PAN Vision Finlandin jakelema ja Astragonin julkaisema Construction Simulator -rakennussimulaatio mahdollistaa raskailla työkoneilla kulkemisen ja rakentamisen ilon kotoa käsin.

Isot rakennusprojektit ja valtavilla työkoneilla ajaminen on vain harvojen hupia, ja heillekin useimmiten raskasta ja vaativaa työtä. Pelaamisen kautta rakennuksen valmistumista ei tarvitse odottaa vuosikaupalla tai liata käsiään, sillä isotkin talot ja muut projektit valmistuvat kädenkäänteessä. Mikä parasta, pelaaja pääsee itse osallistumaan useampaankin osa-alueeseen raskasta työkalustoa käyttäessään ja samalla näkee kättensä jäljen upealla grafiikalla toteutettuna.

Construction Simulator mahdollistaa erilaiset rakennus- ja purkuprojektit erilaisin työkonein. Mukana on runsas valikoima erilaisia tehtäviä ja kiehtovaa pakerrettavaa. Peli tuokin upealla tavalla lapsuuden hiekkalaatikkoleikit työkoneineen uuteen mittakaavaan ja koettavaksi ilman vaatteiden likaantumista tai hikoilua.

Pelissä on kaksi suurta pelikarttaa, joissa on vaikutteita saksalalaisesta ja amerikkalaisesta arkkitehtuurista. Molemmat pelikartat sisältävät oman pelikampanjansa ja kymmeniä erilaisia tehtäviä. Tällaisia ovat esimerkiksi satama-alueen uudistaminen, kaupungin vihreän energian suunnitelmien toteuttaminen ja turistikohteiden rakentaminen. Kummallakin kartalla on omat ainutlaatuiset haasteensa ja tehtävänsä. Lisäksi eri alueiden asiakkaat työllistävät pelaajan hallitsemaa rakennusfirmaa hieman eri tavoin. Pelikartoissa on myös maantieteellistä eroa, mikä tuo vaihtelua pelaamiseen.

Pelissä on käytössä kymmenittäin oikeita ja virallisesti lisensoituja työkoneita ja kulkuneuvoja pelaajan käyttöön. Pelin kaikki ajoneuvot on mallinnettu yksityiskohtaisen tarkasti ja realistisesti. Mukana olevia laitevalmistajia ovat muun muassa Atlas, BELL, Bobcat, Bomag, CASE, Caterpillar, Cifa, DAF, Doosan, Kenworth, Liebherr, MAN, Mack Trucks, Meiller-Kipper, Nooteboom, Palfinger, Scania, Schwing Stetter, Still, Wacker Neuson ja Wirtgen Group. Työkoneiden, ajoneuvojen ja laitteiden lisäksi myös pelaajahahmo voidaan varustaa laadukkailla suojavarusteita. Näistä vastaa peliin lisensoitu valmistaja Engelbert Strauss.

Kahden toisistaan eroavan yksinpelikampanjan lisäksi Construction Simulatorista voi nauttia peräti neljän pelaajan moninpelissä. Näin rakentaminen ja ympäristön muokkaaminen sujuvat vauhdikkaasti yhdessä.

Pelin julkaisuvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/gfzZIsZZ4fg.

Construction Simulator on nyt saatavana PlayStation 5-, Xbox One- ja PlayStation 4 -pelikonsoleille. Pelin Xbox One -versio on yhteensopiva myös Xbox Series X/S -pelikonsolien kanssa. Pelin ikäraja on PEGI 3.

Lisätietoja
www.construction-simulator.com
www.panvision.com/pelit
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_viK1g9clRMaFfS_TqrQ?e=kn0xVt (kuvia)

PAN Vision
PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.