FIGMA on myöntänyt Gran Turismo 6 -autosimulaattorille platinalevyn osoituksena yli 20 000 kappaleen myynnistä PlayStation 3:lle.

Web”Gran Turismon huikeat autot, uskomaton ajokokemus ja upeat maisemat eivät ole jättäneet autokansaa kylmäksi. Silti ajokokemusta kehitetään jatkuvasti eteenpäin ja yhteistyö merkittävimpien autovalmistajien kanssa mahdollistaa GT6-pelaajille kosketuksen tulevaisuuden autoiluun ensimmäisten joukossa. Klassikkomallit ovat myös näyttävästi esillä, esimerkkinä legendaarisen Mario Andrettin Hudson-auto vuosimallia 1948. Tästä aiheesta on kerrottu lisää osoitteessa http://playstation.gt6firstlove.com/”, kommentoi Nordisk Filmin PlayStationista vastaava markkinointipäällikkö Piritta Äikäs-Kovasiipi.

Gran Turismo 6:ssa on enemmän autoja kuin koskaan ennen! Pelissä on yli 1 200 pikkutarkasti mallinnettua ajoneuvoa, mukaan lukien nykyiset FIA:n GT3-luokan kilpa-autot, superautot, historialliset klassikot ja viritetyt katukelpoiset autot. Ne kaikki on luotu häikäisevän tarkasti siten, että jokainen auto näyttää, tuntuu ja kuulostaa täsmälleen metalliselta esikuvaltaan. GT6:ssa on myös parhaat kilparadat kautta maailman – sijainteja on 37 ja niistä on 100 eri versiota. Lisäpotkua antaa myös tämän päivän mukaansatempaavin verkkokokemus, missä pelaajien yhteisö voi luoda omia klubejaan, keskustella foorumeilla ja järjestää kilpailutapahtumia jäsenilleen.

Lisätietoja internetissä
www.figma.fi
http://gt6.eu.playstation.com/fi_FI/home

ANGI & FIGMA
ANGI on pohjoismainen videopelien julkaisijoiden ja jakelijoiden etujärjestö. Sen tehtävänä on edistää pelikauppaa, viestiä alasta ja sen tarpeista sekä kehittää alan positiivisia mielikuvia.

ANGIn jäseniä ovat Activision-Blizzard, Bergsala, Electronic Arts, Game Outlet, Koch Media, Microsoft, Nordic License, Namco Bandai Partners, Nordisk Film, PAN Vision, Ubisoft, Walt Disney Company ja Warner Brothers.

FIGMA edustaa ANGIa Suomessa. Se julkaisee Suomen virallista listaa, joka on GfK:n kokoama myyntitilasto Suomen suosituimmista peleistä. Lista ilmestyy viikoittain. Listat kootaan satojen pelikauppojen lähettämien myyntiraporttien pohjalta. Mukana ovat seuraavat pelikaupat: Anttila, CDON, DiscShop, Expert, Gamestop, K-Citymarket, Kärkkäinen, Musta Pörssi, Viihdepysäkki, Prisma, Stockmann, Tekniset, Verkkokauppa.com ja Veljekset Keskinen. Lista ja pelimyyntitilastot löytyvät osoitteesta www.figma.fi.