FIGMA on myöntänyt Gran Turismo 6 -autosimulaattorille kultalevyn osoituksena yli 10 000 kappaleen myynnistä PlayStation 3:lle.

Web

“Gran Turismon pikkutarkat yksityiskohdat ovat kantaneet jälleen hedelmää. Suomalaiset ovat edelleen autokansaa ja ajosimulaattorit kiinnostavat suurta yleisöä”, kommentoi Nordisk Filmin PlayStationista vastaava markkinointipäällikkö Piritta Äikäs-Kovasiipi.

Gran Turismo 6:ssa on enemmän autoja kuin koskaan ennen! Pelissä on yli 1 200 pikkutarkasti mallinnettua ajoneuvoa, mukaan lukien nykyiset FIA:n GT3-luokan kilpa-autot, superautot, historialliset klassikot ja viritetyt katukelpoiset autot. Ne kaikki on luotu häikäisevän tarkasti siten, että jokainen auto näyttää, tuntuu ja kuulostaa täsmälleen metalliselta esikuvaltaan. GT6:ssa on myös parhaat kilparadat kautta maailman – sijainteja on 37 ja niistä on 100 eri versiota. Lisäpotkua antaa myös tämän päivän mukaansatempaavin verkkokokemus, missä pelaajien yhteisö voi luoda omia klubejaan, keskustella foorumeilla ja järjestää kilpailutapahtumia jäsenilleen.

Lisätietoja internetissä
www.figma.fi
http://gt6.eu.playstation.com/fi_FI/home

ANGI & FIGMA
ANGI on pohjoismainen videopelien julkaisijoiden ja jakelijoiden etujärjestö. Sen tehtävänä on edistää pelikauppaa, viestiä alasta ja sen tarpeista sekä kehittää alan positiivisia mielikuvia.

ANGIn jäseniä ovat Activision-Blizzard, Bergsala, Electronic Arts, Game Outlet, Koch Media, Microsoft, Nordic License, Namco Bandai Partners, Nordisk Film, PAN Vision, Ubisoft, Walt Disney Company ja Warner Brothers.

FIGMA edustaa ANGIa Suomessa. Se julkaisee Suomen virallista listaa, joka on GfK:n kokoama myyntitilasto Suomen suosituimmista peleistä. Lista ilmestyy viikoittain. Listat kootaan satojen pelikauppojen lähettämien myyntiraporttien pohjalta. Mukana ovat seuraavat pelikaupat: Anttila, CDON, Discshop, Expert, Gamestop, K-Citymarket, Kärkkäinen, Musta Pörssi, Viihdepysäkki, Prisma, Stockmann, Tekniset, Verkkokauppa.com ja Veljekset Keskinen. Lista ja pelimyyntitilastot löytyvät osoitteesta www.figma.fi.