Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja ja tietotekniikan verkkokaupan pioneeri, Jimm’s PC-Store (www.jimms.fi) on voittanut hintavertailupalvelu Hintaopas.fi:n Vuoden verkkokauppa -äänestyksen suositussa Tietokoneet ja puhelimet -sarjassa.

Suomessa toimivien 830 verkkokaupan hinta- ja tuotetiedot kokoavan hintavertailupalvelu Hintaopas.fi:n äänestyksessä kuluttajat pääsivät valitsemaan parhaat verkkokaupat seitsemässä eri sarjassa. Suositun Tietokoneet ja puhelimet -sarjan voiton vei turkulainen tietotekniikan, komponenttien ja viihde-elektroniikan verkkokauppa Jimm’s PC-store.

”Nöyrät kiitokset meitä äänestäneille! Uskon, että 24/7 asiakaspalvelumme on avainasemassa, kun asiakastyytyväisyyttä mitataan. Tällä tavalla meillä on mahdollisuus neuvoa asiakkaitamme monimutkaisissakin asioissa silloin kun heille parhaiten sopii. Suurin vahvuutemme on, että olemme itse samanlaisia pelaajia ja tietokoneharrastajia kuin asiakkaammekin. Siksi ymmärrämme hyvin myös asiakaskuntamme tarpeita”, sanoo Jimm’s PC-storen toimitusjohtaja Antti Järvinen.

”Kilpailu Vuoden verkkokauppa -tittelistä oli tänä vuonna todella kovaa. Sekä Urheilu- että Kauneus ja asusteet -kategoriat ovat selkeässä nousussa. Myös Tietokoneet ja puhelimet -kategoria jatkaa aiempien vuosien tapaan suosikkina”, kertoo Hintaoppaan maajohtaja Liisa Matinvesi-Bassett.

Kilpailun äänestysaika oli 1.-29.11.2019. Annetuilla äänillä kerrytettiin myös apua vähävaraisille. Hintaopas.fi lahjoittaa 5 000 euroa Pelastusarmeijan Joulupata-keräykseen, jolla tuetaan vähäosaisia, vähävaraisia lapsiperheitä ja syrjäytymisvaarassa olevia ihmisiä eri puolella Suomea.

Lisätietoja
www.jimms.fi
http://bit.ly/2OG42yd (kuvia)

Jimm’s PC-Store
Jimm’s PC-Store Oy on sekä Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja että asiantunteva tietotekniikan, komponenttien ja viihde-elektroniikan verkkokauppa, jolla on uutuudet ensimmäisenä. Vuoden 2018 liikevaihto oli 47,2 miljoonaa euroa ja henkilökuntaa on 47 henkilöä. Toimipaikka sijaitsee Turussa. Lisätietoja osoitteessa www.jimms.fi.