FIGMA on myöntänyt SingStar SuomiHelmet -laulupelille platinalevyn osoituksena yli 20 000 kappaleen myynnistä PlayStation 3:lle.

Web

“SingStar SuomiHelmet nousi kultastatuksestaan platinaan vain runsaassa kolmessa viikossa! Se osoittaa, että monessa kodissa on joulupyhät lauleskeltu lempimusiikin tahdissa”, hyräilee Nordisk Filmin PlayStationista vastaava markkinointipäällikkö Piritta Äikäs-Kovasiipi.

Seitsemäs suomalainen SingStar-laulupeli, SingStar SuomiHelmet, sisältää 30 tulikuumaa ja ainoastaan suomalaisten artistien esittämää suomenkielistä kappaletta. Tämän päivän hitit sekä jo klassikoiksi muodostuneet kappaleet, kuten Paula Koivuniemen Aikuinen Nainen, tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden sisäisen vokalistin vapauttamiseen olohuoneen estradilla. SingStar-fanien toiveita on jälleen otettu huomioon ja mukana on entistä enemmän iskelmää – poppia ja rockia unohtamatta. Monipuolista artistivalikoimaa edustavat muun muassa Anna Puu, Anssi Kela, Cheek, Erin, Sini Sabotage, Irina, Popeda ja Jenni Vartiainen.

Lisätietoja internetissä
www.figma.fi
http://fi.playstation.com/ps3/games/detail/item655769/SingStar-SuomiHelmet/

ANGI & FIGMA
ANGI on pohjoismainen videopelien julkaisijoiden ja jakelijoiden etujärjestö. Sen tehtävänä on edistää pelikauppaa, viestiä alasta ja sen tarpeista sekä kehittää alan positiivisia mielikuvia.

ANGIn jäseniä ovat Activision-Blizzard, Bergsala, Electronic Arts, Game Outlet, Koch Media, Microsoft, Nordic License, Namco Bandai Partners, Nordisk Film, PAN Vision, Ubisoft, Walt Disney Company ja Warner Brothers.

FIGMA edustaa ANGIa Suomessa. Se julkaisee Suomen virallista listaa, joka on GfK:n kokoama myyntitilasto Suomen suosituimmista peleistä. Lista ilmestyy viikoittain. Listat kootaan satojen pelikauppojen lähettämien myyntiraporttien pohjalta. Mukana ovat seuraavat pelikaupat: Anttila, CDON, Discshop, Expert, Gamestop, K-Citymarket, Kärkkäinen, Musta Pörssi, Viihdepysäkki, Prisma, Stockmann, Tekniset, Verkkokauppa.com ja Veljekset Keskinen. Lista ja pelimyyntitilastot löytyvät osoitteesta www.figma.fi.