Euroopan johtava pelikonsolitarvikkeiden valmistaja, Bigben Interactive (www.bigben.eu) tuo markkinoille kolme aseohjaimella varustettua ammuntapeliä.

remington

Räiskintä- ja metsästyspelit ovat konsolipelien menestyneimpien julkaisujen joukossa. Silti vain harvassa pelissä on mukana aitoa tunnelmaa tuova aseohjain. Monipuolisiin peliohjaimiin ja lisävarusteisiin erikoistunut Bigben tuo markkinoille peräti kolme erilaista ammunta- ja metsästyspeliä, joissa kaikissa on mukana laadukas ampuma-aseohjain.

Hunter’s Trophy
PlayStation 3 -pelikonsolille julkaistava Hunter’s Trophy on pelikonsolien realistisin metsästyspeli. Pelissä asetutaan metsästäjän rooliin kumppanina metsästyskoira ja varusteina ase, kiikarit sekä houkuttimet. Metsässä, rämeellä tai peltoalueella metsästettävät 20 eri eläinlajia tekevät pelikokemuksesta kiehtovan ja jännittävän.

Hunter’s Trophy mallintaa erilaisia sääolosuhteita ja vuorokaudenaikoja realistisesti. Peli ottaa huomioon muun muassa tuulen suunnan ja voimakkuuden, välimatkan, äänet ja sääolosuhteet. Pelissä opitaan myös eläimien tavoista ja käytöksistä, sekä erottamaan rauhoitetut lajit metsästettävistä lajeista. Metsästyksen lisäksi mukana on myös moninpelattava trap-ammuntatila.

Peliä voidaan pelata mukana tulevan kivääriohjaimen ja PlayStation Move -ohjaimen yhdistelmällä. Se toimii myös langattomalla Dualshock 3 -ohjaimella. Perusversiossa (64,95 €) ase on musta ja Collector’s Editionissa (74,95 €) tyylikäs puujäljitelmä.

Remington Dangerous Animals
Remington Dangerous Animals on Nintendo Wii -pelikonsolille ilmestyvä metsästyspeli, joka vie pelaajan Alaskan hurjaan luontoon. Mukana on kymmenittäin erilaisia aseita ja metsästysvarusteita kivääreistä kiikaritähtäimiin. Vastassa on lukematon määrä erilaisia metsästettäviä petoeläimiä ja jopa 35 ainutlaatuista vaarallista metsästysympäristöä. Pelissä voi kerätä jopa yli 150 erilaista saavutusta, ja niitä voi verrata muiden nettipelaajien saavutuksiin. Mukana on myös jopa neljän pelaajan moninpeli.

Pelipaketissa on Wii Remote- ja Wii Nunchuk -ohjaimiin liitettävä haulikko-ohjain. Perusversiossa (64,95 €) ase on valkoinen ja Collector’s Editionissa (74,95 €) tyylikäs puujäljitelmä.

Reload
Kahdella pistooliohjaimella varustettu Reload-pelipaketti on ammuntasimulaatio. Pelaaja haastetaan ulko- ja sisäradoilla ampumaan sekä liikkuvia että paikoillaan olevia kohteita mahdollisimman tarkasti ja nopeasti, mutta ilman ihmis- tai eläinkohteita. Reloadissa on mukana yli 25 erilaista tuliasetta, kuten legendaarinen Desert Eagle -pistooli. Erilaisia haastemuotoja ovat esimerkiksi tarkkuuskivääriharjoitus, panttivankien pelastusharjoitus sekä skeet-ammunta. Mukana on myös jopa neljän pelaajan yhtäaikainen moninpelitila.

Reload on saatavana Nintendo Wii -pelikonsolille 44,95 euron kuluttajahintaan. Pelin lisäksi paketissa on kaksi pistooliohjainta.

Saatavuus
Pelit julkaistaan Suomessa PAN Vision Finlandin jakelemana marraskuun alussa. Hinnat sisältävät 23 prosentin arvonlisäveron. Kaikkien pelin alaikäsuositus on 16 vuotta.

Lisätietoja internetissä
www.panvision.com/bigbenfi
www.bigben.eu

Lisätietoja
Visionist/Jiri Koivuniemi, 040 837 8097, jiri@visionist.fi

Bigben Interactive
Ranskalainen Bigben International on Euroopan johtavia pelikonsolitarvikkeiden valmistajia. Miltei 30 vuotta alalla toiminut yritys myy tuotteitaan yli 25 eri maahan. Tuotevalikoima kattaa kaikki merkittävät pelikonsolimerkit ja kaikenlaiset pelikonsolien lisätarvikkeet. Yhtiö on myös menestyksekkäästi solminut yhteistyö- ja lisensointisopimuksia merkittävien tuotemerkkien kanssa. www.bigben.eu