Maailman suurin yrityskiihdyttämö, Founder Institute käynnistää toimintansa Suomessa. Tulevan syksyn ja talven aikana Founder Institute toteuttaa uudenlaisen koulutusohjelman alkuvaiheen kasvuyrityksille.

filogo

Founder Institute on alkuvaiheen kasvuyrityksille suunnattu yrityskiihdyttämö ja maailmanlaajuinen verkosto, jonka kolmen vuoden toiminnan aikana se on auttanut yli 500 yritystä käynnistämään toimintansa ympäri maailmaa. Neljän kuukauden osa-aikaisen koulutusohjelmamme avulla jo toimintansa aloittaneet ja vasta yrittämistä suunnittelevat yritysten perustajat voivat käynnistää unelmayrityksensä kokeneiden yrittäjien tuella.

Koulutusohjelma on mahdollista suorittaa käymällä samaan aikaan päivätyössä. Se on myös avoin kaikille, jotka ovat innokkaita käynnistämään teknologiayrityksen – iällä, sukupuolella, työtilanteella tai kokemuksella ei ole merkitystä.

Suomessa Founder Institute -yrityskiihdyttämöä ja -koulutusohjelmaa vetää Toni Perämäki (Startup Journey -ohjelman perustaja ja organisoija Boost Turku -yhteisössä).

Ensimmäiset kolme ilmaista esittelytilaisuutta järjestetään elokuun puolivälissä:
– Turku Startup Pitch Bootcamp, 14.8. klo 18:30 (ilmoittautuminen: http://fi.co/e/1733/blog)
– Tampere Startup Pitch Bootcamp, 15.8. klo 18:30 (ilmoittautuminen: http://fi.co/e/1677/blog)
– Helsinki Startup Pitch Bootcamp, 16.8. klo 18:30 (ilmoittautuminen: http://fi.co/e/1681/blog)

Jos haluat olla mukana kehittämässä Founder Institutea Suomessa ja haluat osallistua mukaan kouluttajana, niin voit täyttää hakulomakkeen osoitteessa http://fi.co/users/8726/edit. Hakemuksia otetaan vastaan 19.8.2012 asti.

Lisätietoja internetissä
http://fi.co

Lisätietoja
Toni Perämäki, toni.peramaki@founderinstitute.net
Petri Lehmuskoski, petri.lehmuskoski@founderinstitute.net