Targus (www.targus.com/uk), maailman myydyimpien kannettavien laukkujen ja lisätarvikkeiden valmistaja, tuo markkinoille erityisesti lasten tarpeisiin suunnitellut, värikkäät ja kestävät hiirensä. Uudet hiiret tekevät lapsen tietokoneen käytöstä entistä virikkeellisempää ja mukavampaa. Hiirien suunnittelussa on huomioitu erilaisia lapsen motoriikkaan ja kokoon liittyviä seikkoja.

lastenhiiret

Pienten lasten elämä on täynnä pieniä, värikkäitä ja innostavia asioita. Mikä olisi lapselle tai lapsenlapselle hauskuuden lisäksi vielä hyödyllistä? Tietokoneen käyttö on osa kaikkien elämää, myös lasten. Lapset käyttävät tietokonetta pelaamiseen, mutta nykypäivänä myös opetuksellisella käytöllä on iso merkitys. Aikuiset saattavat unohtaa lasta tietokoneen käytössä opastaessaan, että lapsi on pienikokoinen, motoriikka on usein hieman kömpelöä ja pitkäjänteisyyttä ei löydy ehkä yhtä paljon kuin aikuisilta. Lapselle sopivan tietokoneen käyttöympäristön virikkeellisyys muodostuu monista pienistä asioista.

Heti alkumetreillä lapsen tuntuman tietokoneeseen pitää olla jämäkkä ja yksinkertainen, mutta silti viihdyttävä. Targus on huomioinut nämä seikat suunnitellessaan uudet, erityisesti lapsille suunnatut hiirensä. Ne on suunniteltu kokonsa ja ergonomiansa puolesta lapsen käteen sopiviksi. Ne myös kestävät vähän rajumpaakin käyttöä. Hiirien väritys on lasten maailmaan sopiva. Ne ovat saatavana kirkkaan sinisellä, vihreällä tai punaisella värityksellä, joten sopiva väri löytyy sekä tytöille että pojille. Nykyajan vaatimukset huomioiden hiirien Plug and Play -ominaisuudet tekevät niiden käyttöönotosta erittäin helppoa. Ylimääräisiä ajuriasennuksia ei tarvita, vaan ne ovat heti käyttövalmiita. Ne toimivat myös toisen hiiren rinnalla, joten aikuisten käyttämää hiirtä ei tarvitse irrottaa tietokoneesta. Hiiret toimivat kaikkien Windows-käyttöjärjestelmien kanssa aina Windows XP:stä eteenpäin.

Uudet hiiret painavat ainoastaan 34 grammaa ja niiden mitat ovat 7,1 x 3,7 x 2,5 cm, joten niiden mukana kuljettaminen esimerkiksi kannettavan tietokoneen kanssa on vaivatonta. Hiiren johto on 1,2 metriä pitkä, joten sitä voi käyttää myös pöytäkoneen kanssa. Hiirien erinomaisen 800 dpi:n tarkkuuden ansiosta osoittimen liikkeet ovat lapsen kädessä tarkkoja. Hiiri sopii kaikille yli kolmevuotiaille lapsille.

Pienet kädet tarvitsevat pienen hiiren.

Saatavuus ja hinnoittelu
Punaisella (AMU45EU), sinisellä (AMU4501EU) tai vihreällä (AMU4502EU) värityksellä saatavat lasten hiiret ovat saatavissa välittömästi ja niiden kuluttajahinta on 14,90 euroa (sis. ALV22%).

Painokelpoisia tuotekuvia
http://imagedirectory.targus.com
User ID: TIGEUROPE
Password: PHOTO

Suomalaiset jälleenmyyjät
http://www.targus.com/global/reseller.asp?countryid=47

Suomalaiset tukkujakelijat
GNT Finland Oy, puh: 03-2136100, http://www.gnt.fi
Techdata Finland Oy, puh: 0201-553636, www.techdata.fi
Ingram Micro Oy, puh: 09-5027400, www.ingrammicro.fi
PAN Vision Oy, puh: 02-2734000, http://www.panvision.com

Lehdistökontaktit
Visionist / Jiri Koivuniemi
Puh: 040-8378097
Email: jiri@visionist.fi

Targus Finland / Jari Kokkila
Puh: 040-5420244
Email: jkokkila@targus.com

Targus
Targus kehitti maailman ensimmäisen laukun kannettaville tietokoneille yli 20 vuotta sitten. Kehitämme yhteistyössä pc-valmistajien, yritysasiakkaiden ja jälleenmyyjien kanssa laukkujamme jatkuvasti paremmiksi, jotta ne täyttäisivät kaikki asiakkaidemme tarpeet. Siksi voit olla varma Targuksen laukkujen huippulaadusta, monipuolisista ominaisuuksista ja tietokoneesi varmasta suojasta. Kaikilla Targuksen laukuilla on maailmanlaajuinen elinikäinen takuu.

Targus tarjoaa lisäksi täydellisen tuoteperheen kannettavien tietokoneiden tarvikkeita. Tuoteperheeseen kuuluu hiiriä, keskittimiä, porttireplikaattoreita, lukkoja, virtalähteitä, jne. Tuotteilla on yhteinen nimittäjä: Ne ovat huippulaadukkaita, innovatiivisilla ominaisuuksilla varustettuja sekä kooltaan kompakteja ja kevyitä, jotta ne sopisivat täydellisesti tämän päivän mobiilikäyttäjille!

Targus Group Internationalilla on toimistoja ympäri maailman ja se myy tuotteitaan 145 maassa.