FS_Kids

PAN Vision Finlandin jakelema ja GIANTS Softwaren julkaisema Farming Simulator Kids tarjoaa lapsiystävällisen tavan oppia maanviljelystä ja maatilan eläimistä.

Maailmanlaajuisesti miljoonia pelaajia ilahduttanut ja viihdyttänyt Farming Simulator -pelisarja on monipuolinen ja syvällinen kokemus virtuaalisen maanviljelyn, metsänhoidon ja karjankasvatuksen saloihin. Vaikka pelisarjan julkaisut sopivat teemoiltaan kaiken ikäisille pelaajille, näiden pelien monisyinen ja kattava näkemys maanviljelystä on etenkin pienemmille pelaajille haastava. Lisäksi perinteiset Farming Simulator -pelit vaativat lukutaitoa ja ymmärrystä syy- ja seuraussuhteista viljelykasvien, laitteiden, eläinten ja rehun välillä.

Lapsille ja lapsenmielisille pelaajille nimensä mukaisesti suunnattu Farming Simulator Kids tarjoaa helpommin lähestyttävän vaihtoehdon virtuaaliviljelyn saloihin. Samalla peli opettaa hauskalla ja värikkäällä grafiikalla perusteita eläimistä, työkoneista ja kasveista.

Pelaaja voi istuttaa ja kasvattaa viljelykasveja sekä kerätä valmista satoa omilta tiluksiltaan. Omia maatilaeläimiä, kuten lehmiä, voi kasvattaa, ruokkia ja hoivata. Maatilan eläimet ja kasvit myös tuottavat tuotteita myytäväksi asti. Niinpä pelaaja voi myydä tavaraa mansikoista maitoon ja samalla netota sievoisen summan rahaa, joka voidaan pistää poimimaan oman maatilan eduksi.

Pelisarjalle uskolliseen tapaan mukana on traktoreita ja muita keskeisiä työkoneita, joita pelaaja myös pääsee ajamaan. Söpöt ja värikkäät pelihahmot ovat hauskoja. Niitä on myös kiva ohjata ympäri pelimaailmaa erilaisiin puuhiin ja töihin.

Farming Simulator Kids onkin sekä viihdyttävä peli että opettavainen pelikokemus maatilan arjesta täynnä hauskaa ja palkitsevaa tekemistä. Eläinten ja peltojen lisäksi pelaaja pääsee myös huolehtimaan omasta kodistaan täynnä huoneita. Mukana on myös erilaisia keräilyesineitä täyttämään keräilijän tarpeet.

Nintendo Switch -pelikonsolille julkaistun pelin mukana tulee 12-sivuinen värityskirja. Sen teemana ovat traktorit, tilan eläimet ja myös osa pelissä nähtävistä hahmoista.

Pelin julkaisuvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/qfARtF_k_rM.

Farming Simulator Kids on tänään julkaistu Nintendo Switch -pelikonsolille. Pelin PEGI-ikäraja on 3.

Lisätietoja

www.farming-simulator.com
www.panvision.com
https://1drv.ms/f/s!Avh8gGYzxU_vicNdLqa6Wnr9e4v3eQ?e=730rwj (kuvia)

PAN Vision

PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.