Targus (www.targus.com/uk), maailman myydyimpien kannettavien laukkujen ja lisätarvikkeiden valmistaja, julkaisi ensimmäisen erityisesti Mac-kannettaville suunnatun tarvikesarjan. Uudessa tuoteperheessä on täydellinen valikoima Mac-tarvikkeita, kuten langaton hiiri, Bluetooth-laserhiiri, Bluetooth-esitysohjain, USB-keskitin, kannettavan tietokoneen jäähdytysalusta ja näytön tietoturvasuoja.

targusmac

Jokainen tuote on kehitetty materiaaleiltaan, ergonomialtaan, toiminnoiltaan ja muotoilultaan Mac-käyttäjien tarpeet huomioiden. Hiirien ja kaukosäätimen ohjaustoiminnot mukailevat viimeisintä iPod Touch -soittimesta tuttua Touch Scroll -navigointiteknologiaa. Kaikki tuotepakkaukset jatkavat Targuksen luontoystävällistä Eco-Smart -kampanjaa. Jopa 70 prosenttia pakkausten materiaaleista on kierrätettäviä.

Molempien uusien hiirien nelisuuntainen kosketukseen perustuva Touch Scroll -ohjain mahdollistaa valikoissa liikkumisen pelkkää sormenpäätä käyttäen. Mac-käyttäjillä on myös mahdollisuus tallentaa hiiren toimintoja kahteen ohjelmoitavaan painikkeeseen, jotka mahdollistavat välittömän pääsyn haluttuihin toimintoihin tai sovelluksiin.

Langaton hiiri (Wireless Mouse for Mac)
Langaton hiiri käyttää tietokoneen USB-porttiin kytkettävää ja 2,4 gigahertsin radiotaajuudella toimivaa, erittäin pienikokoista USB-vastaanotinta. Kun vastaanotinta ei käytetä, se kulkee kätevästi mukana hiiren sisässä. 1200 pisteen tarkkuudella toimiva optinen tunnistinteknologia takaa täsmälliset liikkeet näytöllä. Hiiren mitat ovat 12 x 6,5 x 3,7 cm ja paino vain 80 grammaa.

Bluetooth-laserhiiri (Bluetooth Laser Mouse for Mac)
Alansa viimeisintä Bluetooth-teknologiaa hyödyntävä laserhiiri tarjoaa äärimmäisen helpon langattoman käytön varaamatta tietokoneesta yhtään USB-porttia. Hiirtä voidaan käyttää hiirimaton kanssa tai ilman. Hiiri tarjoaa tarkat kursorin liikkeet 1200 pisteen tarkkuudella. Hiiren mitat ovat 12 x 6,5 x 3,7 cm ja se painaa vain 88 grammaa.

Bluetooth-esitysohjain (Bluetooth Presenter for Mac)
Targuksen esitysohjain on markkinoiden ensimmäinen Mac-käyttäjille suunnattu esityksien pitämistä avustava kaukosäädin. Se sisältää lukuisia esityskokemusta parantavia ominaisuuksia. Sen intuitiiviset näppäimien asetukset tuovat helppokäyttöisyyttä ja estävät esitystä häiritsevät virhepainallukset. Tärkeimmät esityksissä tarvittavat toiminnot, kuten ”edellinen” ja ”seuraava” sekä laserosoitin ovat ohjaimen pinnassa helposti hipaisemalla tunnistettavissa. Toissijaiset toiminnot, kuten ”näytön tyhjennys” ja diaesitys on upotettu kaukosäätimen pintaan eivätkä ne häiritse muiden toimintojen käyttöä. Esitystilasta kursoritilaan vaihtaminen on helppoa. Kursoritilassa laitetta voidaan käyttää kuin hiirtä. Touch Scroll -ohjaimen tekniikka tarjoaa sulavan ja tarkan navigoinnin isoissa taulukoissa, tekstidokumenteissa ja muissa käytettävissä sovelluksissa. Kaukosäätimellä voidaan myös hallita äänenvoimakkuutta ja muita toimintoja. Lisäksi siinä on laserosoitin esityksen tärkeiden asioiden havainnollistamiseen. Ohjain on yhteensopiva Keynote- ja PowerPoint-ohjelmien kanssa. Ohjain toimii aina 10 metriin asti. Sen mitat ovat 13 x 4,3 x 2,4 cm ja se painaa ainoastaan 60 grammaa.

USB-keskitin (USB Hub for Mac)
USB-keskitin lisää käytössä olevien USB-porttien määrää neljällä. Persoonallinen ja tyylikäs USB-keskitin hyödyntää USB 2.0 -teknologiaa. Laitteen reunan ympärille kierrettävä USB-kaapeli antaa tyylikkään vaikutelman ja suojaa laitetta sekä lialta että kolhuilta. Pienen kokonsa ja helppokäyttöisyytensä ansiosta USB-keskitin on liikkuvalle käyttäjälle täydellinen matkakumppani. Laitteen mitat ovat 9,4 x 4,3 x 2 cm ja se painaa vain 55 grammaa.

Jäähdytysalusta (Chill Mat for Mac)
Erityisesti Mac-kannettaville suunnitellussa jäähdytysalustassa on kaksi erittäin hiljaista ja USB-liitännän kautta käyttöjännitteensä saavaa tuuletinta. Niiden sijoittelussa on otettu huomioon paras mahdollinen viilennys. Käyttäjän on helppo pitää kannettavaa sylissä tai pöydällä sekä sijoittaa se haluamaansa asentoon ja etsiä paras mahdollinen katselukulma. Käytettäessä kannettavaa sylissä jäähdytysalustan verkkomainen pohja takaa riittävän ilmanvirtauksen ja tekee käytöstä miellyttävää. Jäähdytysalusta ehkäisee sekä kannettavan että työskentelypintojen lämpövauriot tehokkaasti. Laite soveltuu Mac-kannettaville aina 17 tuumaan asti. Sen mitat ovat 38,46 x 28,41 x 4,53 cm ja se painaa vain 700 grammaa.

Tietoturvasuoja (Privacy Screen for Mac)
Targuksen tietoturvasuojalla voidaan pitää tiedot turvassa ja uteliaat silmät loitolla niin kahvilassa, lentokentällä kuin toimistossakin. Tietoturvasuojaa käytettäessä näytöllä olevat asiat näkyvät ainoastaan tietokoneen edessä istuvalle henkilölle. Suoja voidaan kiinnittää pidempää yhtäjaksoista käyttöä varten kaksipuolisilla itseliimautuvalla tarralla tai läpinäkyvillä pidikkeillä pikaista kiinnittämistä ja poistamista varten. Häikäisynesto vähentää tietokoneen käytön aiheuttamaa silmien rasitusta. Tietoturvasuojan saa 13.3, 15.4 ja 17 tuuman näytöille. Tietoturvasuoja suojaa näyttöä myös lialta ja naarmuilta.

Saatavuus ja hinnoittelu
Targus for Mac -tuotesarjan tuotteilla on kahden vuoden rajoitettu takuu ja tuotteet ovat välittömästi saatavilla. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 22%.

Langaton hiiri (Wireless Mouse for Mac, AMW43EU), 59 euroa
Bluetooth-laserhiiri (Bluetooth Laser Mouse for Mac, AMB08EU), 69 euroa
Bluetooth-esitysohjain (Bluetooth Presenter for Mac, AMP11EU), 69 euroa
USB-keskitin (USB Hub for Mac, ACH105EU), 29 euroa
Jäähdytysalusta (Chill Mat for Mac, AWE41EU), 49 euroa
Tietoturvasuoja (Privacy Screen for Mac, ASFXXX), alk. 69 euroa

Painokelpoisia tuotekuvia
http://imagedirectory.targus.com
User ID: TIGEUROPE
Password: PHOTO

Lisätietoja Targus for Mac -tuotesarjasta
http://www.targus.com/uk/formac/?utm_source=targus&utm_medium=direct&&utm_content=homepage&utm_campaign=banner-formac

Suomalaiset jälleenmyyjät
http://www.targus.com/global/reseller.asp?countryid=47

Suomalaiset tukkujakelijat
GNT Finland Oy, puh: 03-2136100, http://www.gnt.fi
Techdata Finland Oy, puh: 0201-553636, www.techdata.fi
Ingram Micro Oy, puh: 09-5027400, www.ingrammicro.fi
Toptronics Oy, puh: 02-2734000, http://www.toptronics.fi

Lehdistökontaktit
Visionist / Jiri Koivuniemi
Puh: 040-8378097
Email: jiri@visionist.fi

Targus Finland / Jari Kokkila
Puh: 040-5420244
Email: jkokkila@targus.com

Targus
Targus kehitti maailman ensimmäisen laukun kannettaville tietokoneille yli 20 vuotta sitten. Kehitämme yhteistyössä pc-valmistajien, yritysasiakkaiden ja jälleenmyyjien kanssa laukkujamme jatkuvasti paremmiksi, jotta ne täyttäisivät kaikki asiakkaidemme tarpeet. Siksi voit olla varma Targuksen laukkujen huippulaadusta, monipuolisista ominaisuuksista ja tietokoneesi varmasta suojasta. Kaikilla Targuksen laukuilla on maailmanlaajuinen elinikäinen takuu.

Targus tarjoaa lisäksi täydellisen tuoteperheen kannettavien tietokoneiden tarvikkeita. Tuoteperheeseen kuuluu hiiriä, keskittimiä, porttireplikaattoreita, lukkoja, virtalähteitä, jne. Tuotteilla on yhteinen nimittäjä: Ne ovat huippulaadukkaita, innovatiivisilla ominaisuuksilla varustettuja sekä kooltaan kompakteja ja kevyitä, jotta ne sopisivat täydellisesti tämän päivän mobiilikäyttäjille!

Targus Group Internationalilla on toimistoja ympäri maailman ja se myy tuotteitaan 145 maassa.