Plasmasytyttimistään tunnettu suomalainen KAARI on julkaissut laadukkaita ja tehokkaita LED-taskulamppuja, jotka valaisevat poikkeuksellisen kirkkaasti vuoden synkintä aikaa.

Vuoden lyhin ja samalla pimein päivä on vielä edessäpäin, sillä talvipäivänseisausta vietetään 22. joulukuuta. Silloin kaikki lisävalaistus on tarpeen, koska Etelä-Suomessakin valoista aikaa on vain runsaat viisi tuntia. Pohjoisimmassa Suomessa päivänvaloa joudutaan odottamaan vielä pitkälle tammikuun puolelle.

USB-liitännän kautta ladattavat KAARI-taskulamput on suunniteltu pitkäaikaiseen ja kirkkaaseen valaistukseen. Olipa kyseessä mökkitie, metsäpolku, pimeä kellari tai sähkökatkoksen pimentämä koti, KAARI-taskulamput tarjoavat valoa kansalle, joka pimeydessä vaeltaa. KAARI-taskulamput on suunniteltu ja testattu Suomessa, joten niiden valoteho ja toiminta-aika on luvatun mukainen.

”Olemme havainneet monien taskulamppujen pitävän huonosti luvatun valotehonsa”, kommentoi KAARI-markkinoinnista vastaava Jani Tuominen. ”Me pidämme lupauksemme ja esimerkiksi 1 000 lumenin taskulamppumme valoteho laskee omissa mittauksissamme luvatussa kahdessa käyttötunnissa vain vajaan kolmanneksen.”

KAARI-taskulamput ovat vankkarakenteisia ja iskunkestäviä, koska niiden runkomateriaalina käytetään kolmostyypin kova-anodisoitua alumiinia. Ne ovat myös roiskeveden ja lian kestäviä (IP44/IP54-luokitus). Tyylikkään mustat KAARI-taskulamput tarjoavat turvallisen, käytännöllisen ja ympäristöystävällisen valaistuksen mökkeilyyn, retkeilyyn ja monenlaiseen muuhun liikkuvaan käyttöön.

KAARI LOISTE
KAARI LOISTE on uuden tuoteperheen lippulaivamalli 1 000 lumenin todellisella valotehollaan. Säädettävän kolmitehoisen valokeilan tuottaa laadukas, kirkkaan valkoista valoa loistava Luminus LED SST-40 -valokenno. Se saa tehonsa ladattavasta ja vaihdettavasta KAARI 26650 -litiumioniakusta. Sen 5 100 milliampeeritunnin Samsung-kennosto takaa taskulampulle täydellä teholla yli kahden tunnin toiminta-ajan yhdellä latauksella. Taskulamppu on ladattavissa tavallisen mikroUSB-liitännän kautta jopa 500 kertaa. KAARI LOISTE -taskulampun mitat ovat 167 x 43 millimetriä ja painoa akun kanssa on 306 grammaa.

KAARI HOHDE
KAARI HOHDE on 650 lumenin todellisella valotehollaan ja kätevällä klipsikiinnikkeellään kätevä jokapaikan led-taskulamppu. Säädettävän kolmitehoisen valokeilan tuottaa laadukas, kirkkaan valkoista valoa loistava Cree LED XM-L2 -valokenno. Se saa tehonsa ladattavasta ja vaihdettavasta KAARI 18650 -litiumioniakusta. Sen 3 000 milliampeeritunnin Samsung-kennosto takaa taskulampulle täydellä teholla yli kahden tunnin toiminta-ajan yhdellä latauksella. Taskulamppu on ladattavissa tavallisen mikroUSB-liitännän kautta jopa 500 kertaa. KAARI HOHDE -taskulampun mitat ovat 146 x 35 millimetriä ja painoa akun kanssa on 200 grammaa.

KAARI SÄIHKE
KAARI SÄIHKE -taskulamppu on 500 lumenin todellisella valotehollaan ja pienen kokonsa ansiosta kätevä kuljettaa aina mukana. Säädettävän kolmitehoisen valokeilan tuottaa laadukas, kirkkaan valkoista valoa loistava Cree LED XM-L2 -valokenno. Se saa tehonsa ladattavasta ja vaihdettavasta KAARI 18650 -litiumioniakusta. Sen 2 100 milliampeeritunnin Samsung-kennosto takaa taskulampulle täydellä teholla yli kahden tunnin toiminta-ajan yhdellä latauksella. Taskulamppu on ladattavissa tavallisen mikroUSB-liitännän kautta jopa 500 kertaa. KAARI SÄIHKE -taskulampun mitat ovat 131 x 29 millimetriä ja painoa akun kanssa on 137 grammaa.

KAARI LOIMU X2
Aiemmin tänä vuonna julkaistussa KAARI LOIMU X2 -plasmasytyttimessä on myös kaksitehoinen led-taskulamppu. Valoteholtaan 100 lumenin valokenno riittää lähivalaisuun yli kolmen tunnin toiminta-ajalla. Edeltävään LOIMU-malliin verrattuna taskulampun lisäksi muita uusia ominaisuuksia ovat sytyttämistä helpottava teleskooppivarsi, parannellut sytytyskärjet ja laadukkaampi akku. Iskun-, pölyn- ja vedenkestävä KAARI LOIMU X2 -eräsytytin on luotettava tulentekoväline ja taskukokoinen valaisin. Se on jokaisen eräretkeilijän, kesämökkeilijän ja veneilijän korvaamaton kumppani, kun tarvitaan luotettavaa nuotion, kiukaan tai grillin sytyttäjää, joka myös valaisee lähiympäristönsä. KAARI LOIMU X2 -plasmasytyttimestä on juuri julkaistu myös maastokuvioidut vihreät ja oranssit versiot.

Saatavuus ja hinnoittelu
KAARI LOISTE, KAARI HOHDE, KAARI SÄIHKE ja KAARI LOIMU X2 ovat saatavana 59,95, 49,95, 39,95 ja 39,95 euron kuluttajahinnoin. Ladattavat 5 100, 3 000 ja 2 100 milliampeeritunnin KAARI-akut ovat saatavana erikseen 24,95, 17,95 ja 12,95 euron kuluttajahinnoin. Hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
www.kaarilighters.com
https://youtu.be/TKiLpT7PJiI (KAARI LOIMU X2 -esittelyvideo)
http://bit.ly/38iGUgR (kuvia)

KAARI / Action Group Finland Oy
Action Group Finland Oy on KAARI-tuoteperheen kehittäjä ja tuotemerkin omistaja. Yritys on suomalainen viihteen, viihde-elektroniikan ja muiden yleishyödyllisen tuotteiden maahantuoja. Yhtiön toimisto ja logistiikkakeskus sijaitsevat Turussa. Lisätietoja osoitteissa www.kaarilighters.com ja www.actiongroup.fi.