TomTom (www.tomtom.com) uudistaa kesällä julkistettuja urheilukellojaan sekä ohjelmistopäivityksin että uusin lisävarustein. Päivityksen myötä urheilukellosta tulee entistä älykkäämpi ja tyylikkäämpi harjoituskumppani.

sportwatch_pinkgreen

Ominaisuuksiltaan monipuolinen urheilukello vaatii myös monipuolisen ohjelmiston. Tarjotakseen yhä paremman käyttökokemuksen, TomTom on päivittänyt urheilukellojensa sisäisen ohjelmiston. Päivityksen myötä kello tarjoaa sekä uusia että parantaa jo olemassa olevia ominaisuuksia.

Urheilukellon Race me -toiminto mahdollistaa nyt omien aikojen vertaamisen jopa kymmeneen edelliseen suoritukseen. Tämän ansiosta kello näyttää reaaliaikaista tietoa miten harjoitus sujuu aiempiin kertoihin verrattuna.

Toisena merkittävänä uudistuksena ohjelmisto sisältää nyt myös intervalliharjoittelun. Käyttäjä voi itse määritellä harjoitusajan, lepoajan, harjoituskierrosten määrän ja palautumisajan. Intervallitoiminnossa urheilukello ilmoittaa äänimerkein harjoituksen tai lepovaiheen alkamisesta ja harjoituskierrosten määrästä. Intervalliharjoitukset ovat erityisesti yleiskunnon kehittämisen ja rasvanpolton kannalta tärkeitä harjoituksia.

Ohjelmistopäivityksen lisäksi TomTom-urheilukellot uudistuvat myös ulkoisesti, kun lisävarustevalikoimaa laajennetaan kahdella uudella rannekevaihtoehdolla. Mustana ja vihreänä myyntiin tulevat rannekemallit ovat saatavilla sekä normaalilevyisinä että kapeina vaihtoehtoina. Lisäksi valikoimaan kuuluvat turkoosi ja pinkki värivaihtoehto.

Sekä TomTom Runner- että TomTom Multi-Sport -urheilukellot ovat isolla näytöllä varustettuja graafisia urheilukelloja, jotka mittaavat liikkujan suoritustehoa, nopeutta ja aikaa. Urheilukellojen ainutlaatuinen yhden painikkeen hallinta tekee kellojen käytöstä helppoa ja vaivatonta jopa kesken urheilusuorituksen. GPS-signaalin ansiosta käyttäjä saa tarkkaa tietoa käyttämistään reiteistä ja saavutetuista nopeuksista.

Hinta ja saatavuus
TomTom Runner- ja TomTom Multi-Sport -urheilukellojen erikseen hankittavat rannekkeet tulevat myyntiin marraskuun aikana 24,95 ja 29,95 euron kuluttajahinnoin. Urheilukellojen kuluttajahinnat vaihtelevat kokoonpanosta riippuen 169 ja 299 euron välillä. Hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja Internetissä
http://sports.tomtom.com/fi_fi/
http://bit.ly/Zzyx4D (painokelpoisia tuotekuvia)
http://bit.ly/19tFZ9a (esittelyvideoita)

Lisätietoja
Visionist / Jiri Koivuniemi, puh: 040-837 8097, jiri@visionist.fi

TomTom
Vuonna 1991 perustettu TomTom on maailman johtava navigointi- ja paikannustuotteiden valmistaja. Pääkonttoriaan Amsterdamissa pitävän TomTomin palveluksessa on yhteensä 3 500 työntekijää yli 35 eri maassa. TomTom on pörssilistattu AEXissa (TOM2).

TomTomin tuotteisiin kuuluvat kannettavat navigaattorit, ajoneuvojen kojelautoihin asennettavat infolaitteet, ajokaluston hallintaratkaisut, reaaliaikaiset karttapalvelut ja GPS-urheilukellot.

Lisätietoja TomTomista löytyy yhtiön verkkosivustolta osoitteesta www.tomtom.com.