PAN Vision Finlandin jakelema ja GIANTS Softwaren julkaisema Farming Simulator 22 -maatalouspeli tarjoaa monipuolisen pelikokemuksen virtuaalisen maanviljelyn ja metsänhoidon parissa.

Valtavan suosituksi pelisarjaksi kasvanut ja kilpapelaamisenkin puolelle laajentunut Farming Simulator -pelisarja on viihdyttänyt pelaajiaan jo vuosia. Pelisarja on voittanut pelaajien sydämet puolelleen tarjoamalla elähdyttävän ja virkistävän pelikokemuksen täynnä mukavaa tekemistä ja rentouttavaa puuhastelua. Farming Simulator 22:n myötä on pelissä koettavan tekemisen määrä jälleen kerran monipuolistunut ja samalla pelaajalle annetaan entistä enemmän virikkeitä ja ideoita oman maatilansa kasvattamiseen.

Farming Simulator -pelisarjan keskiössä on aina ollut oman maatilan luominen, kultivointi ja kasvattaminen. Menestyvää maatilaa on voitu laajentaa uusin kulkuneuvoin, työkonein, viljelykasvein ja eläimin sekä metsänhoidon keinoin. Farming Simulator 22 onkin pelisarjan laajin kokemus ja sisältää täysin uusia peliominaisuuksia, kuten tuotantoketjut, dynaamiset vuodenajat ja alustojen välisen moninpelin. Lisäksi peli on laajentunut uusin kotieläimin ja viljelykasvein.

Täysin uudenlainen hahmonluonti mahdollistaa entistä monipuolisemmat mahdollisuudet pelaajahahmolle, jota pelaaja ohjastaa oman maatilan hallinnassa. Valtavia pelialueita on kolme erilaista ja ne käsittävät toisistaan poikkeavat ympäristöt. Näitä ovat Etelä-Ranskan vehreät viljelysmaat, Yhdysvaltojen keskilännen alavat alueet ja Keski-Euroopan maisemiin sijoittuvat vuoristoympäristöt.

Eri pelialueiden ja näiden viljelykasvien lisäksi mukana on monipuolinen kattaus erilaisia kotieläimiä. Muun muassa lehmät, lampaat, kanat, porsaat, hevoset ja mehiläiset elähdyttävät omaa maatilaa ilahduttavalla tavalla. Lisäksi eläimistä saadaan myytäviä tuotteita, kuten maitoa ja hunajaa.

Oman maatilan ylläpitämiseen vaaditaan muutakin kuin ihmisvoimaa, joten erilaiset kulkuneuvot, työkoneet ja laitteet ovat tarpeen. Peliin on tarkasti mallinnettu yli 400 erilaista ajoneuvoa ja konetta tunnetuilta valmistajilta, kuten IH, CLAAS, Fendt, John Deere, Massey Ferguson ja New Holland sekä kotimainen Valtra.

Pelisarjan jo entuudestaan monipuolisten viljelykasvien valikoimaa on laajennettu rypäleillä, oliiveilla ja durralla. Nämä mahdollistavat entistä monipuolisemmat viljelyvaihtoehdot sekä uudenlaiset tuotantoketjut tuotteiden jatkojalostukseen, kuten rypälemehuun ja oliiviöljyyn.

Upea pelikokemus on täydentynyt entistä näyttävämmällä peligrafiikalla, vaikuttavalla äänimaailmalla ja upealla vuodenaikojen vaihtelulla. Lisäksi eri peliformaattien välinen moninpeli mahdollistaa pelin yhdessä pelaamisen entistäkin monipuolisemmin. Tämän ansiosta maatilaa voi hoitaa ja kasvattaa kavereiden kanssa, vaikka peliä pelattaisiin eri pelikonsoleilla tai tietokoneella. Yhteistyössä on voimaa ja eri työrooleja voi jakaa vapaasti eri pelaajien kesken.

Lisäksi pelin tietokoneversio hyödyntää uusia graafisia ominaisuuksia. Näitä ovat DirectX 12- ja NVIDIA DLSS -tuki sekä entistä parempi suorituskyky NVIDIA RTX -näytönohjaimilla. Pelin tietokoneversiossa voidaan myös hyödyntää pelaajayhteisön tekemiä modauksia käyttämällä pelin omaa ModHub-alustaa. Pelijulkaisijan oma Farming Simulator -akatemia puolestaan antaa käytännön vinkkejä ja ohjeita pelin pelaamiseen.

Pelin julkaisuvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/Kd1QeyouQOU.

Farming Simulator 22 on tänään julkaistu sekä PlayStation 5-, Xbox Series X|S-, PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc- ja Mac-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 3.

Lisätietoja
www.farming-simulator.com
www.panvision.com/pelit
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_vh5Rh6XE9Ztcmb7iXUA?e=qaRJtn (kuvia)

PAN Vision
PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.