eri sovitinta, joiden ansiosta laturi on yhteensopiva seuraavien valmistajien kannettavien tietokoneiden kanssa: Acer, Compaq, Dell, Fujitsu, HP, IBM, Lenovo, Samsung, Sony ja Toshiba.

Usb-liitännän kautta onnistuu muun muassa iPadin, iPad 2:n, iPhonen, Android-tablettilaitteiden ja muiden usb-liitännästä virtansa saavien laitteiden lataaminen.

apd046eu

Targus Car Charger for Laptop & USB Tablet (APD046EU)
Autokäyttöön tarkoitettu Targus Car Charger for Laptop & USB Tablet on autojen virtaliittimeen kytkettävä 90 watin kaksoislaturi. Sillä voidaan yhtäaikaisesti ladata kannettava tietokone sekä usb-liitännän kautta ladattava laite. Laturi on kätevä ja nopea ratkaisu esimerkiksi usb-liitäntäisten tablettilaitteiden ja älypuhelinten lataamiseen.

Pienikokoinen ja malliltaan kapea laturi vie vain vähän tilaa käytössä, eikä vaadi muuta kuin auton virtaliittimen toimiakseen. Laite on myös suojattu virtapiikeiltä.

Laturin mukana tulee seitsemän eri sovitinta, joiden ansiosta laturi on yhteensopiva seuraavien valmistajien kannettavien tietokoneiden kanssa: Acer, Compaq, Dell, Fujitsu, HP, IBM, Lenovo, Samsung, Sony ja Toshiba.

Usb-liitännän kautta ladattavat laitteet – kuten iPad, iPad 2, iPhone, Android-tablettilaitteet ja monet mp3-soittimet – voidaan ladata helposti suoraan laturin usb-liitännästä.

Hinta ja saatavuus
Targus Compact Charger for Laptop & USB Tablet ja Targus Car Charger for Laptop & USB Tablet ovat saatavana marraskuun alussa 69,90 ja 49,90 euron kuluttajahintoihin. Hinnat sisältävät 23 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
www.targus.com/uk/accessories.asp

Suomalaiset jälleenmyyjät
www.targus.com/global/reseller.asp?countryid=47

Suomalaiset tukkujakelijat
ALSO Finland Oy, puh: 03-2136100, www.also.fi
Techdata Finland Oy, puh: 0201-553636, www.techdata.fi
PAN Vision Oy, puh: 02-2734000, www.panvision.com

Lehdistökontaktit

Visionist / Jiri Koivuniemi
Puh: 040-8378097
Email: jiri@visionist.fi

Targus Finland / Jari Kokkila
Puh: 040-5420244
Email: jkokkila@targus.com

Targus
Targus kehitti maailman ensimmäisen laukun kannettaville tietokoneille yli 25 vuotta sitten. Kehitämme yhteistyössä pc-valmistajien, yritysasiakkaiden ja jälleenmyyjien kanssa laukkujamme jatkuvasti paremmiksi, jotta ne täyttäisivät kaikki asiakkaidemme tarpeet. Siksi voit olla varma Targuksen laukkujen huippulaadusta, monipuolisista ominaisuuksista ja tietokoneesi varmasta suojasta. Kaikilla Targuksen laukuilla on maailmanlaajuinen elinikäinen takuu. Targus tarjoaa lisäksi täydellisen tuoteperheen kannettavien tietokoneiden tarvikkeita. Tuoteperheeseen kuuluu hiiriä, keskittimiä, porttireplikaattoreita, lukkoja, virtalähteitä, jne. Tuotteilla on yhteinen nimittäjä: Ne ovat huippulaadukkaita, innovatiivisilla ominaisuuksilla varustettuja sekä kooltaan kompakteja ja kevyitä, jotta ne sopisivat täydellisesti tämän päivän mobiilikäyttäjille! Targus Group Internationalilla on toimistoja ympäri maailman ja se myy tuotteitaan 145 maassa.