Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft (www.ubi.com) tuo yhteistyössä Capcomin kanssa pelattavaksi ainutlaatuisen taistelupelien yhdistelmän, jossa kohtaavat kahden erilaisen pelimaailman hahmot ja ominaisuudet.

Ilmaiseksi pelattava Brawlhalla-taistelupeli tunnetaan värikkäistä hahmoistaan ja sulavasta pelattavuudestaan sekä hauskoista yhteistyökuvioista erilaisten peli- ja elokuvahahmojen kanssa. Tällä kertaa pelimaailmaan astuvat Street Fighter -pelisarjasta tutut taistelijat Ryu, Chun-Li ja Akuma. Jokainen pelin uusista Street Fighter -hahmoista tuo oman persoonallisuuden peliin erikoisliikkeineen ja taistelutyyleineen.

Uusien pelihahmojen myötä Brawlhallan valtaa uudenlainen Street Brawl -pelimuoto, jossa pelaajat ottavat toisistaan mittaa Street Fighter -pelistä tuttujen terveyspalkkien kuvatessa pelihahmojen kuntoa. Samalla mukana ovat pelisarjan legendaariset K.O.-tyrmäykset. Kaiken kruunaa voittajan koroke ja Satsui no Hado -hahmoanimaatio. Lisäksi pelissä on uusi kahden pelaajan Suzaku Castle -pelikartta (1 vs. 1) sekä neljä uutta hahmoavataria.

Pelin uuden esittelyvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/83crFtoBT3o.

Brawlhalla on vauhdikas taistelupeli, joka tarjoaa värikästä ja letkeää toimintaa tasohyppelymäisessä peliympäristössä. Kilpapelaamiseen sopivassa pelissä on 52 erilaista persoonallista pelihahmoa, joista jokaisella on omat erikoiskykynsä, taistelutyylinsä ja elekielensä. Peli on ladattavissa ilmaiseksi sekä PlayStation 5-, PlayStation 4-, Xbox Series X/S-, Xbox One- ja Nintendo Switch -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Lisäksi peli on saatavilla mobiililaitteille.

Lisätietoja
www.brawlhalla.com
http://bit.ly/2CRy7Ed  (kuvia)

Ubisoft
Ubisoft on maailman johtava interaktiivisten viihdetuotteiden tekijä, julkaisija ja jakelija, jolla on laaja valikoima maailmanluokan pelibrändejä, kuten Assassin’s Creed, Far Cry, For Honro, Just Dance, Watch Dogs, Tom Clancy’s -pelisarja mukaan lukien The Division, Ghost Recon ja Rainbow Six. Ubisoftin maailmanlaajuinen pelistudioiden ja myyntitoimistojen verkosto on sitoutunut toimittamaan omaperäisiä ja muistettavia pelikokemuksia kaikilla suosituilla pelialustoilla mukaan lukien pelikonsolit, älypuhelimet, tablettilaitteet ja tietokoneet. Ubisoftin myynti vuonna 2018-2019 oli yli kaksi miljardia euroa. Lisätietoja osoitteessa www.ubisoftgroup.com.