Buffalo Technology (www.buffalotech.com) julkaisi erittäin tyylikkään, pienikokoisen ja ohuen ulkoisen kiintolevyn. Onyksinsinisellä, helmenvalkoisella ja rubiininpunaisella värityksellä saatava Buffalo MiniStation Lite on laatutietoiselle käyttäjälle edullinen, helposti mukana kulkeva ja varmatoiminen tallennusratkaisu.

ministationlite400

MiniStation Litessä kaikki digikuvat, musiikki- ja videotiedostot sekä muut tärkeät tiedot kulkevat kätevästi mukana kaikkialle. Laitteen mukana tuleva Memeo AutoBackup -varmistusohjelmisto synkronoi käyttäjän tiedot sekä PC- että Mac-tietokoneiden kanssa. Näin tietojen ajantasaisuus ja tallessa pysyminen on helppo varmistaa. Lisäksi Buffalon Secure Lock Ware -salausohjelmalla käyttäjä pystyy mutkattomasti turvaamaan tallentamansa tiedot.

Laite on Plug-n-Play-ominaisuuksiensa ansiosta heti käyttövalmis eikä minkäänlaisia ylimääräisiä asennustoimenpiteitä tarvita. Serial ATA -kiintolevyllä varustetun laitteen TurboUSB-teknologia parantaa merkittävästi tiedonsiirtonopeuksia. Laite saa käyttöjännitteensä kätevästi suoraan USB-liitännän kautta ja se kuluttaa sähköä enintään 2,5 wattia. Vain 190 grammaa painavan kiintolevyn saa 250, 320 ja jopa 500 gigatavun tallennuskapasiteetilla.

Saatavuus ja hinnoittelu

Onyxinsininen ja helmenvalkoinen versio tulee myyntiin helmikuun aikana. Rubiininpunainen tulee saataville huhtikuussa. MiniStation Liten kuluttajahinta 250 (HD-PE250U2), 320 (HD-PE320U2) ja 500 (HD-PE500U2) gigatavun kapasiteeteilla on 109, 129 ja 179 euroa (sis. ALV22%).

Viralliset tukkurit
Dacco Corporation Oy, 02-274 0000, www.dacco.fi
PAN Vision Finland Oy, 02-273 4000, www.panvision.com

Buffalo Technology
Buffalo on maailmanlaajuinen innovatiivisten kodin ja pienyritysten langattomien verkkotuotteiden sekä tallennus- ja multimediaratkaisujen valmistaja. Yhtiö on Japanin suurin kaikkien PC-lisälaitteiden valmistaja ja maailmanlaajuisesti suurin NAS-kuluttajatuotteiden valmistaja vuosina 2005, 2006 ja 2007 (In-Stat).

Buffalon tuotevalikoimaan kuuluu palkintoja voittaneet AirStation™-sarjan helppokäyttöiset ja tehokkaat langattoman verkon tuotteet. Markkinoiden kehittynein AOSS™ (AirStation One-Touch Secure System) -teknologia auttaa käyttäjiä rakentamaan langattomat verkkonsa helposti ja turvallisesti nappia painamalla.

Yhtiön tallennusratkaisut vastaavat sekä yksittäisen käyttäjän että yritysten tarpeisiin monipuolisella USB-muistitikkujen, ulkoisten massamuistien ja edullisten NAS-verkkotallennuslaitteiden tuotevalikoimalla. Lisäksi Buffalo tarjoaa multimediatuotteita, joten se on ainutlaatuisessa asemassa tarjoten integroituja WLAN-, tallennus- ja multimediaratkaisuja digitaaliseen kotiin.

Buffalon maailmanlaajuiset yhteistyökumppanit, kuten Intel, Broadcom™, Nintendo ja Microsoft, ovat mahdollistaneet uusien teknologioiden kehittämisen käytännöllisiksi kodin ja yritysten työkaluiksi.

Buffalo Technologyn pääkonttori on Japanissa ja sillä on konttoreita Englannissa, Ranskassa, Hollannissa, Saksassa, Yhdysvalloissa ja Taiwanissa. Lisätietoja: www.buffalotech.com.