Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.com/fi-fi) julkisti heinäkuussa 2012 Suomessa tehdyn nettikyselynsä tulokset. Tulosten perusteella voidaan todeta tablettilaitteen useimmiten sijaitsevan olohuoneessa ja sitä käytetään eniten nettisurffailuun.

ultrathin-in-cafe

Heinäkuun lopussa päättyneessä nettikyselyssä kysyttiin ensimmäisenä missä vastaajat käyttävät tablettilaitteitaan. Melkein puolet (46%) sanoi käyttävänsä laitettaan eniten olohuoneessa. Seuraavaksi yleisin paikka oli makuuhuone (20%). Vain 7 prosenttia vastaajista käyttää laitettaan työpaikallaan.

Tablettilaitetta käytetään eniten nettisurffailuun (38%). Yllättävän harva (8%) tunnustaa käyttävänsä laitettaan eniten pelaamiseen, vaikka pelit ovat olleet jo pitkään ladattavien sovellusten suosituimpia.

Lisätarvikkeita tablettilaitteelleen hankkineet olivat eniten ostaneet kuulokkeita (24%), suojakansia (18%) ja suojalaukkuja (16%). Vastaajista kuitenkin tasan puolet ilmoitti, ettei ole vielä hankkinut lainkaan lisätarvikkeita tablettilaitteelleen.

Kyselyyn vastanneilla oli käytössään eniten eri sukupolvien iPad-laitteita (79%) ja toiseksi eniten Samsung Galaxy Tab -laitteita (13%). Vastaajista 9 prosentilla oli tablettilaitteita kotikäytössään jo enemmän kuin yksi kappale.

Logitechin lisätarvikkeet tablettilaitteille laajentavat niiden käytettävyyttä entisestään ja tekevät käytöstä tehokkaampaa ja miellyttävämpää. Logitechin kattavaan tarvikevalikoimaan kuuluu mm. näppäimistöt, näppäimistökotelot, kaiuttimet, kuulokkeet, jalustat ja peliohjain.

Nettikysely järjestettiin Suomessa heinäkuussa 2012 ja siihen vastasi 698 henkilöä.

Lisätietoja Internetissä
www.logitech.com/fi-fi/tablet-accessories

Lisätietoja
Visionist / Jiri Koivuniemi, puh: 040-837 8097, jiri@visionist.fi

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03-213 6100, www.also.fi
PAN Vision Finland, puh: 010 843 8400, www.panvision.com
Tech Data Finland, puh: 0201 553636, www.techdata.fi

Logitech
Logitech on maailman johtava digitaalisten viihde- ja hyötylaitteiden valmistaja. Sen valikoimaan kuuluu tietokoneiden näppäimistöt ja hiiret, Internet-kommunikointiin sopivat laitteet, digitaaliset musiikkituotteet, ohjelmoitavat kaukosäätimet, peliohjaimet, videovalvontalaitteet ja langattomat tuotteet. Logitech International on perustettu Sveitsissä vuonna 1981. Logitech on pörssilistattu SIX Swiss Exchangessa (LOGN) ja Nasdaq Global Select Marketissa (LOGI).
# # #
Logitech, Logitech-logo ja muut Logitech-tuotemerkit ovat rekisteröityjä Sveitsissä ja muissa maissa. Kaikki muut tavaramerkit kuuluvat vastaaville omistajilleen. Lisätietoa Logitechista ja Logitechin tuotteista löydät yhtiön verkkosivustolta osoitteesta www.logitech.com.