Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.com) laajentaa tablettitarvikkeiden valikoimaansa neljällä uudella tuotteella iPad Airille.

fabricskin_ipad_air

iPad Airin myötä Logitech tuo markkinoille neljä lisätarviketta, jotka on suunniteltu iPad Airin koko ja muotoilu huomioiden. Mallistoon kuuluu kolme näppäimistökantta ja yksi suojakansi. Kaikki mallit suojaavat iPad Airia kolhuilta, naarmuilta ja roiskeilta edustaen samalla äärimmäisen kevyttä ja tyylikästä muotoilua.

Logitechin iPad-tarvikemalliston muotoilu mukailee sekä iPadin tyyliä että erityisen ohutta ja kevyttä rakennetta. Bluetooth-yhteydellä toimivat näppäimistöt soveltuvat vaativaankin kirjoittamiseen isokokoisten näppäinten ansiosta. Micro-usb-johdolla ladattavat näppäimistöt toimivat yhdellä latauksella jopa kolme kuukautta. Näppäimistöjen Folio-mallit sopivat erinomaisesti myös iPadin tueksi kahdella eri käyttökulmalla.

Logitech FabricSkin Keyboard Folio for iPad Air
Logitech FabricSkin Keyboard Foliossa yhdistyvät trendikäs muotoilu ja älykäs teknologia ohueksi ja kevyeksi suojakanneksi. Värikkään ja vettä hylkivän kangaspinnoitteen sisuksiin kätkeytyy korkeatasoinen Bluetooth-näppäimistö. Isokokoisten painikkeiden ansiosta kirjoittaminen sujuu miellyttävästi ja tarkasti. Lisäksi näppäimistössä on erityiset iOS-pikatoiminnot, joilla hoituvat kätevästi esimerkiksi tekstin muotoilut, kuten tekstin leikkaaminen, kopiointi ja liittäminen.

SecureLock-kiinnityksen ansiosta iPad pysyy tiukasti paikoillaan kotelon raameissa. Tarpeen vaatiessa iPad voidaan myös irrottaa raameista helposti. Rakenteeseen piilotetut magneetit pitävät suojakannen tukevasti kahdessa eri käyttöasennossa. Logitech FabricSkin Keyboard Folion suositushinta on 149 euroa.

Logitech Ultrathin Keyboard Cover for iPad Air
Logitech Ultrathin Keyboard Cover on uuden iPadin toinen puolikas ja täydentää tablettilaitetta ainutlaatuisella kansiratkaisullaan. Äärimmäisen ohut alumiinikansi suojaa iPadin näyttöä kolhuilta ja naarmuilta näyttäen samalla tyylikkäältä Applen muotokieltä noudattaen. Langaton Bluetooth-näppäimistö takaa hyvän kirjoitustuntuman ja kattaa myös iOS-käyttöjärjestelmän leikkaa-, kopioi- ja liitä-toiminnot. Magneettiratkaisun ansiosta iPad kiinnittyy näppäimistökanteen tukevasti pitäen iPadin hyvin paikoillaan. Logitech Ultrathin Keyboard Coverin suositushinta on 99 euroa.

Logitech Ultrathin Keyboard Folio for iPad Air
Viidennen sukupolven iPadille luotu Logitech Ultrathin Keyboard Folio tarjoaa käyttäjälleen kevyen ja ohuen kirjoituskokemuksen laadukkaan Bluetooth-näppäimistön ansiosta. Samalla näppäimistökansi toimii myös iPadin suojana. Näppäimistökannessa on myös kaksi eri käyttöasentoa iPadille. SecureLock-toiminnon ansiosta iPad pysyy tiukasti paikoillaan kotelon raameissa. Logitech Ultrathin Keyboard Folion suositushinta on 99 euroa.

Logitech Folio Protective Case for iPad Air
Logitech Folio Protective Case tarjoaa iPadille kestävän ja kevyen suojaratkaisun ilman näppäimistöä. Kyseinen malli on myös uuden iPadin ohuin kansiotyylinen suojaratkaisu. Kaksipuolinen vettä hylkivä pinta suojaa iPadia kolhuilta, naarmuilta ja kastumiselta. SecureLock-kiinnityksen ansiosta suojakansi pitää iPadin tiukasti kotelon raameissa kiinni. Folio sopii myös iPadin tueksi kahdessa eri asennossa. Logitech Folio Protective Casen suositushinta on 49 euroa.

Saatavuus
Kaikki neljä lisätarviketta saapuvat myyntiin marraskuun aikana. Kaikki hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja Internetissä
http://www.logitech.com/fi-fi/tablet-accessories/ipad-5
http://bit.ly/1hn3O7f (tuotekuvia)

Lisätietoja
Visionist / Jiri Koivuniemi, puh: 040 837 8097, jiri@visionist.fi

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03 213 6100, www.also.fi
PAN Vision Finland, puh: 010 843 8400, www.panvision.com
Tech Data Finland, puh: 0201 55 3636, www.techdata.fi

Logitech
Logitech on maailman johtava digitaalisten viihde- ja hyötylaitteiden valmistaja. Sen valikoimaan kuuluu tietokoneiden näppäimistöt ja hiiret, Internet-kommunikointiin sopivat laitteet, digitaaliset musiikkituotteet, ohjelmoitavat kaukosäätimet, peliohjaimet, videovalvontalaitteet ja langattomat tuotteet. Logitech International on perustettu Sveitsissä vuonna 1981. Logitech on pörssilistattu SIX Swiss Exchangessa (LOGN) ja Nasdaq Global Select Marketissa (LOGI).
# # #
Logitech, Logitech-logo ja muut Logitech-tuotemerkit ovat rekisteröityjä Sveitsissä ja muissa maissa. Kaikki muut tavaramerkit kuuluvat vastaaville omistajilleen. Lisätietoa Logitechista ja Logitechin tuotteista löydät yhtiön verkkosivustolta osoitteesta www.logitech.com.