Verkkolevyjen ja muiden verkkotuotteiden kuluttajamarkkinoiden johtava valmistaja, Buffalo Technology (www.buffalotech.com) tuo markkinoille erikoisversion ulkoisesta MiniStation USB 3.0 -kiintolevystään. Sen mukana toimitetaan rajatun ajan täysversio Cities XL 2011 -kaupunkipelistä.

HD-PCTU3-WH-EU

Buffalo MiniStation USB 3.0
Pienen kokonsa vuoksi matkakäyttöön sopiva Buffalo MiniStation USB 3.0 on tyylikäs ja helppo tallennusratkaisu. MiniStation sopii vaikka käyttäjänsä povitaskuun, sillä sen ulkomitat ovat vaatimattomat 77 x 14 x 114 millimetriä ja painoa vaivaiset 150 grammaa.

Pienikokoisen kiintolevyn USB 3.0 -liitäntä takaa äärimmäisen nopean tiedonsiirron ja se on myös täysin yhteensopiva USB 2.0 -liitännän kanssa. MiniStation saa käyttöjännitteensä usb-liitännän kautta ja siinä SecureLockMobile-ominaisuus tiedostojen suojaamiseksi.

Buffalo MiniStation USB 3.0 on saatavana 500 gigatavun tallennuskapasiteetilla. Värivaihtoehtoja ovat musta ja valkoinen.

Cities XL 2011
Cities XL 2011 on kaupunkien suunnitteluun ja logistiikkaan keskittyvä strategiapeli, kuitenkaan taloutta ja energiapolitiikkaa unohtamatta. Kaupungin infrastruktuuri, julkiset kulkuvälineet sekä erilaiset tontti- ja kiinteistöratkaisut ovat osa pelin monipuolisista haasteista, joihin pelaajan on vastattava omaa kaupunkiyhteisöään kehittäessään.

Cities XL 2011 -pelissä on jopa 45 valtavaa pelikarttaa suurkaupungeista lomakohteisiin. Erilaisia rakennuksia löytyy pelistä reilut 700 kappaletta, joten jokainen kaupunki on rakenteeltaan ja kulkuyhteyksiltään yksilöllinen. Cities XL 2011 tarjoaa myös monipuoliset muokkaustyökalut, joilla pelaajat voivat tehdä kaupungeistaan entistä yksityiskohtaisempia ja omintakeisimpia.

Saatavuus ja hinnoittelu
Buffalo MiniStation 500GB USB3.0 Cities XL Special tulee saataville marraskuussa 2011. Sen kuluttajahinta on 79,90 euroa. Hinta sisältää 23 prosentin arvonlisäveron ja Teoston yksityisen kopioinnin hyvitysmaksun.

Lisätietoja ja tarkat tekniset tiedot
www.buffalo-technology.com/products/external-drives/ministation/hd-pctu3-ministation-usb-30
www.citiesxl.com

Virallinen tukkuri
PAN Vision Finland Oy, 02-273 4000, www.panvision.com

Buffalo Technology
Buffalo on maailmanlaajuinen innovatiivisten kodin ja pienyritysten langattomien verkkotuotteiden sekä tallennus- ja multimediaratkaisujen valmistaja. Yhtiö on Japanin suurin kaikkien PC-lisälaitteiden valmistaja ja maailmanlaajuisesti suurin NAS-kuluttajatuotteiden valmistaja vuosina 2005, 2006, 2007, 2008, 2009 ja 2010 (In-Stat).

Yhtiön tallennusratkaisut vastaavat sekä yksittäisen käyttäjän että yritysten tarpeisiin edullisten NAS-verkkotallennuslaitteiden, ulkoisten massamuistien, multimediatoistimien, ja langattomien reitittimien tuotevalikoimalla. Yhdessä ne tarjoavat täydellisen ja integroidun ratkaisun toimistoihin ja digitaalisiin koteihin.

Buffalon tuotevalikoimaan kuuluu yrityskäyttöön suunnitellut TeraStation- ja kotikäyttöön tarkoitetut LinkStation-verkkotallennusratkaisut. LinkStation-verkkotallennusratkaisut auttavat käyttäjää helposti keskittämään tiedostojen, valokuvien ja musiikin säilyttämisen. AirStation on helppokäyttöinen yritysten ja kotien käyttöön suunniteltu korkeatehoisten langattomien verkkoratkaisujen tuotesarja. Markkinoiden kehittynein AOSS™ (AirStation One-Touch Secure System) -teknologia auttaa käyttäjiä rakentamaan langattomat verkkonsa helposti ja turvallisesti nappia painamalla.

Buffalon maailmanlaajuiset yhteistyökumppanit, kuten Intel, Broadcom, Nintendo ja Microsoft, ovat mahdollistaneet uusien teknologioiden kehittämisen käytännöllisiksi kodin ja yritysten työkaluiksi.

Buffalo Technologyn pääkonttori on Japanissa ja sillä on konttoreita Englannissa, Ranskassa, Hollannissa, Saksassa, Yhdysvalloissa ja Taiwanissa. Lisätietoja: www.buffalotech.com.