Maailman myydyimpien kannettavien tietokoneiden laukkujen ja lisätarvikkeiden valmistaja, Targus (www.targus.com) tuo uuden suojakansien malliston iPad Air -tablettilaitteille.

targus-ipad-air-group

Targus Midnight Collection -suojakannet henkivät kauden trendivärejä ja yhdistävät nämä klassiseen muotoiluun. Suojakansien värimaailmaan kuuluu mm. tummanvioletti, kirsikan musta ja keskiyön sininen, jotka ovat myös muotimaailman tämän syksyn ja tulevan talven trendivärejä. Hillityt ja ajattoman tyylikkäät värit istuvat siis täydellisesti syksyn muotiin ja tummeneviin iltoihin.

Ohuet ja kevytrakenteiset Targus Midnight Collection -suojakannet ovat tablettilaitettaan arvostavalle käyttäjälle erinomainen vaihtoehto kallisarvoisen laitteen suojaamiseksi. Ne ehkäisevät iPadia naarmuuntumasta ja kolhiintumasta juurikaan painoa lisäämättä. Vettä ja likaa hylkivän materiaalin ansiosta suojakannet suojaavat iPad Airia hyvin myös syksyisiltä sääolosuhteilta ja satunnaisilta roiskeilta.

Suojakannet on tarkkaan mitoitettuja iPad Airin mittojen mukaisesti. Näin suojakuoret pysyvät paikoillaan tiiviisti ja tiukasti. iPad Air -tablettilaitteiden kanssa samanaikaisesti kauppoihin tuleva mallisto kattaa viisi tyylikästä, kestävää ja monikäyttöistä suojakantta.

Versavu Rotating Stand & Case iPad Air
Markkinoiden ensimmäinen kääntyvä iPad-suojamalli julkaistaan uusittuna versiona iPad Airille. Entistä ohuempi Versavu suojaa iPad Airin tyylikkäästi ja varmasti. Kääntötoiminnon ansiosta Versavu toimii myös iPadin tukijalustana sekä pysty- että vaakatasossa. Versavun kova kansi suojaa iPadia tehokkaasti kolhuilta ja naarmuilta. Versavu on saatavana neljällä eri värillä. Versavu Rotating Stand & Case iPad Airin suositushinta on 49,90 euroa.

Flipview Case iPad Air
Flipview on tukeva, mutta ohutrakenteinen suoja iPad Airille. Auki käännettynä Flipview toimii myös vakaana tukijalustana vaakatasossa olevalle iPad Airille. Miellyttävän käyttökulman ansiosta Flipview sopii erinomaisesti iPad Airin tueksi esimerkiksi kirjoitettaessa tai selainta käytettäessä. Kovan kansimateriaalin ansiosta Flipview suojaa iPadia kolhuilta ja naarmuilta. Värivaihtoehtoja ovat musta ja violetti. Flipview Case iPad Airin suositushinta on 44,90 euroa.

Vuscape Protective Cover & Stand iPad Air
Todelliseksi iPad-suojien klassikoksi noussut Vuscape on ohut ja kovakantinen suojaratkaisu iPad Airille. Yksinkertainen ja käytännöllinen Vuscape toimii myös kätevänä tukijalustana, tarjoten näin erinomaisen käyttökulman esimerkiksi kirjoittamista varten. Vuscape on saatavana mustana ja punaisena värivaihtoehtona. Vuscape Protective Cover & Stand iPad Airin suositushinta on 44,90 euroa.

Click-In Case & Stand iPad Air
Huippuohut Click-In Case kiinnittyy tukevasti iPad Airiin suojaten sen ruutua kolhuilta ja naarmuilta. Click-In Case voidaan myös taivuttaa kolmionmalliseksi tueksi, jolloin iPad Airia voidaan käyttää miellyttävässä käyttökulmassa. Kolmella eri värillä saatavan Click-In Case & Stand iPad Airin suositushinta on 34,90 euroa.

Classic Case iPad Air
Classic Case on nimensä mukaisesti klassisesti muotoiltu suojakansi, joka suojaa iPad Airia kolhuilta ja naarmuilta. Erityisen ohuen ja kevyen muotoilunsa ansiosta Classic Case tuntuu vaivattomalta ottaa mukaan. Kolmella eri värivaihtoehdolla saatavan Classic Case iPad Airin suositushinta on 24,90 euroa.

Kaikki hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
www.targus.com/uk/cases-apple-ipad-air.asp
www.facebook.com/targusfinland
http://bit.ly/HgjlaM (tuotekuvia)

Suomalaiset jälleenmyyjät
www.targus.com/global/reseller.asp?countryid=47

Suomalaiset tukkujakelijat
ALSO Finland Oy, puh: 03 213 6100, www.also.fi
Techdata Finland Oy, puh: 0201 553 636, www.techdata.fi
PAN Vision Oy, puh: 010 843 8400, www.panvision.com

Targus
Targus kehitti maailman ensimmäisen laukun kannettaville tietokoneille yli 25 vuotta sitten. Kehitämme yhteistyössä pc-valmistajien, yritysasiakkaiden ja jälleenmyyjien kanssa laukkujamme jatkuvasti paremmiksi, jotta ne täyttäisivät kaikki asiakkaidemme tarpeet. Siksi voit olla varma Targuksen laukkujen huippulaadusta, monipuolisista ominaisuuksista ja tietokoneesi varmasta suojasta. Kaikilla Targuksen laukuilla on maailmanlaajuinen elinikäinen takuu. Targus tarjoaa lisäksi täydellisen tuoteperheen kannettavien tietokoneiden tarvikkeita. Tuoteperheeseen kuuluu hiiriä, keskittimiä, porttireplikaattoreita, lukkoja, virtalähteitä, jne. Tuotteilla on yhteinen nimittäjä: Ne ovat huippulaadukkaita, innovatiivisilla ominaisuuksilla varustettuja sekä kooltaan kompakteja ja kevyitä, jotta ne sopisivat täydellisesti tämän päivän mobiilikäyttäjille! Targus Group Internationalilla on toimistoja ympäri maailman ja se myy tuotteitaan 145 maassa.