SF6 - Lil Wayne 3

PAN Vision Finlandin jakelema ja Capcomin julkaisema Street Fighter 6 -taistelupeli tuo ikonisen pelisarjan uudelle aikakaudelle huippuräppäri Lil Waynen voimin.

Räppärilegenda Lil Wayne on paitsi menestynyt huippuartisti, myös pitkän linjan Street Fighter -pelaaja. ”Olen vanhan liiton Street Fighter -pelaaja ja pelannut sarjan pelejä Street Fighter 2:sta lähtien. Tuntuukin, että ympyrä on sulkeutunut, kun voin tehdä töitä Street Fighter 6:n kanssa”, artisti summaa.

Pelin energinen julkaisuvideo suorastaan hehkuu luomisvoimaa, värikkyyttä, persoonallisuutta ja yhdessä pelaamisen iloa. Olipa kyse pelin pelaamisesta samalla sohvalla tai tuntemattomien kanssa internetin välityksellä, Street Fighter 6 tarjoaa sataprosenttisesti taistelupelien energiaa upealla ja persoonallisella tavallaan. ”Taisteleminen on taidetta ja tämä on mestariteoksemme”, Lil Wayne sanailee.

Street Fighter 6 -taistelupelin keskiössä on yhtä paljon oman soturitarinansa luominen kuin yhteenotot kanssataistelijoiden kanssa. Pelin lukuisat erilaiset pelimuodot yksinpelistä verkkoturnauksiin tarjoavat herkullista haastavuutta kaiken tasoisille virtuaaliottelijoille.

Lil Waynen tähdittämän julkaisuvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/-XaKeQnKVr0.

Street Fighter 6 julkaistaan 2. kesäkuuta 2023 sekä PlayStation 5-, PlayStation 4- ja Xbox Series X/S -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 12.

Lisätietoja

www.streetfighter.com/6/en-uk/
www.panvision.com
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_viNot4DY4lhFFsIuh_w?e=q2c9PY (kuvia)

PAN Vision

PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.