Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija Ubisoft juhlistaa neljättä pelikautta BMX-pyörien täyteisellä lisäosalla.

Ubisoft on yhteistyössä WeThePeoplen ja Red Bullin kanssa julkaissut näyttävän videon, jossa esitellään BMX-taitopyörien hengästyttäviä temppuja, kuten hurjia hyppyjä, vaikeita pyörityksiä, kaiteilla liukumista ja etupyörällä ajamista. Mukana ovat maailmanluokan BMX-tähdet, kuten Courage Adams, Bruno Hoffmann, Felix Prangenberg, Jordan Godwin ja Broc Raiford. He esittelevät toinen toistaan rajumpia pyörätemppuja ja erilaisia kikkoja, mitä pyörillä on mahdollista tehdä. Lisäksi esittelyvideolla nähdään upeaa pelikuvaa erilaisine pyörätemppuineen videokuvan rinnalla.

Extreme-urheilua monissa muodoissaan tarjoava Riders Republic tunnetaan myös hurjista polkupyöräkisoistaan, joissa vauhtia ja vaarallisia tilanteita ei kaihdeta. Realistisesti mallinnettu polkupyörien ajofysiikka taipuu myös monipuolisiin BMX-temppuihin ja vauhdikkaisiin kikkailuajoihin. Niissä erilaiset esteet, kallistukset, kaiteet, jyrkät reunat ja portaat nähdään lähinnä mahdollisuuksina tehdä toinen toistaan vaikeampia haasteita BMX-pyörän ominaisuuksia hyödyntäen.

BMX-temppuajot ovat koettavissa sekä yksin että hauskoissa moninpelitiloissa. Lisäksi neljäs pelikausi tuo mukanaan uusia varusteita ja vaatteita hahmolle sekä erilaisia viritysosia fillareille. Suorittamalla erilaisia haasteita on luvassa ainutlaatuisia kiehtovia palkintoja, joilla kovan luokan tekijät erottuvat amatööreistä.

Uudet BMX-teemaiset esittelyvideot voi katsoa osoitteissa https://youtu.be/cu69FXASIIg ja https://youtu.be/tfPej7vevhU.

Riders Republic -urheilupelissä erilaiset vauhtilajit yhdistyvät kiehtovaksi sosiaaliseksi leikkikentäksi. Se on paikka, jossa pelaajat voivat haastaa toisensa erilaisiin extreme-urheilun lajeihin vauhtia ja vaaroja uhmaten. Upean avarassa ja monimuotoisessa pelimaailmassa pelaajat voivat kisata toistensa kanssa tai haastaa itsensä rikkomaan omat ennätyksensä toinen toistaan kiehtovimmilla radoilla. Lajeina ovat maastopyöräily, laskettelu, lumilautailu ja liitopukulentäminen perinteisesti sekä raketein. Vaikuttavat kohteet, kuten Bryce Canyonin, Sequoian, Zionin, Canyonlandsin ja Grand Teton kansallispuistot sekä Yosemiten laakso ja Mammoth Mountain ovat kaikki tarkasti mallinnettuja osaksi yhtenäistä pelimaailmaa. Peli tukee monipuolista ristiinpelaamista eri pelialustojen välillä.

Riders Republic on saatavana sekä PlayStation 5-, PlayStation 4-, Xbox Series X-, Xbox Series S- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille Epic Games- ja Ubisoft Store -kauppapaikkojen kautta. Lisäksi peli on saatavana Stadia- ja Ubisoft+ pelitilauspalveluista. Pelin ikäraja on PEGI 12.

Lisätietoja
https://www.ubisoft.com/fi-fi/game/riders-republic
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_vhcsBv3YsIzmnuAVM3Q?e=1MUgOk (kuvia)

Ubisoft
Ubisoft on maailman johtava interaktiivisten viihdetuotteiden tekijä, julkaisija ja jakelija, jolla on laaja valikoima maailmanluokan pelibrändejä, kuten Assassin’s Creed, Brawlhalla, Far Cry, For Honor, Just Dance, Watch Dogs, The Crew, Tom Clancy’s -pelisarja mukaan lukien The Division, Ghost Recon ja Rainbow Six. Ubisoftin maailmanlaajuinen pelistudioiden ja myyntitoimistojen verkosto on sitoutunut toimittamaan omaperäisiä ja muistettavia pelikokemuksia kaikilla suosituilla pelialustoilla mukaan lukien pelikonsolit, älypuhelimet, tablettilaitteet ja tietokoneet. Ubisoftin myynti vuonna 2020-2021 oli yli 2,241 miljardia euroa. Lisätietoja osoitteessa www.ubisoftgroup.com.