Logitech Signature Slim Combo MK950

Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja Logitech helpottaa tietokoneen käyttöä arjen askareissa ja työssä uudella näppäimistöllä ja hiirellä.

Langaton Logitech Signature Slim K950 -näppäimistö sekä hiiren ja näppäimistön yhdistelmä Signature Slim Combo MK950 tuovat yksinkertaista sulavuutta ja monipuolista hallittavuutta tyylikkäässä kokonaisuudessa. Käyttipä näppäimistöä ja hiirtä päivätyössä, kotitoimiston arkiaskareissa tai satunnaisesti viihdekäytössä, matalaprofiilinen ja monen laitteen kanssa kätevästi yhdistyvä näppäimistö helpottaa tekemistä. Kun sen pariksi otetaan sulavasti muotoiltu hiiri, työt ja hommat hoituvat mukavasti kädenkäänteessä.

”Signature Slim K950 -näppäimistö on täydellinen kumppani Signature M750 -hiirelle, jonka tapaan näppäimistössä yhdistyy sulavalinjainen tyylikkyys monipuoliseen käytettävyyteen”, kommentoi Logitechin tuotepäällikkö Art O’Gnimh. ”Signature Slim K950 yhdistää helposti sekä työn ja vapaa-ajan käyttötarpeet yhdessä ja samassa laitteessa niin kotona kuin töissäkin.”

Signature Slim K950 tuo kannettavista tietokoneista tutun näppäintuntuman omaksi kokonaisuudekseen matalaprofiilisella muotoilulla. Kätevällä Logi Options+ -ohjelmistolla voi määritellä erilaisia pikatoimintoja ja näin helpottaa usein toistuvien askareiden suorittamista. Ohjelmisto on yhteensopiva sekä näppäimistön että hiiren kanssa. Erilaisten räätälöitävien Smart Actions -pikatoimintojen lisäksi näppäimistöstä löytyvät äänenvoimakkuuden säädin, toisto- ja tauotuspainikkeet sekä mykistystoiminto.

Näppäimistön voi liittää yhtäaikaisesti kolmeen eri laitteeseen. Näitä ovat sekä tietokoneet että tablettilaitteet ja älypuhelimet. Vaihto laitteesta toiseen sujuu nopeasti yhdellä painalluksella. Langaton näppäimistö saa virtansa paristoista, joista riittää virtaa tavallisessa käytössä jopa kolmen vuoden ajaksi. Avattavilla jalaksilla voidaan säätää näppäimistön kallistuskulmaa. Näppäimistön langaton yhteys toimii sekä Logi Bolt -vastaanottimella että Bluetooth-yhteydellä. Näppäimistö on yhteensopiva useimpien tietokone- ja mobiilikäyttöjärjestelmien kanssa.

Logitech Signature Slim Combo MK950 -yhdistelmäpaketti sisältää sekä Signature K950 -näppäimistön että Signature M750 -hiiren. Sulavasti muotoiltu langaton hiiri on täydellinen kumppani näppäimistölle tarjotessaan helposti räätälöitävän muokattavuuden ja miellyttävän muotoilun. Silent Touch -teknologian ansiosta hiiren painallukset ovat lähes äänettömiä. Monipuolisella ja äärimmäisen tarkalla SmartWheel-vierityspainikkeella isojen tiedostojen läpikäynti on nopeaa ja tehokasta, mutta myös tarkkaa. Virtansa hiiri saa sormiparistosta, josta virtaa riittää keskimääräisellä käytöllä noin kahdeksi vuodeksi.

Kestävän kehityksen tuotteita

Kaikki Logitechin tuotteet suunnitellaan tarjoamaan ensiluokkainen käyttäjäkokemus sekä minimoimaan tuotteen valmistuksen hiilijalanjälki. Kestävän kehityksen mallissa huomioidaan tuotteen kehitystyö ja valmistus aina raaka-aineista valmistukseen ja tuotteen kierrätysmahdollisuuksiin huomioiden ympäristölliset ja sosiaaliset tekijät. Myös Signature Slim K950 ja Signature Slim Combo on suunniteltu näitä arvoja ja menetelmiä noudattaen.

Kaikki tuotteet ovat hiilineutraaleja ja niissä käytetään kierrätysmuovia. jonka määrä Signature Slim K950 -näppäimistössä on 62 prosenttia grafiitinharmaassa ja 48 prosenttia luonnonvalkoisessa mallissa. Signature M750 -hiiressä kierrätysmuovin osuus on 61 prosenttia grafiitinharmaana ja 25 prosenttia luonnonvalkoisena. Tuotepaketeissa käytetty paperi tulee FSC-sertifioiduista metsistä ja muista valvotuista lähteistä.

Logitechin PCR-ohjelma kertoo yrityksen omistautumisesta kestävään kehitykseen ja materiaalien uusiokäytöstä, joka osaltaan auttaa pienentämään alan hiilijalanjälkeä ja tukemaan kierrätysmateriaalien käyttöä. Logitech vauhditti taannoin ilmastostrategiaansa ja aikoo olla ilmastopositiivinen vuoden 2030 jälkeen sitomalla enemmän hiiltä kuin tuottaa. Lisätietoa löytyy osoitteessa www.logitech.com/fi-fi/sustainability.html.

Hinta ja saatavuus

Logitech Signature Slim K950 -näppäimistö ja Logitech Signature Slim -yhdistelmäpaketti tulevat myyntiin välittömästi grafiitinharmaana ja luonnonvalkoisena 89 ja 119 euron kuluttajahinnoin. Hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja

www.logitech.com/fi-fi/products/keyboards/signature-slim-k950-keyboard
https://youtu.be/CzdXHlHvd1s (esittelyvideo)
https://1drv.ms/f/s!Avh8gGYzxU_viewCuur7LGkqfLWaEQ?e=yawd2j (kuvia)

Tukkurit

ALSO Finland, puh: 03 213 6100, www.also.fi
Despec Finland, puh: 09 827 53 00, www.despec.fi
Ingram Micro, puh: 09 887 4000, www.ingrammicro.fi
Tech Data Finland, puh: 0201 55 3636, www.techdata.fi

Logitech

Logitech auttaa kaikkia ihmisiä toteuttamaan intohimojaan ja on sitoutunut tekemään sen tavalla, joka on hyväksi ihmisille ja planeetalle. Suunnittelemme laitteisto- ja ohjelmistoratkaisuja, jotka auttavat yrityksiä menestymään ja tuomaan ihmiset yhteen työskentelyn, luomisen, pelaamisen ja suoratoiston aikana. Logitech International on vuonna 1981 perustettu sveitsiläinen julkinen yhtiö, joka on listattu SIX Swiss Exchangessa (LOGN) ja Nasdaq Global Select Marketissa (LOGI). Lisätietoa Logitechista osoitteessa www.logitech.com.