Pohjoismainen it-tuotteiden jakelija, Deltaco Oy tuo Suomen markkinoille taiwanilaisen QNAP Systemsin (www.qnap.com) uuden sukupolven TS-x69 Pro -verkkolevyt.

ts-469pro

Korkeatasoisten ja toimintavarmojen verkkolevyjen kysyntä on kasvanut viime vuosien aikana myös kuluttajien ja pienempien yritysten keskuudessa. Tähän tarpeeseen vastaa taiwanilaisen QNAP Systemsin uusi tuoteperhe, joka sopii niin kuluttaja- kuin yrityskäyttöönkin. Suomessa QNAPin monipuolista tuotevalikoimaa edustaa Pohjoismaissa toimiva it-tukkuri Deltaco.

QNAP TS-x69 Pro -sarjan tehokkaat Turbo NAS -verkkolevyt on saatavilla 2, 4, 5, 6 ja 8 kiintolevypaikan pöytämalleina. Neljän ja kahdeksan kiintolevypaikan malleista löytyy myös 17 tuuman 1U- ja 2U-kehikkoversiot. Tallennuskapasiteetit riippuvat sekä asennettavien kiintolevyjen määrästä ja niiden kapasiteetista että RAID-määrittelyistä. Suurin tuettu tallennuskapasiteetti kahdeksan kiintolevyn verkkolevyllä on tällä hetkellä 32 teratavua.

QNAP TS-x69 Pro -sarjan kaikissa malleissa on tehokas Intel Atom D2700 -suoritin, yksi gigatavu DDR3-muistia sekä tuki SATA 6Gb/s -liitäntää hyödyntäville 2,5 ja 3,5 tuuman kiintolevyille. Nopeat USB 3.0 -liitännät mahdollistavat helpon laajentamisen ja nopean tiedonsiirron laitteesta toiseen. Lisäksi kaikissa malleissa on kaksi kappaletta yhden gigabitin nopeuteen yltävää ethernet-liitäntää. Näin saavutetaan tiedonsiirrossa parhaimmillaan jopa yli 220 megatavun sekuntinopeus!

QNAP TS-x69 Pro -sarjan verkkolevyt ovat ihanteellisia etenkin pienten ja keskisuurten yritysten käyttöön. Niitä voidaan käyttää yhtäaikaisesti IP-SAN (iSCSI)- ja NAS-ratkaisuihin. Ne ovat myös VMware Ready-, Citrix XenServer Ready- ja Windows Hyper-V -yhteensopivia.

QNAP-verkkolevyjen sisäinen ohjelmisto on markkinoiden monipuolisimpia, joten laitteissa on erittäin kattavat ominaisuudet niin tiedostojen jakamiseen kuin varmuuskopiointiinkin – sekä paikallisesti että etäkäyttöisesti.

Saatavuus ja hinnoittelu
QNAP TS-x69 Pro -verkkolevyt ovat saatavilla Suomessa syyskuussa 2012. Suositushinnat alkavat 399 eurosta ylöspäin. Hinnat sisältävät 23 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja ja tarkat tekniset tiedot internetissä
www.qnap.com
www.deltaco.fi
www.facebook.com/DeltacoOy

Lisätietoja
Visionist/Jiri Koivuniemi, jiri@visionist.fi, 040 837 8097

QNAP Systems
QNAP Systems on yksityisomistuksessa oleva yritys, joka on toiminut vuodesta 2004 lähtien NAS-verkkolevyjen, ammattilaiskäyttöön tarkoitettujen videovalvontatuotteiden ja verkkokäyttöön tarkoitettujen mediasoitinten valmistajana. QNAP Systemsin pääkonttori sijaitsee Taipeissa, Taiwanissa. Lisäksi yrityksellä on toimipisteet sekä Kiinassa että Yhdysvalloissa. www.qnap.com

Deltaco
Deltaco on vuonna 1991 perustettu pohjoismainen it-alan tuotteiden jakelija, jonka valikoimaan kuuluu tuhansia erilaisia tuotteita verkkotuotteista tietokoneiden oheislaitteisiin, kaapeleihin ja erilaisiin komponentteihin. Deltacon pääkonttori sijaitsee Tullingessa, Ruotsissa ja sen lisäksi yrityksellä on toimipisteet Suomessa, Norjassa ja Tanskassa. www.deltaco.fi