Warhammer 40000 Space Marine 2

PAN Vision Finlandin jakelema ja Focus Entertainmentin julkaisema Warhammer 40,000: Space Marine 2 -toimintapeli tuo odotettua jatkoa arvostettuun Warhammer-pelimaailmaan.

Warhammer 40.000 -pelit tunnetaan ennen kaikkea niiden kuvaamasta ja armottoman synkästä, väkivaltaisesta ja jatkuvien sotien repimästä maailmankaikkeudesta. Kyse ei ole vain yhdestä lohduttomasta maailmasta, sillä hamaan tulevaisuuteen sijoittuva pelimaailma kattaa lukemattoman määrän erilaisia planeettoja ja aurinkokuntia kautta tunnetun todellisuuden. Yhtä näille kaikille ovat sotaisat lajit ja rodut sivistyksen tasoon katsomatta sekä vääjäämättömän kaaoksen jatkuva ja korruptoiva läsnäolo.

Warhammer 40,000: Space Marine 2 kertoo tarinansa ihmiskunnan eliittisotilaiksi luettavien avaruusmariinien eli Space Marine -sotilaiden kautta. Nämä huippuvarustellut ja kovaakin kovemmat konkarit eivät ole tavallisia yksilöitä raskaalla aseistuksella, vaan ihmiskunnan osaamisen taidonnäytteitä kaikilta osin. Juuri tästä syystä nämä avaruussotilaat joutuvat poikkeuksellisen vaarallisiin kohtaamisiin, sillä yksittäinen mariini voi vastata kokonaista joukko-osastoa tavallisia sotilaita ja avaruushirviöitä.

Tässä pelitarinassa vastaan asettuvat hirvittävät tyranid-avaruusmuukalaiset, joille ihmiskunta ja ihmisyys eivät ole minkään arvoisia. Kolmannen persoonan kuvakulmasta koettava toimintapeli onkin täynnä raakoja ja verisiä kohtaamisia sekä alati jatkuvia taisteluita eeppisessä mittakaavassa. Jykevät sarjatuliaseet, moottorisahamiekat ja monet muut aseet tulevatkin käyttöön, kun avaruusmariini valmistautuu kohtaamaan barbaariset hirviöt toinen toistaan haastavammissa tilanteissa.

Ultramarine-osastoa edustava pelaajan ohjaama sotilas joutuu vaikeisiin tilanteisiin, joista usein ainoa keino on sotimalla eteneminen. Tämä vaatii kylmiä hermoja ja nopeita reaktioita, sillä avaruuden hyytävyydessä ei armoa tunneta.

Sotaisan esittelyvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/T_K5-wAWAKU.

Warhammer 40,000: Space Marine 2 julkaistaan myöhemmin tänä vuonna sekä PlayStation 5- ja Xbox Series X/S -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Lisätietoja

www.focus-entmt.com/en/games/warhammer-40000-space-marine-2
www.panvision.com
https://1drv.ms/f/s!Avh8gGYzxU_viZJZ01H42Ex1WM_xHA?e=pXj8iE (kuvia)

PAN Vision

PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.