Johtava pohjoismainen kulutuselektroniikan tarviketoimittaja, Aurora Group tuo myyntiin One For All -televisiokuulokkeet, joilla television katselu ja kuuntelu sujuvat ympäristöä tai katsojaa häiritsemättä.

hp1020_man

Monelle lienee tuttu tilanne, että television katsomisesta aiheutuva ääni häiritsee muita samassa tilassa olevia esimerkiksi nukkumaan mentäessä. Vastaavasti monet haluavat nauttia television äänistä riittävällä äänenvoimakkuudella, jotta esimerkiksi puheesta saa selvää ympäristön taustahälystä huolimatta.

One For All -televisiokuulokkeiden Voice Clear -teknologia on luotu erityisesti tv-katselua ajatellen. Teknologian ansiosta kuulokkeiden äänentoisto korostaa tv-ohjelmien ääniä perinteisiä musiikkikuulokkeita paremmin. Samalla Voice Clear mahdollistaa kirkkaan ja selkeän äänentoiston sekä langattomana että langallisena. One For All -televisiokuulokkeita on saatavana neljä eri mallia erilaisiin tarpeisiin.

Kaikki One For All -televisiokuulokkeet on muotoiltu miellyttävästi. Niiden kevyen rakenteen ansiosta kuulokkeita voi käyttää tuntikausia päätä tai korvia rasittamatta. Malliston kaikki kuulokkeet käyttävät Voice Clear -teknologiaa.

One For All HP 1010 TV Headphones
Kevyitä HP 1010 -televisiokuulokkeita voidaan käyttää pitkälläkin katseluetäisyydellä. Yhden metrin mittaisen kiinteän johdon lisäksi mukana tulee peräti neljän metrin jatkojohto.

One For All HP 1020 Wireless TV Headphones
Langattomat HP 1020 -televisiokuulokkeet on varustettu pienellä ja huomaamattomalla lähettimellä. Kuulokkeissa riittää virtaa yhdellä latauksella peräti 12 käyttötunniksi.

One For All HP 1030 Wireless TV Headphones + Dock
Langattomat HP 1030 -televisiokuulokkeet tarjoavat lisämukavuutta mukana tulevan lataustelakan kanssa. Näin kuulokkeet on helppo asettaa lataukseen aina, kun niitä ei tarvita. Tämän ansiosta lataus ei unohdu ja virtaa löytyy aina sitä tarvittaessa.

One For All HP 1040 Wireless TV Listening System
Langattomat HP 1040 -kuulokkeet on varustettu stetoskooppimuotoilulla ja tarkoitettu erityisesti ikääntymisen myötä kuulon heikkenemisestä kärsivälle televisiokatsojalle. Yhdysrakenteisen mikrofonin ansiosta puheäänet toistuvat korostetun hyvin. Mukana tulee lataustelakka, jonka ansiosta kuulokkeiden lataaminen on tehty mahdollisimman helpoksi. Kuulokkeissa on myös erillinen äänenvoimakkuudensäädin.

Saatavuus ja hinnoittelu
One For All HP 1010-, HP 1020-, HP 1030- ja HP 1040 -televisiokuulokkeet ovat saatavilla välittömästi 29, 69, 89 ja 129 euron kuluttajahinnoin. Kaikki hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
http://www.auroragroup.fi/fi/#ac=m_Start&f=b%3AOne%2520For%2520Al%3AOne%2520For%2520All%24
http://bit.ly/2iE8M9d (tuotekuvia)

One For All
One For All on maailman johtavan langattomien hallintajärjestelmien valmistajan, Universal Electronicsin, kuluttajatuotteiden valmistaja. Yli 27-vuotisen olemassaolonsa aikana Universal Electronics on tuonut myyntiin käyttäjäystävällisiä tuotteita kotikäyttöisten viihdelaitteiden saralla. Tämän ansiosta Universal Electronics on oppinut ymmärtämään kuluttajatottumuksia erilaisten viihdelaitteiden kanssa.

Tämä onkin syynä miksi valtaosa suosituimmista kuluttajaelektroniikan laitevalmistajista hyödyntää Universal Electronicsin teknologiaa valmistamissaan laitteissa. Päivittäin yli 400 miljoonaa käyttäjää ympäri maailmaa hyödyntää Universal Electronicsin luomaa teknologiaa. Tämän ansiosta One For All onkin ainutlaatuisessa asemassa parantamassa käyttäjäkokemuksia tuotteidensa avulla. Lisätietoja osoitteesta www.oneforall.com

Aurora Group
Aurora Group jakelee ja markkinoi useita tunnettuja ja kiinnostavia kulutuselektroniikan tuotemerkkejä Pohjoismaissa. Merkittäviä tuoteryhmiä ovat audio/video, kodin elektroniikka, IT-/pelitarvikkeet, mobiilituotteet ja valkoisen linjan tuotteet. Aurora Group Finland Oy sijaitsee Pirkkalassa ja vastaa niin Suomen kuin Baltian myynnistäkin. Lisätietoja osoitteessa www.auroragroup.fi.