Boston Distribution tuo myyntiin akku- ja invertteritekniikan yhdistävän, suuritehoisen EcoFlow DELTA 1300 -latausaseman ja siihen sopivan aurinkopaneelin.

Siirrettävä sähkönsyöttö tavallista verkkovirtaa tarvitseville sähkölaitteille on aina ollut haastavaa ja vaatinut paljon vaivaa. Siirrettävän aggregaatin eli sähkögeneraattorin käyttö ja huoltaminen on hankalaa. Lisäksi sen ylläpitäminen on kallista ja aikaa vievää. Ne ovat myös likaisia, meluisia ja saastuttavia eikä niitä siksi voi käyttää sisätiloissa. Tällaisia tiloja ovat esimerkiksi kesämökit, autotallit, veneet, asuntovaunut tai muut verkkovirran ulottumattomissa olevat tilat.

Ladattava ja suuritehoinen akku- ja invertteritekniikan yhdistävä EcoFlow DELTA 1300 -latausasema on täydellinen ratkaisu siirrettävään sähkönsyöttöön. Se on innovatiivinen, turvallinen ja ympäristöystävällinen ratkaisu, joka ei vaadi polttoainetta toimiakseen eikä pidä melua käytettäessä. Latausasemalla voi syöttää sähköä akkukäyttöisesti jopa 13 laitteelle samanaikaisesti. Laitteessa on neljä tavallista suomalaista pistorasiaa, neljä tavallista USB-liitäntää ja kaksi tehokasta USB-C-liitäntää sähkön syöttämiseksi muille laitteille. Näillä liitännöillä voi tarjota sähköä kaikenlaisille kodin sähkölaitteille, kuten valaisimille, televisioille, jääkaapeille, kahvinkeittimille, tietokoneille ja kaikenlaisille USB-liitäntää hyödyntäville pienlaitteille.

EcoFlow DELTA 1300 -latausaseman 1 800 watin jatkuvalla ja 3 300 watin hetkellisellä syöttöteholla voi tarjota verkkovirtaa myös raskaammille sähkölaitteille, kuten sähkötyökaluille, mikroaaltouuneille, sähkögrilleille ja hetkellisesti jopa sähköautolle! Latausaseman 1 260 wattitunnin akkukapasiteetin ansiosta pienemmät sähkölaitteet voivat toimia tuntikausia ilman verkkovirtaa tehovaatimuksista riippuen. Latausaseman avulla voi ladata esimerkiksi kuvauskopterin akun (68 Wh) jopa 22 kertaa tai katsoa 32-tuumaista LED-televisiota (40 W) jopa 37 tuntia ilman latausta. Näin sähkökatkot eivät pääse enää koskaan yllättämään ja mökkielämän vähävirtainen elämä on taaksejäänyttä elämää.

Patentoidulla X-Stream-lataustekniikalla Delta 1300 kykenee lataamaan akkunsa verkkovirralla nollasta 80 prosenttiin tunnissa. Lisäksi se voidaan ladata täyteen 400 watin aurinkopaneeleilla noin neljässä tunnissa tai 12/24 voltin autoliitännän kautta 10-12 tunnissa.

EcoFlow DELTA 1300 -latausasema on kätevä ottaa mukaan kaikkialle, jossa tarvitaan luotettavaa sähkönsyöttöä tuntikausiksi. Vain 14 kilogrammaa painavaa ja mitoiltaan 40 x 21 x 27 senttimetristä latausasemaa on helppo kuljettaa vaikkapa auton takaluukussa tai veneessä. Se sopii myös talvikäyttöön, sillä sitä voi käyttää -20 – +60 asteen lämpötiloissa.

EcoFlow 110W -aurinkopaneeli
Tehokkaista yksikiteisistä piikennoista koostuva EcoFlow 110W -aurinkopaneeli voi pitää sähkölaitteet käynnissä keskeytyksettä 110 watin tehollaan. Sillä voi myös helposti ladata EcoFlow DELTA 1300 -latausaseman täyteen noin 11 – 22 tunnissa. Aurinkopaneeli on yhteensopiva useimpien sähkölaitteiden kanssa MC4- ja XT60-liitäntöjensä ansiosta. Aurinkopaneeleja voi myös ketjuttaa toisiinsa, jolloin esimerkiksi neljän aurinkopaneelin kokonaisuudella Ecoflow Delta 1300 -latausaseman voi ladata täyteen 4 – 8 tunnissa auringonvalon määrästä riippuen.

Kätevästi kannettava, kokoontaitettava ja vesitiivis EcoFlow 110W -aurinkopaneeli on taitettuna vain noin kahden pizzalaatikon kokoinen ja painoltaan kuusi kilogrammaa. Se on helppo ottaa mukaan kaikkialle, missä auringonvaloa on tarjolla. Avattuna aurinkopaneelin mitat ovat 51,4 x 42 x 2 senttimetriä. Aurinkopaneelia voi myös säätää kannatinalustallaan 0 – 180 astetta, jolloin saavutetaan aina paras kulma tehokkaaseen auringonvalon talteen keräämiseen.

Hinta ja saatavuus
EcoFlow DELTA 1300 -latausasema ja EcoFlow 110W -aurinkopaneeli tulevat saataville välittömästi 1 399 ja 399 euron suositushintoihin. Hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
https://eu.ecoflow.com/collections/portable-power-station/products/delta1300
https://eu.ecoflow.com/collections/solar-panel/products/110w-solar-panel
www.boston.fi
https://youtu.be/nGXtkcd-CJY (esittelyvideo)
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_vhNBQUWFLIlp5hV1N9A?e=rSzR1N (kuvia)

EcoFlow
EcoFlow on perustettu vuonna 2017. Yrityksen tavoitteena on suunnitella ja luoda älykkäitä ja tehokkaita energian varastointiin liittyviä tuotteita. Näin se antaa ihmisille ja yhteisöille mahdollisuuden kannettavaan, puhtaaseen ja luotettavaan sähkönsyöttöön kaikkialla. Lisätietoja osoitteessa www.ecoflow.com.

Boston Distribution
Boston Distribution on yksi suurimmista Pohjoismaissa toimivista tietotekniikan ja kulutuselektroniikan jakelijoista. Boston etsii aktiivisesti uusia innovatiivisia tuotteita jälleenmyyntiin pohjoismaisille markkinoille. Bostonin liikevaihto on noin 50 miljoonaa euroa vuodessa ja se toimii Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Boston on perustettu jo vuonna 1990, ollen näin yksi vanhimmista it-alan maahantuojista. Suomen tytäryhtiö perustettiin syksyllä 2015. Lisätietoja osoitteessa www.boston.fi.