Avid Technology Inc. (www.avid.fi) julkaisi uuden innovatiivisen, reaaliaikaisen ja HD-tasoisen mediaverkkoratkaisunsa. Avid Unity ISIS 2.0 nostaa HD-tasoisen tuotantotyön kapasiteetin ja suorituskyvyn uudelle tasolle. Se tarjoaa jopa 384 teratavun tallennuskapasiteetin ja se skaalautuu jopa 330 reaaliaikaisen työaseman mukanaoloon. Uuden mediaverkon avulla asiakkaat voivat vähentää useiden eri tallennusratkaisujen hallintaan liittyviä ylläpitokuluja. Lisäksi sen avulla voidaan kasvattaa tuottavuutta laajentamalla yhteiskäytön mahdollisuudet koskemaan kaikkia tuotantoprosessiin osallistuvia työntekijöitä.

Avid Unity ISIS on blade-pohjainen tallennusjärjestelmä, joka hyödyntää älykkäitä kahden levyn tallennuselementtejä, integroitua Ethernet-kytkentää sekä vikasietoista virransyöttöä ja jäähdytystä. Toisin kuin tyypilliset SAN-ratkaisut (Storage Area Networks), itsensä tasapainottava Avid Unity ISIS -arkkitehtuuri hallitsee dataa ja metatietoja, niin että älykkäät tallennuselementit toimivat välittömästi ja kokonaisvaltaisesti optimoiden koko järjestelmän suorituskykyä, kapasiteettia ja eheyttä. Järjestelmä myös muuntautuu viiveettä ja automaattisesti komponenttien virhetilanteisiin sekä niiden vaihtamiseen. Järjestelmä tarjoaa keskeytyksettömän saatavuuden ja suorituskyvyn, mikä antaa käyttäjille mahdollisuuden toimia vaativissa lähetys-, filmatisointi- tai jälkituotantoympäristöissä ilman käyttökatkoksia.

Avid Unity ISIS on järjestelmä, joka yhdistää saumattomasti online- ja offline-työskentelyn. Se
hyödyntää 10 gigabitin Ethernet-yhteyttä, joka tukee pakkaamattomia HD-tasoisia tarkkuuksia tehden mahdolliseksi jopa 400 megatavun sekuntinopeuden jokaisessa ISIS Engine -yksikössä. Enintään 12 ISIS Engine -yksikön järjestelmän maksimiteholla voidaan käsitellä 32 pakkaamatonta ja 240 pakattua HD-tasoista bittivirtaa. Järjestelmään voidaan tallentaa 300 tuntia pakkaamatonta HD-tasoista tai 6300 tuntia 50 megatavun sekuntinopeudella pakattua HD-tasoista materiaalia hyödynnettäessä suurinta tallennuskapasiteettia kahdennettuna (196 teratavua peilattuna).

Lisätietoja

Michael Dalock-Schmidt, Head of PR & Marketing Central and Northern Europe
michael_dalock-schmidt@avid.com
Puh: +49 811 55 20 371

Helena Lindroth, PR & Marketing Avid Nordics
helena_lindroth@avid.com
Puh: +46 708 967 906

Jiri Koivuniemi, Visionist
jiri@visionist.fi
Puh: 040 837 8097

Avid Technology, Inc.
Avid Technology, Inc. on maailman johtava digitaalisen epälineaarisen median tuotanto-, hallinta- ja jakeluratkaisujen toimittaja, joka mahdollistaa elokuva-, video-, audio-, animaatio-, peli- ja broadcastammattilaisten työskentelyn tehokkaammin, tuottavammin ja luovemmin. Lisätietoja yhtiön Oscar®-, Grammy®- ja Emmy®-palkintoja voittaneista tuotteista ja palveluista löytyy osoitteesta www.avid.fi.