PAN Vision Finland Oy (www.panvision.com) tuo tänään myyntiin vuoden 2017 ensimmäisen ison pelijulkaisun. Resident Evil 7 Biohazard on selviytymiskauhukokemus, joka vie pelaajat todella hyytäviin tunnelmiin. Pelottavuutta lisää pelin yhteensopivuus PlayStation VR -virtuaalilasien kanssa.

re7cover

Resident Evil -pelisarja on selviytymiskauhupelien kuningas, joka on pelotellut pelaajia jo yli 20 vuoden ajan. Nyt ilmestyvä seitsemäs osa, Resident Evil 7 Biohazard, uudistaa kauhukokemusta merkittävästi uudella ensimmäisen persoonan kuvakulmallaan. Paikalla olemisen tunne on entistä todellisempi ja PlayStation VR -virtuaalilasien omistajat voivat vielä entisestään uppoutua kauhukartanon syövereihin.

Pelin tarinan keskiössä ohjataan Ethan-nimistä päähenkilöä, joka etsii kadonnutta vaimoaan. Ethan jäljittää vaimonsa ränsistyneeseen kartanoon. Siellä asuva Barkerin perhe ei ole kuitenkaan tavallisimmasta ja terveimmästä päästä. Ethan joutuukin silmätysten kauhukokemusten kanssa ja siinä sivussa taistelemaan oman selviytymisensä puolesta. Barkerien lailla itse kartano lähiympäristöineen ei ole aivan sitä, miltä ensin vaikuttaa.

Pelisarjan aiemmista osista poiketen Nathan ei ole taistelukoulutusta saanut konkari. Hän on tavallinen mies epätavallisten kauhujen äärellä. Resident Evil 7 ei myöskään rakennu entuudestaan tuttujen hahmojen varaan, vaan ammentaa pelisarjan maailmasta uuden tarinalinjan ja kertoo sen ennen näkemättömien pelihahmojen kautta.

Nathanin selviytymiskauhukokemus rakentuu entistä enemmän hiiviskelyn, piileskelyn ja ongelmanratkonnan varaan. Taisteluita ei ole kuitenkaan unohdettu ja erilaiset pistoolit, haulikot, räjähteet, liekinheittimet ja jopa moottorisaha ovat käytettävissä taistelussa kammottavia vihollisia vastaan. Myös erilaiset parantavat yrtit ja muut aineet ovat mukana hahmon hengissä pitämisen helpottamiseksi.

Tarinallisten uudistusten lisäksi RE Engine -pelimoottori on täysin uusi. Se on luotu erityisesti Resident Evil 7 -peliä ajatellen. Sen ansiosta yksityiskohtainen ja värikylläinen grafiikka tuo pelimaailman eloon aivan uudella tavalla. Pelimoottorin ja ensimmäisen persoonan kuvakulman ansiosta peli näyttää äärimmäisen aidolta ja tarkalta. 4K-teräväpiirtoisten HDR-televisioiden omistajat saavat lisäksi nauttia vieläkin aidommista väreistä ja paremmasta kontrastista.

Resident Evil 7 Biohazard on täysimittainen selviytymiskauhuseikkailu, jolle on myös luvattu jatkoa erillisten ladattavien lisäosien muodossa. Nämä täydentävät ja syventävät alkuperäisen pelin tarinaa vielä kuukausia julkaisun jälkeenkin.

Resident Evil 7: Biohazard julkaistaan sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että PC-tietokoneille 24. tammikuuta 2017. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Lisätietoja internetissä
www.capcom.co.jp/residentevil7/
www.panvision.com/pelit
https://www.youtube.com/playlist?list=PLxNXbstwM4O5Vo3xbHQ3FJKR7bDyq_I8B (esittelyvideoiden toistolista)
http://bit.ly/2dzquGs (pelikuvia)

PAN Vision
PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Vuodesta 2001 PAN Visionin on omistanut KF-ryhmä, joka on merkittävä toimija vähittäismyynnin saralla pohjoismaisilla markkinoilla. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.